Grey Hotel Kopaonik, Južna Srbija

Grey Hotel

Kopaonik, Južna Srbija

Smešten u podnožju staze Karaman greben, Grey Hotel se nalazi u samom epicentru dešavanja, na samo nekoliko koraka od svih ključnih punktova na Kopaoniku. Bilo da želite da uživate u skijanju, provedete aktivan odmor sa porodicom ili se ušuškate i opustite, Grey Hotel je mesto koje Vam pruža priliku da otkrijete nove visine užitka i odmora.

Udobne i prostrane Deluxe sobe i Deluxe apartmani, opremljene su italijanskim nameštajem i keramikom, tuš kabinom, prvoklasnom hotelskom kozmetikom, uređajem za klimatizaciju sa individualnom regulacijom, besplatnim Wi-Fi internetom, kablovskom televizijom, telefonom, sefom, gratis mini barom i mogućnošću samostalnog pripremanja kafe i čaja.

Prelep ambijent galerije Grey Gourmet restorana čini atmosferu intimnom i prijatnom. Sa pogledom, koji im svakodnevno pruža najlepši zalazak sunca, gosti ovde imaju priliku da isprobaju sveže pripremljene specijalitete po internaclonalnim standardima, filozofiji zdravog života, novim kulinarskim trendovima, ali i tradiciji.

Hotel zadovoljava najrazličitije zahteve i ukuse gostiju, bez obzira na to sa koje strane sveta dolaze. U sklopu restorana, u prizemlju Grey Hotela, nalazi se Lobi bar, čiji je enterijer upotpunjen kaminom. Na samoj ski stazi, nalazi se terasa Grey Vista, gde se možete osetiti kao u najboljim evropskim skijaškim centrima. Rekordan broj sunčanih sati posebno doprinose uživanju na svežem vazduhu.

Grey Spa je čudesno mesto za potpunu relaksaciju i obnavljanje energije. Inspiriše prijatnošću i lepotom. Grey Relax Zonu čine spa centar sa zatvorenim bazenom, teretanom, finskom i biosaunom, parnim kupatilom i sobama za masažu.

Grey Rent & Service daje mogućnosti iznajmljivanja i servisiranja ski-opreme. Ski oprema Grey Hotela je najvišeg kvaliteta, sigurna je, bezbedna i redovno održavana, a reč je o najboljim brendovima - Head, Fischer i Elan. Gosti na raspolaganju imaju i mogućnost pohađanja časova skijanja u Grey Ski školi za decu i odrasle.

Gostima Grey Hotela je tokom celog boravka obezbeđeno parking mesto, u zatvorenoj garaži. Personalizovana usluga, prilagođena je željama svakog gosta tokom čitavog dana i od prvog trenutka vezuje posetioce za ovo mesto. Najugodniji i najprijatniji osećaj pružaju hoteli u kojima se osećamo kao kod kuće. Grey Hotel je jedan od njih.

Osnovne informacije
VrstaHotel
LokacijaKopaonik, Južna Srbija
Emailinfo@greyhotel.rs
Telefon 1+381 36 210021
Mobilni+381 60 80 90 900
wi-fi

Wi Fi

restoran

Restoran

spa-centar

Spa centar

planina

Planina

ski-centar

Ski centar

recepcija

Recepcija

room-service

Room Service

bazen

Bazen

parking

Parking

bar

Bar

teretana

Teretana

Smeštaj
Grey HotelGrey HotelGrey HotelGrey Hotel

Deluxe soba za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

klima

Klima

tv

TV

grejanje

Grejanje

sef

Sef

kupatilo

Kupatilo

Grey HotelGrey HotelGrey HotelGrey Hotel

Deluxe apartman za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

klima

Klima

tv

TV

grejanje

Grejanje

sef

Sef

kupatilo

Kupatilo

Grey HotelGrey HotelGrey HotelGrey Hotel

Deluxe Premium apartman za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

klima

Klima

tv

TV

sef

Sef

kupatilo

Kupatilo

grejanje

Grejanje

Atrakcije u blizini
Grey Hotel

Caričin grad - Justiniana Prima

Lebane, Južna Srbija

Možda najvrednije kulturno nasleđe iz prošlosti, koje se nalazi u blizini Lebana, Sijarinske banje i Leskovca, su arheološki ostaci Caričinog grada, iz VI veka. Ovaj grad, poznat i pod imenom Justiniana Prima, predstavlja jedan od najvećih i najznačajnijih Romejskih gradova u unutrašnjosti Balkana.

Detaljnije
Grey Hotel

Ćele Kula

Niš, Južna Srbija

Kula je bila visoka 3 metra i sadržala je 952 lobanje, koje su se nalazile na sve četiri strane tornja, u 14 redova. Pretpostavlja se da je na vrhu bila glava Stevana Sinđelića i ona danas stoji izložena na posebnom mestu.

Detaljnije
Grey Hotel

Ćorov vodopad

Sijarinska banja, Južna Srbija

U Srbiji postoji toliko vodopada, da mnogi čak nisu ni obeleženi na mapi. Za njih samo znaju lokalci, kao i po koji putnik namernik koji slučajno nabasa na njih. Takav slučaj je i sa Ćorovim vodopadom, koji se nalazi na pola puta između Medveđe i Tulara, a na samo 8,2 km od Sijarinske banje.

Detaljnije
Grey Hotel

Manastir Nova Pavlica

Kopaonik, Južna Srbija

Manastir Nova Pavlica nalazi se u selu Pavlica, na zapadnim padinama Kopaonika, nedaleko od Stare Pavlice, u blizini Ibra, i na oko 2 km od srednjevekovnog grada Brvenika, odnosno njegovih ostataka.

Detaljnije
Grey Hotel

Manastir Stara Pavlica

Kopaonik, Južna Srbija

Na oko 6 km severno od Raške, u selu Pavlica, na stenovitoj zaravni iznad reke Ibar i seoskog groblja, ponosno stoji mali, ali veoma lep i interesantan manastir Stara Pavlica, tačnije ono što je od njega ostalo. Ovaj manastir predstavlja jedan od najstarijih spomenika crkvene arhitekture u Srbiji.

Detaljnije