Etno selo Naša Avlija Blace, Južna Srbija

Etno selo Naša Avlija

Blace, Južna Srbija

Etno selo Naša Avlija nalazi se u Blacu, na izolovanoj lokaciji, tik uz reku, gde su noći tihe, a opet na svega 5 minuta pešice od centra Blaca. Takođe, oko 47 km ima do Brzeća, odnosno 44 km do grada Kruševca. Ovaj kompleks raspolaže savremeno uređenim restoranom i nudi moderno prenoćište u tradicionalnoj kući sagrađenoj od prirodnih materijala, koja se može okarakterisati i kao eko.

Gostima Etno sela Naša Avlija na raspolaganju je vrt sa dečijim igralištem. Apartman nudi pogled na vrt sadrži 2 spavaće sobe i 1 kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Dostupan je i TV, kao i Wi-Fi internet. Gosti apartmana mogu da uživaju u kontinentalnom ili à-la-carte doručku. Ispred ulaza u kompleks postoji privatni parking koji je pod video nadzorom.

Osnovne informacije
VrstaEtno selo
LokacijaBlace, Južna Srbija
Emailetno.selo.nasa.avlija@gmail.com
Telefon 1+381 60 5588 578
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

vrt

Vrt

igraliste-za-decu

Igralište za decu

restoran

Restoran

reka

Reka

Smeštaj
Atrakcije u blizini
Etno selo Naša Avlija

Manastir Nova Pavlica

Kopaonik, Južna Srbija

Manastir Nova Pavlica nalazi se u selu Pavlica, na zapadnim padinama Kopaonika, nedaleko od Stare Pavlice, u blizini Ibra, i na oko 2 km od srednjevekovnog grada Brvenika, odnosno njegovih ostataka.

Detaljnije
Etno selo Naša Avlija

Manastir Stara Pavlica

Kopaonik, Južna Srbija

Na oko 6 km severno od Raške, u selu Pavlica, na stenovitoj zaravni iznad reke Ibar i seoskog groblja, ponosno stoji mali, ali veoma lep i interesantan manastir Stara Pavlica, tačnije ono što je od njega ostalo. Ovaj manastir predstavlja jedan od najstarijih spomenika crkvene arhitekture u Srbiji.

Detaljnije