Villa Ana Gornja Trepča, Centralna Srbija

Villa Ana

Gornja Trepča, Centralna Srbija

Moderno opremljena i sa ukusom uređena Villa Ana nalazi se na 300 metara od stacionara u Atomskoj banji Gronja Trepča. Odlična lokacija vile omogućava gostima brz i lak pristup svim sadržajima koje nudi ovo mesto. Tako je najbliža prodavnica udaljena 30 metara, restoran 50 metara, kafić 100 metara, a tu u blizini nalazi se još par restorana i kafana kada se krene ka Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju. U Gornjoj Trepči između ostalog postoji i lep zeleni park sa puno cveća, kao i dosta staza za šetanje, Crkva Presvete Bogorodice, a manastir Vujan je udaljen svega 6km od centra Banje, tako da gosti imaju zaista dosta sadržaja na raspolaganju.

Villa Ana otvorena je od aprila do novembra, a postoji mogućnost i produženja rada, u zavisnosti od rezervacija. U njenom dvorištu nalazi se suncobran sa stolom i velikim brojem stolica gde se gosti mogu opustiti i uživati. Uz to, vila je pokrivena besplatnim Wi-Fi internetom, a nudi i parking prostor.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaGornja Trepča, Centralna Srbija
Emailvilla_ana@open.telekom.rs
Telefon 1+381 32 822 660
Telefon 2+381 65 433 89 19
wi-fi

Wi Fi

vrt

Vrt

parking

Parking

Smeštaj
Villa AnaVilla AnaVilla AnaVilla AnaVilla AnaVilla AnaVilla AnaVilla Ana

Studio za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

tv

TV

balkon

Balkon

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Villa Ana

Manastir Tresije (XIV vek)

Kosmaj, Centralna Srbija

U severozapadnom delu vrhova Kosmaja, iznad strmo usečenog korita potoka Male Tresije, nalazi se manastir posvećen Saboru Svetih Arhangela, u narodu poznat pod imenom Tresije po potoku koji protiče pokraj njega. Kameni nadgrobnik iz trećeg veka i olovne cevi vodovoda dodatno svedoče o prisustvu starih Rimljana na ovim prostorima.

Detaljnije
Villa Ana

Jezero Trešnja

Beograd, Centralna Srbija

Ako ste ljubitelj filma “Maratonci trče počasni krug”, onda Vam je sigurno poznata čuvena scena u kojoj Bora Todorović, odnosno Đenka snima umetnički film na jezeru u kome se brčka Kristina koju tumači fenomenalna Seka Sablić. Većini je nepoznato da je ova kultna scena nastala upravo na jezeru Trešnja.

Detaljnije
Villa Ana

Jezero Pariguz

Beograd, Centralna Srbija

U Beogradu postoji nekoliko jezera za koje većina stanovnika glavnog grada nikada nije čula. Takav slučaj je i sa jezerom Pariguz u Resniku. Ovo je veštačko jezero koje je napravljeno radi zaštite naselja Resnik od poplava.

Detaljnije
Villa Ana

Tvrđava Maglič

Kraljevo, Centralna Srbija

Grad – tvrđava Maglič se nalazi 30 km jugozapadno od Kraljeva na vrhu teško pristupačnog brda. Ovo utvrđenje opasano debelim zidovima krasi i osam kula, a tu su i dve kapije. Poreklo grada nikada nije rasvetljeno, što ovo mesto, dostojno divljenja dodatno obavija zadonetnošću. Pretpostavlja se da je grad podignut oko 1240. godine nakon mongolske provale u ove krajeve.

Detaljnije