Vila Savić :: Raška :: Kopaonik

Osnovni podaci

Ime: Vila Savić

Vrsta: Planinska kuća

Rejting: () Zvezdice

Grad: Kopaonik, Raška

E-mail:
olivercezs@gmail.com

Telefon: +381 64 200 37 37

Pogodnosti

Blizina restorana, prodavnica, SPA centara i drugih sadržaja
Lepo uređeno zajedničko dvorište – terasa sa prelepim pogledom na okolinu
Zajednički roštilj
TV sa kablovskim kanalima
U potpunosti opremljena kuhinja
Besplatan parking

Vila Savić, Kopaonik slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Vila Savić se nalazi na samom početku vikend naselja Treska, pored glavnog, asfaltnog puta Kopaonik – Rudnica. Udaljena je 3 km od naselja Konaci – Sunčani vrhovi. Inače, ovaj put se redovno održava i čisti tokom zimskog perioda, pa je vila za goste uvek pristupačna. Prehrambene prodavnice, restorani, SPA centri i ostali sadržaji nalaze se u neposrednoj blizini vile.

Studio za 2 osobe

Jedan studio u okviru vile Savić, ima zaseban ulaz i predstavlja savršeno mesto za uživanje romatničnog para u lepotama i sadržajima ove izuzetne planine. Izlazi na veliku terasu, na kojoj leti u hladovini bukve može da se uživa u predivnom pogledu, da se sprema hrana na zajedničkom rostilju i obeduje.

U lepo uređenoj prostoriji smešten je kauč koji se razvlači u bračni ležaj, a tu je i pomoćni ležaj, za, eventualno još jednu osobu, kao i plakar. Stočić može poslužiti za odlaganje jutarnje kafice, a tu je i trpezarija, kao i potpuno opremljena kuhinja koja sadrži sudoperu, frižider, ringle, veliki broj polica, kao i sve ostale elemente neophodne za pripremu obroka i obedovanje. U sklopu studija, nalazi se i opremljeno kupatilo sa tuš kabinom.

Grejanje je na struju, a TA peć će našim posetiocima tokom hladnih zimskih dana i noći obezbediti prijatnu temperaturu. Tokom časova opuštanja, naši gosti mogu uživati u mnogim kablovskim kanalima na TV-u, takođe jednom od elemenata dnevnog boravka.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: olivercezs@gmail.com
Studio se izdaje po ceni od 25 do 35 €, u zavisnosti od broja osoba i perioda u toku godine.
VELIKI POPUST: Od 4. aprila do kraja ski sezone 20  dnevno studio 2+1!

soba2 soba5 soba6 soba10 vila

Kuća za 8 osoba (6+2)

Ovaj veliki apartman u sklopu vile Savić, idealan je za opušteni boravak dveju porodica ili grupe prijatelja koji žele da uživaju u čistom vazduhu, rekreaciji i prirodnim čarima ove planinske lepotice. Čini ga prostran dnevni boravak, koji ima trosed i dvosed na razvlačenje, kamin, klubski stočić i police za odlaganje sitnica. U njegovom sastavu je i komforna trpezarija, kao i potpuno opremljena kuhinja koja sadrži sudopera, frižidar i šporet sa rernom, kao i svi ostali elementi neophodni za pripremu obroka i obedovanje.

Ovaj apartman je dupleks, a na gornjem spratu postoje dve spavaće sobe, od kojih je u sklopu jedne bračni krevet, idealan za romantično uživanje para, a u drugoj kreveti za četiri osobe. U hodniku su smešteni drveni plakari sa ostavom, a tu je i lepo uređeno i moderno kupatilo.

Grejanje se u okviru apartmana kombinuje, na struju i iz kamina, u zavisnosti od potrebe i spoljne temperature. Tokom časova opuštanja, naši gosti mogu uživati u mnogim kablovskim kanalima na TV-u, takođe jednom od elemenata dnevnog boravka.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: olivercezs@gmail.com
Kuća se izdaje po ceni od 80 do 100 €, u zavisnosti od broja osoba i perioda u toku godine.
VELIKI POPUST: Od 4. aprila do kraja ski sezone 45  dnevno cela kuća za 6-8 osoba.

soba5 soba6 soba8 soba10

O vili Savić

Vaše uživanje će početi već kada ugledate jednu od najlepših kuća u pravom planinskom stilu, od kamena. Sa južne strane vila Savić ima veliku terasu sa predivnim pogledom na visove i zelena ili bela prostranstva Kopaonika. Ovde možete, okruženi cvećem, kada je lepo vreme uživati na suncu praveći svoje omiljene specijalitete na zajedničkom roštilju. Kuća ima sopstveni parking za 3-4 vozila na koji se ulazi sa glavnog puta, tako da gosti koji dolaze sopstvenim automobilima, ne moraju o tome da brinu.

vila

Kopaonik


Retka je osoba koja, kada je reč o planinama u Srbiji, ne pomisli prvo baš na ovu lepoticu, osunčanu skoro 200 dana godišnje, bogatu kako biljnim, tako i životinjskim svetom i kadru da tokom cele godine ugosti i usreći izuzetno veliki broj posetilaca. Kopaonik je najveći planinski masiv u Srbiji, koji se prostire širom njenog centralnog dela, između reka Ibra i Sitnice na zapadu, Laba na jugoistoku, Jošanice i Kozničke reke na severu dok je istočna strana omeđena dolinom reke Rasine i Toplice. Kopaonik je, zahvaljujući svojoj izuzetnoj prirodi, 1981. godine proglašen Nacionalnim parkom.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Kopaonik
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments