Villa Via Bečej :: Bačka :: Bečej

Osnovni podaci

Ime: Villa Via Bečej

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Bečej, Bačka

E-mail:
villavia.becej@gmail.com

E-mail 2:
recepcijavillavia@gmail.com

Sajt:
www.becej-hotel.com

Telefon: +381 21 69 19 833

Mobilni: +381 69 505 10 11
+381 60 691 9833 (Recepcija)
+381 69 19 834 (Menadžement)

Pogodnosti

Hotel se nalazi u centru Bečeja, 250 m od SC “Mladost”
Stalno otvorena recepcija
”A la carte” restoran sa posebnim vegetarijanskim i veganskim menijem
Letnja terasa
Konferencijska sala
Pogodno za sportiste i reprezentacije
Centralna klimatizacija
Eko sistem ventilacije i stalno filtriranje vazduha u sobama
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet visokog protoka
Neke sobe imaju balkone
Obezbeđen besplatan parking i garaža pod video nadzorom

Villa Via Bečej, Bečej slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Villa Via Bečej nalazi se u mirnoj ulici na samo 250m od centra Bečeja i 500m od Sportskog Centra “Mladost”. Naša izvrsna lokacija osiguraće neophodan mir za odmor ili rad, a centralni gradski tgr sa monumentalnom Pravoslavnom i Katoličkom crkvom i zgradama koje čuvaju stari duh i izgled Bečeja nalazi se samo nekoliko koraka od nas.

U okviru vile Via Bečej postoji i izvrstan restoran domaće i internacionalne kuhinje, gde možete probati spacijalitete sa prepoznatljivim geografskim poreklom Vojvodine, a naši iskusni kuvari pripremaju i asortiman sportski, vegetarijanski ili veganski balansiranih obroka. Restoran ima i veliku letnju terasu koja pruža poseban ugođaj gostima u letnjoj polovini godine, a sala za prezentacije spremno će odgovoriti na sve zahteve za konferencije, seminare, poslovne sastanke i druge događaje. Čitav objekat je obezbeđen video nadzorom, a ima parking na otvorenom, kao i garažu.

Naš hotel dugo godina ostvaruje odličnu saradnju sa Sportskim Centrom “Mladost” koji raspolaže otvorenim i zatvorenim bazenima, teretanom, saunom, teniskim terenima, salom za rukomet, košarku i druge sportove, pa su među našim stalnim gostima i plivačka reprezentacija Srbije, rukometni klubovi, i sportski timovi iz zemlje i inostranstva.

Soba 2+1 osobu

Naš hotel raspolaže velikim izborom soba namenjenih parovima, porodicama sa decom, poslovnim partnerima ili dvočlanim društvima. Opremljene francuskim ležajevima ili odvojenim krevetima, svih 12 dvokrevetnih soba ima mogućnost dodavanja još jednog ležaja, pa se ovde mogu ugodno smestiti do tri odrasle osobe.

Sobe su centralno klimatizovane i imaju jedinstvni sistem ventilacije, pa obiluju čistim vazduhom, bez obzira na provetravanje. Funkcionalne, prostrane, vedre i svetle, opremljene su garderobnim ormanima i imaju mali prostor za dnevni odmor sa stočićima i tabureima, pa ćete se lako raskomotiti i udobno smestiti. Sve sobe imaju moderno opremljena kupatila sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom.

Za trenutke odmora i dokolice, na raspolaganju vam je TV sa kablovskim kanalima, a radi brze komunikacije, aktivnog života na društvenim mrežama ili eventualnih poslovnih obaveza, čitav objekat pokriven je besplatnom bežičnom internet konekcijom visokog protoka. Takođe, od ovih 12 soba, čak 9 imaju sopstvene balkone sa pogledom na lepu bečejsku panoramu i prirodno okruženje hotela.

Cene soba kreću se od 15€ za noćenje sa doručkom;
Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: villavia.becej@gmail.com

Soba za 4 osobe

Za veća društva, porodice ili poslovna putovanja, na raspolaganju je izbor od šest soba opremljenih odvojenim krevetima. Sobe su centralno klimatizovane i imaju jedinstvni sistem ventilacije, pa obiluju čistim vazduhom, bez obzira na provetravanje.

Sve četvorokrevetne sobe su funkcionalne, prostrane, vedre i svetle, a imaju i garderobne ormane i mali prostor za dnevni odmor sa stočićima i tabureima, pa ćete se lako raskomotiti i udobno smestiti. Tu su i moderno opremljena kupatila sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom.

Za trenutke odmora i dokolice, na raspolaganju vam je TV sa kablovskim kanalima, a radi brze komunikacije, aktivnog života na društvenim mrežama ili eventualnih poslovnih obaveza, čitav objekat pokriven je besplatnom bežičnom internet konekcijom visokog protoka. Takođe, jedna od ovih četvorokrevetnih soba ima svoj balkon, pa ukoliko vam je bitna ova pogodnost, molimo vas to nam i napomenite pri rezervaciji.

Cene soba kreću se od 15 € za noćenje sa doručkom.
Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: villavia.becej@gmail.com

Apartman za 5 osoba

Naš najveći smeštaj je veliki apartman koji može da ugosti do pet osoba. Raspolaže sa dve sobe i u svom sastavu, a ima i dva kupatila, kao i lep prostrani balkon. I ovaj apartman, kao uostalom i ceo hotel centralno je klimatizovan, pa je u njemu uvek sveže i može se osetiti miris čistog vazduha, bez obzira na provetravanje. Apartman je komforan i svetao i opremljen garderobnim ormarom, pa ćete se ovde lako raskomotiti i udobno smestiti.

Radi vašeg potpunog komfora, apartman raspolaže sa dva moderno opremljena kupatila sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom. Za trenutke odmora i dokolice, na raspolaganju vam je TV sa kablovskim kanalima, a zbog brze komunikacije, aktivnog života na društvenim mrežama ili eventualnih poslovnih obaveza, čitav objekat pokriven je besplatnom bežičnom internet konekcijom visokog protoka. Posebna prednost ovog apartmana je i veliki balkon sa pogledom na panoramu Bečeja i zelenu okolinu hotela.

Cene soba kreću se od 18€ za noćenje sa doručkom.
Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: villavia.becej@gmail.com

Villa Via Bečej

Bečej


U zelenoj ravnici, među vojvođanskim poljima, na desnoj obali Tise nalazi se jedan od najstarijih gradova na ovim prostorima – Bečej. On je danas administrativni, obrazovni i kulturni centar ovog dela Vojvodine. Sa svojim izuzetno pogodnim geografskim položajem, obiljem termalnih voda, ali i drumskih i plovnih puteva, ne iznenađuje njegova duga i bogata istorija i kulturna baština. Na osnovu dosadašnjih istraživanja, stručanjaci sa sigurnošću mogu da tvrde da se na prostoru današnjeg grada nalazilo neselje čak 5.000 godina p.n.e., u periodu starijeg neolita, kao i da se život odvijao i razvijao u kontinuitetu sve do dana današnjeg.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte višePročitajte više - Bečej
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments