Vila Smiljanić :: Zlatiborski okrug :: Zlatar

Osnovni podaci

Ime: Vila Smiljanić

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zlatar, Zlatiborski okrug

E-mail:
vila.smiljanic@gmail.com

Sajt:
www.vilasmiljanic.rs

Telefon: +381 33 62 581

Mobilni: +381 60 62 58 111

Pogodnosti

Vila se nalazi u centru Zlatara
Dvorište sa roštiljem
Restoran zatvorenog tipa
Balkon
Čajna kuhinja
TV
Besplatan Wi-Fi
Obezbeđen besplatan parking

Vila Smiljanić, Zlatar slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Vila Smiljanić nalazi se u samom centru Zlatara, u okruženju predivne planinske prirode sa idealnim uslovima za odmor tokom čitave godine. U okolini vile postoje prodavnice i restorani, staze za šetnju, a u neposrednoj blizini je i ski staza sa žičarama.

Vila Smiljanić ima svoje lepo uređeno dvorište sa četinarima, travnjakom i cvetnim lejama, gde leti možete uživati u druženju uz roštilj i gurmanluke. Ležaljke, stolovi i stolice su vam na raspolaganju, a za naše najmlađe goste tu je i lepo igralište.

Studio za 3+1 osobu

Četiri prozračna i svetla studija biće pravi izbor za porodice sa decom, ljubitelje prirode i bliska društva, ali i za romantične parove. Ovi panoramski otvoreni studiji opremljeni su jednim francuskim ležajem i jednim odvojenim krevetom, a dovoljno su prostrani da u njih možemo uneti i dodatni ležaj. Mala čajna kuhinja je u sklopu svakog studija i ima lepu trepzariju, kako biste uživali u samostalnom boravku.

Takođe, svi imaju i svoja moderno uređena kupatila sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV, a za društvene mreže i omiljene on-line sadržaje obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Panoramski otvoreni, ovi studiji imaju lepe balkone koji gledaju nas četinare, padine Zlatara i lepo uređeno dvorište.

Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: vila.smiljanic@gmail.com

Apartman za 4 osobe

Moderno uređeni apartman namenjen je porodicama, četvoročlanim društvima ili parovima koji žele da uživaju u zajedničkom boravku u prekrasnoj prirodi Zlatara. Prostran i prozračan, ovaj apartman ima dve spavaće sobe sa francuskim ležajevima, kao i udoban dnevni boravak namenjen druženju i uživanju u zajedničkim trenucima.

Lepo uređena čajna kuhinja omogućava komforan i samostalan boravak, a uz mogućnost da iznajmite restoran ili koristite roštilj u dvorištu, možete uživati u pravim gurmanlucima. Moderno uređeno kupatilo apartmana opremljeno je tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV, a za društvene mreže i omiljene on-line sadržaje obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Apartman je panoramski otvoren, pa možete uživati u prirodi i pogledu na zelenilo iz dnevne sobe i sa balkona.

Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: vila.smiljanic@gmail.com

vila-smiljanjic-apartman-01 vila-smiljanjic-apartman-02 vila-smiljanjic-apartman-03 vila-smiljanjic-apartman-05 vila-smiljanjic-apartman-06 vila-smiljanjic-apartman-07 vila-smiljanjic-apartman-09 vila-smiljanjic-apartman-12

Vila Smiljanić

Vila Smiljanić ima i svoj restoran zatvorenog tipa sa velikom kuhinjom i otvorenim kaminom, koji se izdaje većim grupama gostiju na poseban zahtev. U okruženju Zlatara nalaze se neke od najlepših prirodnih atrakcija Srbije, od kanjona Uvca, preko Mokre Gore i poseta manastirima, sve do Drine, Andrićgrada i Višegrada. Za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom, na raspolaganju je i besplatan parking.

vila1 vila2

Zlatar


Poslovica: „Nije zlato sve što sija“ odlična je, primenjiva na mnoge pojave, predele i situacije, međutim, nikako se ne odnosi na planinu koja u svom imenu sadrži reč zlato i koja usled svoje lepote, blagorodnosti, čistoće i privlačnosti kojom, prosto pleni, zaista sija – Zlatar. Ova planina nalazi se u jugozapadnoj Srbiji, iznad Nove Varoši, a okružuju je reke Lim, Uvac, u čiju dolinu se sa severne strane blago spuštaju njene padine, Mileševka, čija klisura je sa južne strane oštro seče i reka Bistrica.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatar
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments