Apartman Marković Vrnjačka banja, Centralna Srbija

Apartman Marković

Vrnjačka banja, Centralna Srbija

Apartman Marković se nalazi u centru Vrnjačke Banje, kod kružnog toka, tačnije u ulici Velibora Markovića 9b. Mnogobrojni sadržaji koje nudi ova jedna od najlepših banja Srbije, biće vam praktično na dohvat ruke, pošto u krugu od 50-ak metara već možete naći prve prodavnice, kafiće, restorane, pekare i još dosta toga.

Apartman Marković je smešten u stambenoj zgradi, u suterenu. Potpuno je opremljen za boravak, a između ostalog ovde postoji potpuno opremljena kuhinja, privatno kupatilo, TV, klima uređaj, kao i pristup besplatnom bežičnom internetu. Da biste rezervisali apartman potrebno je da boravite najmanje 3 noći, a takođe ovde postoji i parking prostor.

Osnovne informacije
VrstaApartman
LokacijaVrnjačka banja, Centralna Srbija
Emaildmarkovic1977.dm@gmail.com
Mobilni+381 65 2112 997 (Daliborka)
centar-grada

Centar grada

wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

Smeštaj
Apartman MarkovićApartman MarkovićApartman MarkovićApartman MarkovićApartman MarkovićApartman MarkovićApartman Marković

Apartman za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

tv

TV

balkon

Balkon

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Apartman Marković

Manastir Tresije (XIV vek)

Kosmaj, Centralna Srbija

U severozapadnom delu vrhova Kosmaja, iznad strmo usečenog korita potoka Male Tresije, nalazi se manastir posvećen Saboru Svetih Arhangela, u narodu poznat pod imenom Tresije po potoku koji protiče pokraj njega. Kameni nadgrobnik iz trećeg veka i olovne cevi vodovoda dodatno svedoče o prisustvu starih Rimljana na ovim prostorima.

Detaljnije
Apartman Marković

Jezero Trešnja

Beograd, Centralna Srbija

Ako ste ljubitelj filma “Maratonci trče počasni krug”, onda Vam je sigurno poznata čuvena scena u kojoj Bora Todorović, odnosno Đenka snima umetnički film na jezeru u kome se brčka Kristina koju tumači fenomenalna Seka Sablić. Većini je nepoznato da je ova kultna scena nastala upravo na jezeru Trešnja.

Detaljnije
Apartman Marković

Jezero Pariguz

Beograd, Centralna Srbija

U Beogradu postoji nekoliko jezera za koje većina stanovnika glavnog grada nikada nije čula. Takav slučaj je i sa jezerom Pariguz u Resniku. Ovo je veštačko jezero koje je napravljeno radi zaštite naselja Resnik od poplava.

Detaljnije
Apartman Marković

Tvrđava Maglič

Kraljevo, Centralna Srbija

Grad – tvrđava Maglič se nalazi 30 km jugozapadno od Kraljeva na vrhu teško pristupačnog brda. Ovo utvrđenje opasano debelim zidovima krasi i osam kula, a tu su i dve kapije. Poreklo grada nikada nije rasvetljeno, što ovo mesto, dostojno divljenja dodatno obavija zadonetnošću. Pretpostavlja se da je grad podignut oko 1240. godine nakon mongolske provale u ove krajeve.

Detaljnije