Zlatiborski visovi :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Zlatiborski visovi

Vrsta: Vila

Rejting: (***)3 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
info@zlatiborskivisovi.rs

Sajt:
www.zlatiborskivisovi.rs

Telefon: +381 31 845 536

Mobilni: +381 63 857 99 35

Pogodnosti

Veliko i lepo uređeno dvorište
Zajednička natkrivena terasa ispred kuće
Ljuljaške za decu
Ležaljke za sunčanje u dvorištu
Parking
Dozvoljeni kućni ljubimci
Potpuno opremljene kuhinje
Zasebna kupatila sa tuš kabinom
TV
Priključak za internet
Terase (pojedini smeštaji)

Zlatiborski visovi, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Zlatiborski visovi, kuća za odmor, na najbolji način koristi sve blagodeti Zlatibora i predstavlja savršeno mesto za porodični odmor, boravak zaljubljenih parova ili grupe prijatelja. Pruža idealne uslove za opuštanje, daleko od svakodnevne buke i gužve koja nas okružuje.

Kuća je udaljena oko 1.200m od centra, autobuske stanice i pijace i nalazi se na zapadnom obodu naselja Obudojevica, na putu ka Semegnjevu. Sa jedne strane se pruža pogled na Čigotu i Tornik, a sa druge strane na Taru i veličanstvene planinske vence. Zbog svog položaja, podjednako je pogodna za odmor ljubitelja prirode, ali i za one koji žele da budu u blizini centra i svih zabavno-turističkih sadržaja. Sve ovo biće vam na svega 10-ak minuta laganog hoda.

Kvalitetan porodični odmor, zabava za mlade, prelepa priroda, stvorena za uživanje i opuštanje, to su prve asocijacije na srpsku planinsku lepoticu Zlatibor.

Garsonjera za 2 osobe

U okviru naše kuće za odmor nalaze se tri garsonjere u kojima se udobno mogu smestiti dve osobe. Izuzetno su komforne, potpuno opremljene, a jedna od njih ima svoju terasu odakle možete uživati u prelepom pogledu na prirodno okruženje.

Uključuju izdvojeni deo za spavanje sa udobnim bračnim krevetom, trpezarijski deo i kuhinju sa svim neophodnim posuđem za pripremanje i serviranje hrane, kao i zasebno kupatilo sa tuš kabinom. Opremljene su TV -om i imaju priključak za stalni pristup internetu.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na e-mail: info@zlatiborskivisovi.rs

soba1 soba3 soba2

Garsonjera za 3 osobe

Zlatiborski visovi u svojoj ponudi imaju i dve garsonjere u kojima se udobno mogu smestiti tri osobe i one su idealne za boravak tročlane porodice. Vrlo su komforne, potpuno opremljene, a jedna od njih ima i svoju terasu, gde možete uživati u prvoj jutarnjoj kafi i pogledu na prelepo prirodno okruženje.

Garsonjere uključuju izdvojeni deo za spavanje, sa udobnim bračnim krevetom i jednim pomoćnim ležajem, trpezarijski deo i potpuno opremljenu kuhinju, kao i zasebno kupatilo sa tuš kabinom. Opremljene su sa televizorom, a za goste je obezbeđen priključak za stalni pristup internetu.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na e-mail: info@zlatiborskivisovi.rs

soba4

Studio za 4 osobe

U našoj kući za odmor nalazi se i jedan studio koji je savršen za boravak četiri osobe, pre svega porodica sa decom ili grupe prijatelja koji žele da zajedno provede odmor. Studio je vrlo komforan, potpuno opremljen i uključuje izdvojeni deo za spavanje sa udobnim bračnim krevetom i dva pojedinačna kreveta, potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, kao i zasebno kupatilo sa tuš kabinom. Ovde ćete na raspolaganju imati i TV, dok je za goste obezbeđen priključak za stalni pristup internetu.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na e-mail: info@zlatiborskivisovi.rs

soba5

Apartman za 5 osoba

Jedan komforni i udobni apartman u kompleksu Zlatiborski visovi može da ugosti pet osoba i idealan za bravak višečlane porodice. Apartman je izuzetno lepo uređen, uključuje dnevni boravak i odvojenu spavaću sobu, zatim potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, kao i zasebno kupatilo sa tuš kabinom.

Takođe, apartman ima i svoju terasu, gde možete uživati u pogledu na divno prirodno okruženje. Od pogodnosti tu je još i TV, a obezbeđen je i priključak za stalni pristup internetu.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na e-mail: info@zlatiborskivisovi.rs

soba8

Apartman za 6 osoba

Naša kuća za odmor u svojoj ponudi ima i jedan apartman u kome se udobno može smestiti šest osoba, pa je idealan za boravak grupe prijatelja ili višečlanih porodica. Izuetno je komforan, uključuje prostrani dnevni boravak sa pomoćnim ležajem, izdvojeni deo sa dva pojedinačna kreveta i odvojenu spavaću sobu sa udobnim bračnim krevetom, zatim potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, kao i zasebno kupatilo sa tuš kabinom. Opremljen je TV-om, dok je za goste obezbešen priključak za stalni pristup internetu.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na e-mail: info@zlatiborskivisovi.rs

O vili Zlatiborski visovi

Pored udobnih i potpuno opremljenih soba, gosti mogu uživati u lepo sređenom dvorištu, umirujućem i opuštajućem zelenilu i pogledu na predivno prirodno okruženje. Ispred kuće je velika pokrivena terasa, sa garniturom za sedenje, tu je i ljuljaška za naše najmlađe goste, kao i ležaljke za sunčanje. U osunčanom dvorištu, deca se mogu bezbrižno igrati, dok se preko puta kuće nalazi prostrana livada, pogodna za fudbal, badminton, puštanje zmajeva i druge sportsko-rekreativne aktivnosti. Takođe, u zimskim mesecima ovde se stavaraju savršeni uslovi za aktivnosti koje prelepi beli pokrivač nosi sa sobom.

Za goste je obezbeđen parking prostor, a u Zlatiborskim visovima postoji mogućnost čuvanja dece, dolazak pedijatra, kao i dolazak masera, na poziv gosta. Takođe, dobrodošli su i gosti sa kućnim ljubimcima, jer smo sigurni da će zajedno uživati u predivnom ambijentu koji pruža naša kuća za odmor.

Kompleks Zlatiborski visovi u svom sastavu ima komforne i potpuno opremljene garosnjere, studije i apartmane, tako da svako može izabrati onaj vid smeštaja u skladu sa svojim potrebama.

za vilu

Video prezentacija smeštaja

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte višePročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments