Apartman A12/54 Kraljevi Čardaci Spa Kopaonik Kopaonik, Južna Srbija

Apartman A12/54 Kraljevi Čardaci Spa Kopaonik

Kopaonik, Južna Srbija

Apartman A12/54 nalazi se u luksuznom kompleksu Kraljevi Čardaci, nedaleko od popularnih ski staza Kopaonika. Ovaj kompleks u čijem se sastavu nalazi Apartman A12/54 nudi wellness i spa centra sadržaje, sa otvorenim i zatvorenim bazenom, finskom saunom, đakuzijem i raznovrsnim drugim tretmanima.

U sklopu Kraljevih Čardaka postoji pansionski restoran, sa tradicionalnim specijalitetima, kao i internacionalnom kuhinjom. Uz to, veoma prijatan kafe bar sa letnjom terasom očarava ambijentom i pogledom na prekrasnu prirodu Kopaonika, dok je mališanima namenjena igraonica sa bogatim sadržajima. Apartman A12/54 je površine 31 metar kvadratni, sa odvojenom spavaćom sobom I nalazi se u novom delu, na drugom spratu od nivoa recepcije (peti nivo u liftu). Pogled iz apartmana je na Pančićev vrh, bazen I binu. Apartman ima kuhinju, podno grejanje u kupatilu, u sobama su norveški radijatori, a na raspolaganju je i bežični internet. Ispred ulaza u kompleks postoji i nekoliko parking mesta.

Osnovne informacije
VrstaApartman
LokacijaKopaonik, Južna Srbija
Emailapartman20spa@gmail.com
Mobilni+381 62 88 34 805
wi-fi

Wi Fi

planina

Planina

ski-centar

Ski centar

parking

Parking

Smeštaj
Apartman A12/54 Kraljevi Čardaci Spa KopaonikApartman A12/54 Kraljevi Čardaci Spa KopaonikApartman A12/54 Kraljevi Čardaci Spa KopaonikApartman A12/54 Kraljevi Čardaci Spa KopaonikApartman A12/54 Kraljevi Čardaci Spa KopaonikApartman A12/54 Kraljevi Čardaci Spa KopaonikApartman A12/54 Kraljevi Čardaci Spa KopaonikApartman A12/54 Kraljevi Čardaci Spa KopaonikApartman A12/54 Kraljevi Čardaci Spa KopaonikApartman A12/54 Kraljevi Čardaci Spa KopaonikApartman A12/54 Kraljevi Čardaci Spa Kopaonik

Apartman za 2+2 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

grejanje

Grejanje

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Apartman A12/54 Kraljevi Čardaci Spa Kopaonik

Caričin grad - Justiniana Prima

Lebane, Južna Srbija

Možda najvrednije kulturno nasleđe iz prošlosti, koje se nalazi u blizini Lebana, Sijarinske banje i Leskovca, su arheološki ostaci Caričinog grada, iz VI veka. Ovaj grad, poznat i pod imenom Justiniana Prima, predstavlja jedan od najvećih i najznačajnijih Romejskih gradova u unutrašnjosti Balkana.

Detaljnije
Apartman A12/54 Kraljevi Čardaci Spa Kopaonik

Ćele Kula

Niš, Južna Srbija

Kula je bila visoka 3 metra i sadržala je 952 lobanje, koje su se nalazile na sve četiri strane tornja, u 14 redova. Pretpostavlja se da je na vrhu bila glava Stevana Sinđelića i ona danas stoji izložena na posebnom mestu.

Detaljnije
Apartman A12/54 Kraljevi Čardaci Spa Kopaonik

Ćorov vodopad

Sijarinska banja, Južna Srbija

U Srbiji postoji toliko vodopada, da mnogi čak nisu ni obeleženi na mapi. Za njih samo znaju lokalci, kao i po koji putnik namernik koji slučajno nabasa na njih. Takav slučaj je i sa Ćorovim vodopadom, koji se nalazi na pola puta između Medveđe i Tulara, a na samo 8,2 km od Sijarinske banje.

Detaljnije
Apartman A12/54 Kraljevi Čardaci Spa Kopaonik

Manastir Nova Pavlica

Kopaonik, Južna Srbija

Manastir Nova Pavlica nalazi se u selu Pavlica, na zapadnim padinama Kopaonika, nedaleko od Stare Pavlice, u blizini Ibra, i na oko 2 km od srednjevekovnog grada Brvenika, odnosno njegovih ostataka.

Detaljnije
Apartman A12/54 Kraljevi Čardaci Spa Kopaonik

Manastir Stara Pavlica

Kopaonik, Južna Srbija

Na oko 6 km severno od Raške, u selu Pavlica, na stenovitoj zaravni iznad reke Ibar i seoskog groblja, ponosno stoji mali, ali veoma lep i interesantan manastir Stara Pavlica, tačnije ono što je od njega ostalo. Ovaj manastir predstavlja jedan od najstarijih spomenika crkvene arhitekture u Srbiji.

Detaljnije