Vila Verona :: Bačka :: Palić

Osnovni podaci

Ime: Vila Verona

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Palić, Bačka

E-mail:
info@vilaverona.com

Sajt:
www.vilaverona.com

Telefon: +381 64 189 52 66

Pogodnosti

Na 50 metara od jezera

Tu su prodavnice, restorani, sportki tereni, kafići, autobuska stanica, a na 1 km nalazi se i čuveni Zoo vrt

Primamo vaučere

Otvoren bazen

Roštilj

Besplatan Wi-Fi

Mogućnost uplate doručka

Obezbeđen parking

Vila Verona, Palić slike i cene za smeštaj Srbija 2020

U blizini “Omladinskog jezera” na Paliću, okružena zelenilom, udobno je smeštena Vila Verona koja u okviru svoji soba pruža odlične uslove za odmor i opuštanje. Do jezera ima svega 50 metara, a u blizini se nalaze i mnogobrojni sadržaji neophoni za bezbrižno letovanje. Tu su prodavnice, restorani, sportki tereni, kafići, autobuska stanica, a na 1 km nalazi se i čuveni Zoo vrt.

U dvorištu Vile Verona postoji i otvoreni bazen, idealan za uživanje tokom vrelih letnjih dana, a tu su i ležaljke oko bazena za opuštanje, kao i roštilj za pripremu obroka pod otvorenim nebom. Vila je pokrivena i odličnim Wi-Fi internetom, a kod nas gosti mogu uplatiti i za doručak.

Soba za 2 osobe

2

Soba za 3-4 osobe

1 2 3 4 5

Vila Verona

Sobe u vili su dvokrevetne i trokrevetne, ali imaju sasvim dovoljno mesta da ugoste i porodice na dodatnim ležajevima. U sobama nema klasičnih kuhinja, ali postoje sadržaji za pripremu ili podgrevanje nekih osnovnih jela, pripremanje kafe ili čaja. Takođe, tu je i jedna zajednička kuhinja, za sve koji žele da kuvaju. Gosti vile mogu da računaju i na vaučere Ministarstva, a za sve koji dođu svojim kolima biće obezbeđen parking.

1 2 3 4 5 6

Palić


Na samom severu Srbije, uz granicu sa Mađarskom, nalazi se grad Palić. U neposrednoj blizini Subotice (8km), ovaj šarmantni gradić zaokupirao je pažnju svojih gostiju kako jezerom koje krasi južni deo naselja, tako i objektima (vodotoranj, peščana plaža, Velika terasa, Ženski štrand, Muzički paviljon…), parkovima i ostalim uređenim prostorom za odmor i uživanje.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte više
Pročitajte više - Palić
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments