Seosko turističko domaćinstvo C`est La Vie Rajac, Istočna Srbija

Seosko turističko domaćinstvo C`est La Vie

Rajac, Istočna Srbija

Rajčke pimnice - Spomenici kulture iz 18. veka. Kuće u kojima "stanuje" vino! Ovde vas čeka tradicionalna kuhinja u etno ambijentu Pimnice, obilazak pimnica i čuvenog starog groblja, prenoćište u seoskom domaćinstvu, a tokom letnjih dana i kupanje na plaži reke Timok.

Seosko turističko domaćinstvo C’est La Vie raspolaže sa dve kuće za prenoćište kategorisane sa dve zvezdice.

U Kući br. 1 nalaze se tri sobe. Soba br. 1 ima veliki kauč na razvlačenje + jednopersonalni ležaj +veliki trosed na razvlačenje i namenjena je za 5 odraslih osoba. Soba br. 2 poseduje dva kauča na razvlačenje + jednopersonalni ležaj i može ugostiti od 3 do 5 osoba (tri odrasle osobe ili tri odrasle osobe i dva deteta). Soba br. 3 ima bračni krevet + jednopersonalni ležaj za 3 odrasle osobe. Tu je još i kuhinja sa trpezarijom (zajednička prostorija sa priborom za ručavanje, šporetom i frižiderom), zatim kupatilo (zajedničko za sve tri sobe sa toaletnim priborom), kao i terasa (zajednički prostor sa stolom za ručavanje).

Kuća br. 2 ima u ponudi dve sobe. Soba br. 1 nudi extra veliki bračni krevet +2 jednopersonalna ležaja za 4 odrasle osobe, a Soba br. 2 ima bračni krevet za 2 odrasle osobe. Takođe, i ovde postoji kuhinja (zajednička prostorija sa priborom za ručavanje, šporetom i frižiderom),zatim kupatilo (zajedničko za obe sobe sa toaletnim priborom), kao i terasa (zajednički prostor sa stolom za ručavanje).

U obe kuće postoji i Wi-Fi internet, kao i privatni parking. Uz to, tu je i veliko dvorište (20 ari) pogodno za kampovanje.

U Pimnici C`est La Vie se priprema ručak ili večera za manje grupe (kapacitet 20 gostiju), a Pimnica C`est La Vie 2 je prostor za organizovane posete agencija, kao i sve vrste slavlja i proslava. Ovo je idealan ambijent za promociju i reklamiranje Vašeg poslovanja. Reklamirajte svoj biznis, udruženje ili brend iz oblasti turizma, vinogradarstva, vinarstva, tradicije, istorije, kulture... Organizujte team building, seminar, izlet.

Ručak ili večera u Pimnici C`est La Vie 2 za veće grupe (kapacitet do 60 gostiju ).Po vašoj želji možemo organizovati i živu muziku i učiniti vaš boravak kod nas što prijatnijim.

Napomena: Pimnice rade isključivo po najavi gostiju bar 2 dana pred dolazak.

Osnovne informacije
VrstaSeosko turističko domaćinstvo
LokacijaRajac, Istočna Srbija
Emailsanjaa78@gmail.com
Telefon 1+381 64 2737816
Telefon 2+381 65 5599736
wi-fi

Wi Fi

vrt

Vrt

restoran

Restoran

sala-za-konferenciju

Sala za konferenciju

reka

Reka

parking

Parking

Smeštaj
Seosko turističko domaćinstvo C`est La VieSeosko turističko domaćinstvo C`est La VieSeosko turističko domaćinstvo C`est La VieSeosko turističko domaćinstvo C`est La Vie

Soba za 1-2 osobe

wi-fi

Wi Fi

grejanje

Grejanje

Seosko turističko domaćinstvo C`est La VieSeosko turističko domaćinstvo C`est La VieSeosko turističko domaćinstvo C`est La VieSeosko turističko domaćinstvo C`est La VieSeosko turističko domaćinstvo C`est La VieSeosko turističko domaćinstvo C`est La VieSeosko turističko domaćinstvo C`est La VieSeosko turističko domaćinstvo C`est La Vie

Soba za 3-5 osoba

wi-fi

Wi Fi

grejanje

Grejanje

Atrakcije u blizini
Seosko turističko domaćinstvo C`est La Vie

Pećina Ceremošnja

Kučevo, Istočna Srbija

Ukoliko Vas put navede u netaknutu prirodu Homoljskih planina, gde huči zlatonosni Pek, gde je broj ogromnih napuštenih viletina od 600+ m2 veći od broja stanovnika i tamo gde kuće bukvalno više liče na zamkove iz Lego kocki nego na kuće.

Detaljnije
Seosko turističko domaćinstvo C`est La Vie

Golubačka tvrđava

Golubac, Istočna Srbija

Na samom ulasku u Đerdapsku klisuru, tamo gde je Dunav najširi, nedaleko od grada Golubac, smeštena je Golubačka tvrđava. Ova tvrđava danas izgleda kao scenografija za neku visokobudžetnu seriju ili film i predstavlja pravi magnet za domaće i inostrane turiste.

Detaljnije
Seosko turističko domaćinstvo C`est La Vie

Manastir Tumane (XIV vek)

Golubac, Istočna Srbija

Manastir Tumane nalazi se na 120 km od Beograda i na oko 9 km od Golupca, na levoj obali Tumanske reke. Osnovan je najverovatnije u drugoj polovini XIV veka, kao zadužbina kosovskog junaka Miloša Obilića, a manastirska crkva posvećena je sv. Arhangelu Gavrilu.

Detaljnije