Vila Vuk :: Zlatiborski okrug :: Zlatar

Osnovni podaci

Ime: Vila Vuk

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zlatar, Zlatiborski okrug

E-mail:
vilavukzlatar@gmail.com

Telefon: +381 33 21 00 141

Mobilni: +381 64 92 15 081

Pogodnosti

Vila se nalazi u srcu Zlatara, u blizini hotela Panorama
100 metara od najbliže prodavnice
Ski staza i sankalište u blizini
Besplatni časovi skijanja
Izleti na Uvac
Veliko uređeno dvorište
Terase
Odlično grejanje
Potpuno opremljena kuhinja
Po dva TV-a u svakom apartmanu
Besplatan bežični internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

Vila Vuk, Zlatar slike i cene za smeštaj Srbija 2019

U srcu Zlatara, na 1200 metara nadmorske visine, ugodno je smeštena Vila Vuk, u čijoj blizini se nalaze hotel Panorama, pešačka, trim i biciklistička staza, skijalište, sankališta i veliki adrenalin park. Najbliža prodavnica je na samo 100 metara od vile, a tu je i veliki hotel Panorama, gde se nalaze raznovrsni sportski sadržaji, tereni, nekoliko bazena, teretana, ali i veliki restoran.

Vila Vuk se nalazi u predivnom okruženju visokih četinara, u veoma mirnom i tihom ambijentu. Naše veliko, lepo uređeno dvorište pravo je mesto za uživanje sa mališanima i igri na suncu i svežem vazduhu, a tokom zimskih meseci pravi je poligon za grudvanje i druge snežne čarolije. Svi gosti koji nam se pridruže tokom zimskog raspusta mogu dobiti besplatne časove skijanja, a ako rešite da nas posetite tokom toplije polovine godine, možemo vas povesti na izlet u prekrasni kanjon Uvca. U okviru našeg dvorišta ima i sasvim dovoljno mesta za automobile, pa se ne morate brinuti oko parkinga.

Apartman za 2+1 osobu

U našoj vili nalaze se tri apartmana namenjena parovima raspoloženim za aktivan odmor u prirodi, malim porodicama ili nerazdvojnim društvima. Svi apartmani su veoma svetli i prijatni, imaju zasebne ulaze i izvrsno grejanje, pa će vam pružiti sav komfor i mir neophodan za potpun odmor i pravo opuštanje daleko od gradske vreve, stresa i buke.

Apartmani su opremljeni novim nameštajem starinskih linija, udobnim i pažljivo odabranim, kako bi ste se sasvim opustili i raskomotili. Tu su spavaće sobe sa velikim francuskim ležajem, garderobnim ormanom i TV-om. Dnevni boravak namenjen je zajedničkim aktivnostima i druženju, a ovde je sofa koja može poslužiti kao dodatni ležaj za još jednu odraslu osobu.

Dnevne sobe su opremljene i lepim, elegantnim trpezarijama kako biste uživali u hrani i apetitu koji otvara svež planinski vazduh. Sastavni deo svakog od tri apartmana je i potpuno opremljena kuhinja sa frižiderom, šporetom i svim potrebnim posuđem kako biste se lako i brzo snašli u pripremi omiljenih kafa i poslastica. Apartmani imaju i svoja privatna, lepo uređena kupatila sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom.

Treutke odmora i dokolice možete provesti i uz veliki TV u dnevnoj sobi, a kako je svakodnevnica postala nezamisliva bez brze komunikacije, omiljenih sajtova i društvenih mreža, u čitavoj vili je obezbeđena besplatna, bežična internet konekcija. Slobodno vreme možete provesti i u naše, lepo sređenom velikom dvorištu, a jutarnju kafu popiti i na svojoj terasi, i uživati u neverovatnom miru koji vas okružuje.

Okivrna cena za noćenje je 10€ po osobi.
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: vilavukzlatar@gmail.com
Kod nas možete iskoristiti vaučere za subvencionisani odmor u Srbiji.

Apartman za 2+2 osobe

Ovaj apartman je nešto veći od ostala tri i zbog toga je namenjen porodicama sa decom, četvoročlanim društvima ili parovima koji uživaju u zajedničkim putovanjima. Veoma je svetao, prijatan i uz odlično grejanje pogodan za odmor i boravak tokom čitave godine. Uz to, elegantno je uređen, opremljen nameštajem starinskih linija, tepisima i tkaninama, pa ćete se ovde osećati veoma dobrodošlo.

Tu je spavaća soba sa velikim francuskim ležajem, garderobnim ormanom i TV-om. Dnevni boravak namenjen je zajdničkim aktivnostima i druženju, a ovde je sofa koja može polsužiti kao dodatni ležaj za još dve odrasle osobe ili decu. Dnevna soba je opremljena i elegantnom trpezarijom, kako biste uživali u hrani i apetitu koji otvara svež planinski vazduh. Na raspolaganju vam je i sasvim opremljena kuhinja sa frižiderom, šporetom i svim potrebnim posuđem kako biste se lako i brzo snašli u pripremi omiljenih kafa i poslastica. Ovaj četvorokrevetni apartman ima i svoje privatno, lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom.

Treutke odmora i dokolice možete provesti uz veliki TV u dnevnoj sobi, a kako je svakodnevnica postala nezamisliva bez brze komunikacije, omiljenih sajtova i društvenih mreža, u čitavoj vili je obezbeđena besplatna, bežična internet konekcija. Takođe, naše lepo uređeno dvorište možete iskoristiti i za igru sa mališanima, druženje sa drugim gositma i uživanje u predivnoj zlatarskoj prirodi, a idiličnim jutarnjim kafama namenjena je i lepa privatna terasa ovog apartmana.

Okivrna cena za noćenje je 10€ po osobi.
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: vilavukzlatar@gmail.com
Kod nas možete iskoristiti vaučere za subvencionisani odmor u Srbiji

Zlatar


Poslovica: „Nije zlato sve što sija“ odlična je, primenjiva na mnoge pojave, predele i situacije, međutim, nikako se ne odnosi na planinu koja u svom imenu sadrži reč zlato i koja usled svoje lepote, blagorodnosti, čistoće i privlačnosti kojom, prosto pleni, zaista sija – Zlatar. Ova planina nalazi se u jugozapadnoj Srbiji, iznad Nove Varoši, a okružuju je reke Lim, Uvac, u čiju dolinu se sa severne strane blago spuštaju njene padine, Mileševka, čija klisura je sa južne strane oštro seče i reka Bistrica.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatar
  1. mira

    koliko bi kostao smestaj za cetvoroclanu porodicu za tri dana,31.8-2.09 i postoji li mogucnost koriscenja vaucera.hvala.

Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments