Villa Natural Wood :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Villa Natural Wood

Vrsta: Vila

Rejting: (****)4 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
villanaturalwood@gmail.com

Sajt:
www.villanaturalwood.com

Telefon: +381 65 65 65 271

Pogodnosti

Prelepa kamin sala sa šankom, drvenim stolovima i klupama, idealna za druženja u večernjim satima
Parking
Roštilj u vrtu vile
U potpunosti opremljena kuhinja
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet

Villa Natural Wood, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

U najlepšem i najmirnijem delu Zlatibora, na zatalasanim brežuljcima Vlaovine, sa pogledom na grad, Čigotu, Tornik i fantastične zlatiborske zalaske sunca, nalazi se naša Villa Natural Wood, kompleks gde ćete sigurno naći preko potreban mir na zimskom odmoru.

Vila je sagrađena od tradicionalne kombinacije bora, kamena i zemlje-keramike. Upravo ta kombinacija prirodnih materijala i mirnog okruženja, garancija je za savršen odmor. Svi gosti Ville Natural Wood mogu potpuno uživati u fantastičnom pejzažu koji nas okružuje, a u isti mah na raspolaganju će vam biti svi sadržaji, i to na dohvat ruke zbog odlične lokacije koju imamo.

 

Studio za 2 osobe

Ukupno dva studija u kompleksu Natural Wood mogu da ugoste 2 osobe, odnosno idealna su za boravak parova. Pored kreveta, tu je i potpuno opremljena kuhinja, TV sa kablovskim kanalima (LCD 32”), zasebno kupatilo sa fenom i tuš kabinom, kao i podno i centralno grejanje.

cene1

Gosti čitavog kompleksa Natural Wood imaju na raspolaganju i besplatan bežični internet.
Cene su u evrima za najam studija za 2 osobe po noćenju i ne uključuju obroke;
Boravišna taksa iznosi 120 dinara dnevno po osobi;
Za novogodišnje rezervacije obavezna uplata avansa u iznosu 50%:
Za više informacija obratite nam se na mejl: villanaturalwood@gmail.com

Apartman za 4 osobe

U centralnoj vili nalazi se ukupno 9 apartmana (broj 1, 2, 3, 11, 13, 14, 22, 23, 24) i svi oni su idealni za boravak od 2 do 4 osobe.

Dodir moderne tehnologija uočljiv je u svim apartmanima, pa vas ovde čekaju LCD TV sa kablovskim signalom, kamin, i besplatan WiFi internet. Naspram prijatnog dnevnog boravka koji obogaćuju elegantna ugaona garnitura, fotelja i taburei nalazi se trpezarijski sto sa stolicama, a pored i odeljak sa radnom kuhinjskom površinom, koja je pritom potpuno opremeljna i sadrži svo posuđe neophodno za spremanje obroka.

cene2

Pojedina kupatila sadrže veš mašinu (pitati pri rezervaciji), a tu su i elegantna kada ili tuš, kao i ormar za odlaganje stvari.
Cene su u evrima za najam apartmana za 4 osobe po noćenju i ne uključuju obroke;
Boravišna taksa iznosi 120 dinara dnevno po osobi;
Za novogodišnje rezervacije obavezna uplata avansa u iznosu 50%:
Za više informacija obratite nam se na mejl: villanaturalwood@gmail.com

Luxury apartman za 6 osoba

Ovaj luksuzni apartman je površine 58 m² i raspolaže savremenom tehnologijom i opremom. Gostima su na raspolaganju dnevni boravak sa LCD televizorom od 37” uz kablovske kanale, a tu je i laptop od 17”koji možete koristiti dok ste kod nas. Kako bi iskoristili sve mogućnosti savremenog doba, na području Natural Wood vile, obezbeđen je besplatan brzi bežični internet.

Luxury apartman ima dve spavaće sobe sa udobnim krevetima i kapacitet da ugosti do 6 osoba. Tu je kompletno opremljena kuhinja sa svim neophodnim posudama za pripremu i serviranje obroka, a podno i centralno grejanje će vas grejati dok odmarate na galeriji sa kojih se izlazi na dve nezavisne terase koje imaju lepe garniture za sedenje. Kupatilo je uređeno u istom maniru, kao i ostatak apartmana, a ovde su fen i tuš kabina.

cene3

Cene su u evrima za najam luxury apartmana za 6 osoba po noćenju i ne uključuju obroke;
Boravišna taksa iznosi 120 dinara dnevno po osobi;
Za novogodišnje rezervacije obavezna uplata avansa u iznosu 50%:
Za više informacija obratite nam se na mejl: villanaturalwood@gmail.com

Rezidencija Natural Wood za 8 osoba

Ovaj luksuzni smeštaj je površine 100m², a sastoji se od tri spavaće sobe i može udobno ugostiti 8 osoba. Dnevni boravak je obogaćen sadržajima kao što su LCD TV 37” sa kablovskim signalom, tu su i DVD plajer, konzola Play Station 3, kao i laptop 17” koji vam je dostupan na korišćenje uz naravno besplatni bežični internet.

Rezidencija poseduje radni prostor, od kojeg odmor možete potražiti u klasičnoj mini biblioteci. Tri nezavisne terase sa garniturama za sedenje pružaju čaroban kutak na svežem planinskom vazduhu. Centralno grejanje je zaduženo za temperaturu u apartmanu, a kupatilo je moderno opremljeno i sadrži elegantnu kadu, fen i veš mašinu. Ovde ćete zaista uživati u komfornu i luksuznim sadržajima.

cene4

Cene su u evrima za najam rezidencije za 8 osoba po noćenju i ne uključuju obroke;
Boravišna taksa iznosi 120 dinara dnevno po osobi;
Za novogodišnje rezervacije obavezna uplata avansa u iznosu 50%:
Za više informacija obratite nam se na mejl: villanaturalwood@gmail.com

O vili Natural Wood

Unutar kompleksa nalazi se prelepa kamin sala sa šankom, drvenim stolovima i klupama, idealna za druženja u večernjim satima uz času omiljenog pića i pucketanje vatre. U dvorištu vile postoji parking, kao i baštenski prostor za odmor i roštilj, gde možete pripremati jela po volji i ukusu. Držanje kućnih ljubimaca je u skladu sa kućnim redom i pravilima vile.

Ako želite savršen spoj tradicionalnog i modernog, mir i vezu sa svetom, san pod “nebom od borova”, toplinu doma i kada ste na odmoru, onda je vila Natural Wood prava adresa. Vila je podeljena u tri zasebne celine. Tu su centralna vila kao i dve zasebne luksuzne brvnare.

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments