Villa Ana :: Moravički okrug :: Gornja Trepča – Atomska banja

Osnovni podaci

Ime: Villa Ana

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Gornja Trepča – Atomska banja, Moravički okrug

E-mail:
villa_ana@open.telekom.rs

Telefon: +381 32 822 660

Mobilni: +381 65 433 89 19

Pogodnosti

Dvorište se suncobranom, stolom i velikim brojem stolica
Obezbeđen parking za goste
Potpuno opremljene kuhinje
Telefon
LED TV sa kablovskim kanalima
Besplatan Wi-Fi internet

Villa Ana, Gornja Trepča – Atomska banja slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Moderno opremljena i sa ukusom uređena villa Ana nalazi se na 300 metara od stacionara u Atomskoj banji Gronja Trepča. Odlična lokacija vile omogućiće vam brz i lak pristup svim sadržajima koje nudi ovo mesto. Tako je najbliža prodavnica udaljena 30 metara, restoran 50 metara, kafić 100 metara, a tu u blizini nalazi se još par restorana i kafana kada se krene ka Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju. U Gornjoj Trepči između ostalog postoji i lep zeleni park sa puno cveća, dosta staza za šetanje, Crkva Presvete Bogorodice, a manastir Vujan je udaljen svega 6km od centra Banje, tako da gosti imaju zaista dosta sadržaja na raspolaganju.

Studio za 2 osobe

U vili Ana postoji 12 studija koji su savršeni za boravak parova ili dvoje prijatelja, pošto šest od njih imaju bračni krevet, a preostalih šest dva odvojena kreveta. Takođe, u dva od 12 studija može se dodati još jedan ležaj za trećeg gosta ili dete.

Pored udobnih kreveta u svakom studiju nalazi se i potpuno opremljena mini kuhinja, sto sa stolicama za ručavanje, zatim telefon i LED TV sa kablovskim kanalima. Kupatilo je zasebno, moderno uređeno sa tuš kabinom, a takođe čitav objekat vile je ”pokriven” bežičnim internetom koji je za naše goste besplatan.

Cena za noćenje iznosi 7 € po osobi, a za više informacija u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: villa_ana@open.telekom.rs

soba1 soba2 soba3 soba4

O smeštaju Villa Ana

Villa Ana otvorena je od aprila do novembra, a postoji mogućnost i produženja rada, u zavisnosti od rezervacija. U njenom dvorištu nalazi se suncobran sa stolom i velikim brojem stolica gde se naši gosti mogu opustiti, uživati i naravno družiti sa dragim osobama, kao i drugim gostima u prelepom prirodnom okruženju. Što se parkinga tiče na raspolaganju je dobar broj mesta u okviru vile, tako da svi koji dođu kolima neće morati da brinu oko parkiranja.

vila1 vila2 vila3

Gornja Trepča – Atomska banja


Banja Gornja Trepča, poznata i pod imenom Atomska banja, udobno je ušuškana u severoistočnoj Raški, na obroncima planina Vujan i Bukovik i u uskoj kotlini rečice Banje, na čijim su obalama mnogi od njenih objekata sagrađeni. Čak i da nema svoje nadaleko poznate izvore i blagotvornu vodu, ovo mesto bi i tada bilo lekovito s obzirom na prelepu prirodu koja je okružuje, blagu, prijatnu klimu, kako u letnjim tako i u toku zimskih meseci i njenu izdvojenost od gradskih gužvi i vreve.


Pročitajte više

Moravički okrug


Žila kucavica moravičkog okruga, kao što joj i samo ime kaže je Zapadna Morava. U ovu oblast ona ulazi u blizini Ovčar banje, prolazi kroz najveći priverdni i kulturni centar oblasti Čačak, i dalje teče ka Raškoj oblasti. Inače, 210km dugačka Zapadna Morava nastaje spajanjem Golijske Moravice i Ćetinje u Požeškoj kotlini.


Pročitajte višePročitajte više - Gornja Trepča – Atomska banja
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments