MujEn Lux Apartmani Kopaonik, Južna Srbija

MujEn Lux Apartmani

Kopaonik, Južna Srbija

Na preko 2000 metara nadmorske visine, u mirnom delu Kopaonika, tačnije u Vikend naselju, nalaze se MujEn Lux Apartmani. Okruženi su netaknutom prirodom i obezbeđuju gostima vrhunski odmor na Kopaoniku. Namenjeni su za smeštaj putnika namernika, skijaša, studenata, đaka, zaljubljenih parova, ljubitelja planine, nerazdvojnih prijatelja, radnih kolektiva i porodica, a opremljeni tako da istovremeno nude luksuz, funkcionalnost i udobnost. MujEn Lux Apartmani nakon prvog boravka, postaju mesto koje volite i mesto kome se uvek vraćate.

Wellness & Spa centar MujEn Lux Apartmana omogućava potpuno opuštanje gostima, kao i misaono odvajanje od svakodnevnog stresa. Uz opuštajuću muziku i primamljiv miris eteričnih ulja, gosti mogu odabrati masažu koja će im ulepšati dan. Za opuštanje tela tu su infracrvena i finska sauna, slana soba, đakuzi, parno kupatilo i tepidarijum sa pogledom na dolinu. Sastavni deo kompleksa su i otvoreni i zatvoreni bazeni. Bazen na otvorenom je dimenzija 5x4 metara i dubine 1,6 metara, a pored njega nalazi se ''plažni bar'' i deo sa ležaljkama. Zatvoreni bazen opremlljen je turbo džetom, koji je pogodan za plivanje uz otpor i savladavanje snage vode kao i za opuštanje i masažu.

Idealan dan na Kopaoniku gosti mogu zaokružiti uživanjem u MujEn restoranu uz odabrane autentične kulinarske specijalitete sa pažljivo čuvanim tradicionalnim kulinarskim elementima. Bogate arome, jedinstven ukus jela koja slede svako godišnje doba daju posebnu notu ovom restoranu i sve to u elegantnom ambijentu sa prelepim pogledom na obronke Kopaonika. Uz to, čitav kompleks je pokriven i besplatnim Wi-Fi internetom, a nudi i privatna parking mesta.

Autori fotografija: Aleksandar Stojanovic / ARTX Studio; ANDRIC STEFAN /STE.PHO; Bojan Milovic / Copyright:Bojan Milovic; Ivan Vuksanovic Vuksa/Ivan_Vuksanovic-Vuksa;

Osnovne informacije
VrstaApartmani
LokacijaKopaonik, Južna Srbija
Emailinfo@mujenlux.com
Telefon 1+381 36 427 327
Telefon 2+381 64 869 78 15
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

planina

Planina

spa-centar

Spa centar

restoran

Restoran

bazen

Bazen

Smeštaj
MujEn Lux ApartmaniMujEn Lux ApartmaniMujEn Lux ApartmaniMujEn Lux Apartmani

Studio za 2 osobe bez kuhinje

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

MujEn Lux ApartmaniMujEn Lux ApartmaniMujEn Lux Apartmani

Studio za 2 osobe sa kuhinjom

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

MujEn Lux Apartmani

Jednosobni apartman za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

MujEn Lux ApartmaniMujEn Lux ApartmaniMujEn Lux ApartmaniMujEn Lux ApartmaniMujEn Lux ApartmaniMujEn Lux ApartmaniMujEn Lux ApartmaniMujEn Lux ApartmaniMujEn Lux ApartmaniMujEn Lux ApartmaniMujEn Lux ApartmaniMujEn Lux ApartmaniMujEn Lux Apartmani

Jednosobni Superior apartman za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

MujEn Lux ApartmaniMujEn Lux ApartmaniMujEn Lux ApartmaniMujEn Lux ApartmaniMujEn Lux Apartmani

Dvosobni apartman za 6 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

MujEn Lux ApartmaniMujEn Lux ApartmaniMujEn Lux ApartmaniMujEn Lux ApartmaniMujEn Lux ApartmaniMujEn Lux ApartmaniMujEn Lux ApartmaniMujEn Lux ApartmaniMujEn Lux ApartmaniMujEn Lux ApartmaniMujEn Lux Apartmani

Predsednički apartman za 8 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
MujEn Lux Apartmani

Manastir Nova Pavlica

Kopaonik, Južna Srbija

Manastir Nova Pavlica nalazi se u selu Pavlica, na zapadnim padinama Kopaonika, nedaleko od Stare Pavlice, u blizini Ibra, i na oko 2 km od srednjevekovnog grada Brvenika, odnosno njegovih ostataka.

Detaljnije
MujEn Lux Apartmani

Manastir Stara Pavlica

Kopaonik, Južna Srbija

Na oko 6 km severno od Raške, u selu Pavlica, na stenovitoj zaravni iznad reke Ibar i seoskog groblja, ponosno stoji mali, ali veoma lep i interesantan manastir Stara Pavlica, tačnije ono što je od njega ostalo. Ovaj manastir predstavlja jedan od najstarijih spomenika crkvene arhitekture u Srbiji.

Detaljnije