Vila Zelenika :: Zapadna Srbija :: Vrhpolje

Osnovni podaci

Ime: Vila Zelenika

Vrsta: Vila

Rejting: (***)3 Zvezdice

Grad: Vrhpolje, Zapadna Srbija

E-mail:
vila.zelenika@yahoo.com

Sajt:
www.drinazelenika.com

Telefon: +381 64 163 6666

Mobilni: +381 69 20 80 242

Pogodnosti

8 kilometaraod Ljubovije ka Bajinoj Bašti
Vila je na samoj obali Drine, možete se kupati odmah tu
Bezbedno i za decu
Veliko dvorište
Kotlić, roštilj, talandara
Čamac
Pecanje (čak i sa terase)
Dve velike terase
Zajednička, sasvim opremljena kuhinja
Zajedničke prostorije za odmor i druženje
Svaka soba ima svoje privatno kupatilo
Svaka soba ima TV
Besplatan Wi-Fi
Obezbeđen parking prostor

Vila Zelenika, Vrhpolje slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Vila Zelenika locirana je u lepom mestu Vrhpolje, a namenjena je svakome ko ima potrebu da pobegne od gradske gužve i da nađe svoj mir pored reke kakva je Drina, jedne od najlepših u čitavoj Srbiji. Svako ko je dolazio u ove krajeve imao je šta i da vidi, da se odmori i napuni baterije.

Sa ponosom možemo reći da je svaki naš gost bio oduševljen uslugom, ambijentom u kome se vila nalazi i rado širio dobar glas o nama, i to prenosili svojim prijateljima koji su kasnije dolazili da se uvere u isto. Zato vam toplo preporučujemo da dođete i uverite se sami, sigurni smo da nećete ostati ravnodušni.

Smeštaj

Vila Zelenika ima 142m², i raspolaže sa 5 soba – jednom za 2 osobe i četiri sobe za 3 osobe, odnosno ukupnim kapacitetom od 14 ležaja. Svaka od ovih soba poseduje zasebno kupatilo i TV, a svim gostima vile na raspolaganju su zajednička kuhinja, kao i zajedničke prostorije za odmor i druženje. Takođe, gosti mogu koristiti i besplatan bežični internet.

Zajednička kuhinja je kompletno opremljena, a posedujemo, naravno, i roštilj, kotlić kao i talandaru sa kojima se možete zanimati i spremati sebi različite vrste hrane.

Ako ste ljubitelj prirode i pecanja, uživaćete u živopisnom ambijentu u kojem se Vila Zelenika nalazi. Možete čak pecati i direktno sa terasa objekta, ako ne želite da idete na neke druge lokacije. Vila poseduje dve velike zajedničke terase, gornju – površine 70m² i donju terasu koja je u ravni reke. Deo Drine ispred objekta je dovoljno dubok za pecanje i kupanje, a opet nije brz, što daje mogućnost i najmlađim gostima da uživaju u kupanju, a da njihovi roditelji ne strepe za njihovu sigurnost.

Na raspolaganju vam je i čamac za 8 osoba sa motorom. Ako imate iskustva u vožnji čamca, rado ćemo vam ga ustupiti da istražujete i upoznate sve lepote koje Drina ima da ponudi. One koji smatraju da nisu dovoljno iskusni da upravljaju čamcem, rado će neko od domaćina iz Vile Zelenika odvesti par kilometara uzvodno, pokazati najbolja mesta za pecanje ili najlepše lokalne plaže.

Vila Zelenika u saradnji sa Ministarstvom turizma i ove godine podržava akciju dodele vrednosnih vaučera od 5.000 dinara. Vaučeri se odobravaju za boravak od 5 noćenja.

Cena noćenja je 1200 dinara po osobi;
Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: vila.zelenika@yahoo.com

Kako do nas

Mi se nalazimo na samoj obali reke Drine u okviru etno sela Vrhpolje, sada već nadaleko čuvene lokacije. Tačnije, za one koji nisu imali tu sreću da dolaze u ove krajeve, na putu od Ljubovije ka Bajinoj Bašti na 8 kilometru je skretanje sa glavnog puta na manji seoski (asfaltirani) put kojim se posle kratke vožnje od oko 1 km dolazi do etno sela.

Najkraći put iz Beograda je preko Valjeva do Ljubovije (159 km). Iz Beograda i Vojvodine se može doći i preko Šapca, Loznice i Malog Zvornika. Do etno sela se stiže i iz pravca Užica (70 km), preko Kadinjače do Rogačice i onda drinskom magistralom do Vrhpolja.

vila1 vila2 vila3 vila4

Video prezentacija smetaja Vila Zelenika

Vrhpolje


Vrhpolje je etno selo u blizini Ljubovije i Azbukovice, na samoj obali Drine. Odlično razvijena turistička ponuda, autentičan ambijent u očuvanoj prirodi učinile su Vrhpolje poznatom i atraktivnom destinacijom Srbije. Ovo etno selo savršeno je za ručak i odmor od puta, a lepota reke privlačna je i za duži boravak. Na starom imanju sa nekoliko očuvanih mlekara i vajata, iznikli su bungalovi i kućice, sa restoranom koji se nadnosi nad samu reku.


Pročitajte više

Zapadna Srbija


Za Zapadnu Srbiju se, uslovno rečeno, može reći da je Srbija u malom; sa jedne strane plodna i ravna Mačva, ušuškana između Save i Drine, a sa druge, brdoviti kolubarski okrug sa Maljen planinom na čelu. Oba okruga obiluju prirodnim dobrima, zaštićenim zbog svoje lepote, kao i brojnim lekovitim i isceljivačkim osobenostima i istorijskim spomenicima koji datiraju još od davnih vremena pa do dana današnjeg.


Pročitajte višePročitajte više - Vrhpolje
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments