Vila Prezident :: Srem :: Sremski Karlovci

Osnovni podaci

Ime: Vila Prezident

Vrsta: Vila

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Sremski Karlovci, Srem

E-mail:
reservations@premierprezidenthotel.com

Sajt:
www.vilaprezident.com

Telefon: +381 21 298 33 25

Pogodnosti

Vila se nalazi 1 kilometar od centra Sremskih Karlovaca, na putu ka Stražlovu
Vrhunski etno restoran sa kaminom, u okviru vile
Letnja terasa u predivnom prirodnom ambijentu
Vinski podrum
Višenamenska sala u sklopu vinskog podruma sa najsavremenijom tehničkom podrškom
Centalno klimatizovan prostor
Elegantan i izuzetno prijatan ambijent
Mini bar
Elektronski sef u svakoj sobi i apartmanu
Direktna telefonska linija
LCD TV sa satelitskim kanalima
Besplatan bežični internet
VIP apartman sadrži đakuzi
Jedna soba i jedan apartman imaju svoje privatne terase
Obezbeđen parking prostor

Vila Prezident, Sremski Karlovci slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Vila Prezident nalazi se na samo 1 km udaljenost od centra Sremskih Karlovaca, na putu ka Stražilovu. Smeštena je u blizini Instituta za vinogradarstvo, a do centra Karlovaca i Stražilova se možete i prošetati. Fenomenalno okruženje vile i izmeštenost iz grada u fruškogorsku prirodu pružiće vam mogućnost da uživate u autentičnoj, rustičnoj atmosferi u kojoj je vila i osmišljena. Sa autentičnim doživljajem Vojvodine na umu, dozvolite nam da vas vratimo nekoliko vekova u prošlost kako biste iskusili pravu širinu našeg gostoprimstva, uz svetlost sveća i prijatno pucketanje kamina, zvuke tamburaša i prave tradicionalne gurmanluke.

Vila Prezident raspolaže jednim od najboljih etno restorana u okruženju, sa velikom letnjom terasom, drvenim klupama i stolovima, a rustični enterijer sa kaminom u svom središtu donosi pravu atmosferu za sve romantične prilike ili nezaboravne boemske noći. Ipak samo srce naše vile čini njen raskošni vinski podrum. U želji da dočaramo istorijski značaj vina za fruškogorski kraj i njegovu hiljadugodišnju tradiciju, pružamo mogućnost degustacije više od stotinu vrsta vina.

Naš vinski podrum pruža mogućnost organizovanja svih vama važnih događaja, proslava i posebnih večeri, a uz najsavremeniju opremu, možemo vam ponuditi i prostor za poslovne sastanke, konferencije i seminare u nesvakidašnjem i posebnom ambijentu. Za sve goste koji dolaze svojim kolima kod nas, na raspolaganju je obezebeđen parking.

Soba za 2 osobe

Ove elegantne i prostrane sobe pružiće vam sav komfor i mir koji možete poželeti nakon dana provedenog u predivnoj prirodi Fruške gore, obilazaka manastira, kulturnih spomenika Sremskih Kralovaca i prelepog Stražilova. Na raspolaganju su vam četiri sobe sa bračnim krevetom idealne za parove na romantičnim putovanjima, a ukoliko putujete u dobrom društvu, sa kolegama ili prijateljima, možete se odlučiti i za neku od dve sobe sa odvojenim krevetima.

Sve ove sobe su veoma funkcionalno uređene, centralno su klimatizovane, oplemenjene drvenim podovima i ukusnim detaljima, svedenih boja i prijatnog ambijenta. Natkasne uz uzglavlje, toaletni stočić sa ogledalom i fiokama, garderobni orman i udobna garnitura za sedenje sa stolom i foteljama učiniće vaš boravak kod nas komfornim i sasvim komotnim. Uz to, na raspolaganju su vam i moderno uređena kupatila sa tuš kabinom, peškirima, fenom i kompletnim toaletnim priborom.

Slobodno vreme možete provesti uz LCD TV sa satelitskim kanalima ili uz omiljene sajtove i društvene mreže jer je u svim sobama obezbeđena besplatna, bežična interent konekcija, a s obzirom na prostor za rad i direktnu telefonsku liniju, ni vaše poslovne obaveze neće trpeti. Sve dragocenosti i dokumenta možete odložiti u elektronske sefove u sobi, a tu je i mini bar. Jedna od ovih soba ima i svoju terasu sa fantastičnim pogledom na zelenu okolinu naše vile, a jutarnju kafu možete popiti i u letnjoj bašti, ili se spustiti u vinski podrum i odabrati neko vrhunsko vino.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: reservations@premierprezidenthotel.com

VIP apartman za 2 osobe

Ovaj luksuzni apartman čini specijalnu ponudu Vile Prezident, jer svaki trenutak proveden u njemu možete pretvoriti u posebno relaksirajuće iskustvo ili fantastično romantično veče provedeno u đakuzi kadi. VIP apartman je namenjen svima koji žele potpuni komfor i udobnost elegantnog i maštovitog prostora oplemenjenog drvenim podovima, kamenim zidovima, prirodnim materijalima i svedenim bojama.

Još jedna velika prednost ovog apartmana je kraljevski krevet sa lepim dekorativnim uzglavljem i svetlom koje možete podrediti željenoj atmosferi. Pažljivo odabrani komadi nameštaja, natkasne, garderobni orman i kutak za sedenje sa fotaljama i stolom učiniće vaš odmor i boravak veoma udobnim, i pružiće vam priliku da se sasvim opustite, raskomotite i raspremite. Slobodne trenutke možete provesti opuštajući se ispred LCD TV-a sa satelitskim izborom kanala, a kako bi vam pri ruci uvek bilo rashlađeno piće ili nešto za grickanje, u apartmanu je i mini bar.

Takođe, tu je moderno kupatilo sa tuš kabinom, peškirima, fenom i kompletnim toaletnim priborom. Radi brze komunikacije, aktivnog života na društvenim mrežama ili zbog omiljenih sajtova, na raspolaganju će vam biti i besplatna, bežična internet konekcija, pa ni vaše eventualne poslovne obaveze neće biti ugrožene. Svoje dragocenosti ili dokumenta možete držati na sigurnom, u elektronskom sefu u sobi, a jutarnju kafu uz dnevnu štampu možete popiti u našoj divnoj bašti sa pogledom na zeleno okruženje vile.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: reservations@premierprezidenthotel.com

Apartman za 4 osobe (2+2)

Ova dva apartmana savršen su izbor za idealan vikend proveden u fruškogorskoj prirodi. Sa odvojenom spavaćom sobom, i mogućnošću dodavanja dva dodatna ležaja, namenjeni su kako romatničnim putovanjima, tako i porodicama sa decom ili nerazdvojnim tročlanim ili četvoročlanim društvima.

Ovi prostrani apartmani su centralno klimatizovani i veoma prijatnog ambijenta, sa pažljivo odabranim komadima nameštaja. Spavaća soba opremljena je velikim francuskim ležajem sa natkasnama na uzglavlju, garderobnim ormanom i toaletnim stolom sa velikim ogledalom, pa se tu možete sasvim raskomotiti i raspremiti.

Dnevni boravak se sastoji od udobne garniture za sedenje sa foteljama i stočićem, i ovde se mogu uneti dodatni ležajevi. Slobodne trenutke možete provesti opuštajući se ispred LCD TV-a sa satelitskim izborom kanala, a kako bi vam pri ruci uvek bilo rashlađeno piće ili nešto za grickanje, u apartmanima se nalazi i mini bar. Na raspolaganju su vam i moderno uređena kupatila sa tuš kabinom, peškirima, fenom i kompletnim toaletnim priborom.

Takođe, radi brze komunikacije, aktivnog života na društvenim mrežama ili omiljenih sajtova, u apartmanima je obezbeđena besplatna, bežična internet konekcija, a uz radni prostor sa stolom i stolicom i direktnu telefonsku liniju, ni vaše eventualne poslovne obaveze sigurno neće biti ugrožene. Svoje dragocenosti ili dokumenta možete držati na sigurnom, u elektronskom sefu u apartmanu, a jutarnju kafu uz dnevnu štampu možete popiti i svojoj terasi sa prelepim pogledom na vinograde i divnu okolnu prirodu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: reservations@premierprezidenthotel.com

Vila Prezident

vila1 vila2 vila3 vila4 vila5 vila6

Sremski Karlovci


Na desnoj obalo Dunava u podnožju Fruške gore i na samo 10km od Novog Sada, nalaze se Sremski Karlovci. Grad u kojem živi svega desetak hiljada stanovnika predstavlja centar srpske duhovnosti i kulture. Zbog svoje zanimljive arhitekture često ga nazivaju i „grad muzej“. Ovo je grad u kojem je vreme stalo i koji podseća na neka davna lepša vremena, a priča o njemu svakako počinje na Centralnom trgu koji krase mnoga istorijska i kulturna zdanja, svako je staro više od 100 godina i svako ima svoju priču.


Pročitajte više

Srem


Srem je geografski region u Panonskoj niziji između reke Dunav, na severu i istoku, kao i reke Save do ušća u Dunav, na jugu. Tokovi ovih dveju reku po mnogo čemu određuju zanimljivu i specifičnu osobenost ove regije, čija plodna ravnica i pitome padine Fruške gore privlače ljude od najstarijih vremena. Prirodne karakteristike ovog podneblja, kao i bogata kulturno-istorijska prošlost su glavni aduti Srema kao predela neiscrpnih lepota.


Pročitajte višePročitajte više - Sremski Karlovci
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments