Vila Selena – Smeštaj na Goliji :: Raška :: Rudno

Osnovni podaci

Ime: Vila Selena – Smeštaj na Goliji

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Rudno, Raška

E-mail:
vilaselena@yahoo.com

Sajt:
www.vilaselena.com

Telefon: +381 65 351 8644

Telefon: +381 36 351 864

Telefon: +381 36 543 7040

Mobilni: +381 65 351 8644

Pogodnosti

Etno restoran
U potpunosti opremljene mini kuhinje
TV
Kupatilo sa tušem
Vilu okružuje netaknuta priroda
Idealno mesto za porodični odmor
Veoma ljubazni domaćini

Vila Selena – Smeštaj na Goliji, Rudno slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Vila Selena se nalazi u selu Rudno, koje pripada parku prirode planine Golije. Ovaj lep kompleks se sastoji od tri objekta za izdavanje (Manje i Veće brvnare i Stare kuće) koji se nalaze u dvorištu porodične kuće, i ovde ćete osetiti pravi utisak življenja na selu tokom svih 12 meseci godišnje.

U okviru vile postoji i mali etno restoran za goste, gde se služi isključivo domaća hrana. Cena doručka je 250 dinara, ručka je 350 dinara, a večere 350 dinara po osobi. U blizini vile Selena su i šuma i pašnjak, gde se mogu videti krave i ovce, a samim tim i videti kako se sprema sir i kajmak na tradicionalan način i još mnogo proizvoda koji se prave na selu.

Manja brvnara za 4 osobe

Manja brvnara je veoma ugodan i komforan smeštaj za 4 osobe ili porodice sa dvoje dece. U potkrovlju brvnare se nalaze dva odvojena ležaja, a u prizemlju je trosed, koji kada se razvuče bude komotan francusku ležaj. Tu je i mala kuhinja sa elementima za pripremu i serviranje obroka, TV, kao i kupatilo sa tuš kabinom.

Cena iznajmljivanja manje brvnare je 2.200 dinara bez obriza na broj gostiju i na deo sezone.
Za više informacija u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: vilaselena@yahoo.com

soba1

Veća brvnara za 6 osoba

Veća brvnara je prilično prostran apartman koji može maksimalno da ugosti 6 osoba i idealan je za veće porodice ili grupu prijatelja koja želi da zajedno provede letnji odomor. Ova brvnara u potkrovlju ima 4 kreveta za jednu osobu, dok je u prizemlju komforan trosed na razvlačlenje, koji kada se razvuče postaje komotan francusku ležaj. Brvnara u svom sastavu ima i kupatilo sa tuš kabinom, TV, i potpuno opremljenu kuhinju za spremanje i serviranje obroka.

Cena iznajmljivanja veće brvnare je 2.600 dinara bez obriza na broj gostiju i na deo sezone.
Za više informacija u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: vilaselena@yahoo.com

veca brvnara1 veca brvnara2

Stara kuća za 6 osoba

Stara kuća se sastoji od tri dvokrevetne sobe, koje se mogu rentirati zajedno ili odvojeno. Tu je i veliki dnevni boravak sa TV-om, kaminom i garniturom za sedenje. Odavde se ulazi u tri dvokrevetne sobe. Kuća ima jedno kupatilo koje svi gosti mogu koristiti. Takođe, Stara kuća ne poseduje klasičnu veliku kuhinju, što znači da ovde ne postoje uslovi za spremanje kuvanih jela, ali se može pripremiti kafa i čaj. Tu je i frižider, kao i sudopera.

Cena za iznajmljivanje Stare kuće je 650 dinara po osobi po noćenju.
Za više informacija u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: vilaselena@yahoo.com

stara kuca 1 stara kuca 2

Rudno


Selo Rudno se nalazi na 1100 metara nadmorske visine, na obroncima planina Radočelo i Golije. Rudno se, takođe smatra delom prirodnog rezervata, Golija – Strudenica i okruženo je gustim šumama, bogatim i raskošnim pašnjacima, livadama i mnoštvom gorskih reka i potoka izuzetnog kvaliteta, s obzirom da se u okolini ne nalaze nikakvi industrijski centri. Najveće su reke Brevine, Izubra i Vrelo. Sve tri reke bogate su potočnom pastrmkom, koja se može prepoznati po karakterističnoj crvenoj pegi, i rečnim rakom.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte višePročitajte više - Rudno
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments