Apartman Riva Kladovo, Istočna Srbija

Apartman Riva

Kladovo, Istočna Srbija

Apartman Riva nalazi se u Kladovu, u blizini gradske plaže (Dunav). Do centra Kladova i svih njegovih pogodnosti ima 10-ak minuta lagane šetnje, dok se automobilom stiže za bukvalno 2 minuta. Lokacija apartmana omogućava gostima da u neposrednoj blizini dođu do pekara, marketa, i drugih pogodnosti.

Apartman Riva je smešten u stambenoj zgradi, u ulici Graničarska 10, na prvom spratu (stan 10), i nudi brojne sadržaje koje propisuje savremeni turizam. Tu su TV, klima uređaj, potpuno opremljena kuhinja, kupatilo, zatim obezbeđen je i besplatan Wi-Fi internet, a posebna pogodnost su dve terase, kao i obezbeđeno parking mesto.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaKladovo, Istočna Srbija
Emailapartmanriva019@gmail.com
Mobilni+381 64 055 47 68
wi-fi

Wi Fi

reka

Reka

parking

Parking

Smeštaj
Apartman RivaApartman RivaApartman RivaApartman RivaApartman RivaApartman RivaApartman Riva

Apartman za 5 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

klima

Klima

tv

TV

balkon

Balkon

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Apartman Riva

Pećina Ceremošnja

Kučevo, Istočna Srbija

Ukoliko Vas put navede u netaknutu prirodu Homoljskih planina, gde huči zlatonosni Pek, gde je broj ogromnih napuštenih viletina od 600+ m2 veći od broja stanovnika i tamo gde kuće bukvalno više liče na zamkove iz Lego kocki nego na kuće.

Detaljnije
Apartman Riva

Golubačka tvrđava

Golubac, Istočna Srbija

Na samom ulasku u Đerdapsku klisuru, tamo gde je Dunav najširi, nedaleko od grada Golubac, smeštena je Golubačka tvrđava. Ova tvrđava danas izgleda kao scenografija za neku visokobudžetnu seriju ili film i predstavlja pravi magnet za domaće i inostrane turiste.

Detaljnije
Apartman Riva

Manastir Tumane (XIV vek)

Golubac, Istočna Srbija

Manastir Tumane nalazi se na 120 km od Beograda i na oko 9 km od Golupca, na levoj obali Tumanske reke. Osnovan je najverovatnije u drugoj polovini XIV veka, kao zadužbina kosovskog junaka Miloša Obilića, a manastirska crkva posvećena je sv. Arhangelu Gavrilu.

Detaljnije