Vila Petrović :: Bačka :: Palić

Osnovni podaci

Ime: Vila Petrović

Vrsta: Vila

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Palić, Bačka

E-mail:
v.petrovic89@gmail.com

Telefon: +381 24 754 834

Mobilni: +381 64 112 66 31
+381 64 375 92 21

Pogodnosti

Lepo uređeno dvorište sa letnjikovcem, grilom i ljuljaškama za decu
Zajednička terasa
Besplatan bežični internet
Besplatan parking
Klima, grejanje
LCD TV sa kablovskim kanalima
Potpuno opremljene kuhinje u studiju i apartmanima

Vila Petrović, Palić slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Vila Petrović nalazi se u neposrednoj blizini samog centra Palića, a od prelepog Palićkog jezera, udaljena je svega 500 metara. Vrata ove šarmantne vile otvrorena su tokom cele godine, a u prolećnim i letnjim mesecima gosti će naročito uživati u njenom zelenom, rasvetanom i lepo uređenom dvorištu, sa obiljem hlada. Ovde, po želji, možete koristiti letnjikovac ili roštilj, a tu je i zabava za decu u vidu ljuljaški ili širokog prostranstva gde se ona potpuno bezbedno mogu igrati.

U vili Petrović mir i odmor mogu potražiti kako parovi ili prijatelji u sobama, tako i porodice ili grupe prijatelja u studiju ili apartmanima kojima raspolaže. Za sve koji ovde dođu svojim kolima, obezbeđen je besplatan parking.

Soba za 2 osobe

U sastavu Vile Petrović nalaze se dve sobe za po dve osobe, i to, jedna, sa bračnim krevetom, pogodna za parove, a druga sa pojedinačnim. U obema sobama tokom letnjih meseci gosti se, naravno besplatno, mogu rashladiti klimom, zimi je obezbeđeno grejanje, a u bilo koje vreme mogu se razonoditi gledajući programe kablovske televizije na LCD TV-u ili koristiti besplatni bežični internet, bilo za posao ili za zadovoljstvo. Obe sobe imaju zasebno, moderno i lepo uređeno kupatilo.

Gosti smešteni u ovim sobama takođe se mogu poslužiti potpuno opremljenom, zajedničkom čajnom kuhinjom i koristiti zajedničku terasu sa prelepim pogledom na okolinu.

Cena jednog noćenja je 1.200 RSD po osobi, uz uključene boraviše takse.
Za više informacija obratite nam se na mejl: v.petrovic89@gmail.com

Studio za 4 osobe

U sklopu vile nalazi se jedan studio za 4 osobe, površine oko 45m2, idealan za boravak grupe prijatelja, ili porodice. Ukoliko je potrebno, ovaj studio može primiti i petog gosta, ako u studiju borave deca.

Tu je i kompletno opremljena kuhinja, koja sadrži frižider, šporet, sudoperu, radnu površinu i sve ostale elemenete neophodne za pripremu obroka i ručavanje, zatim trpezariju, kao i moderno i lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom. Gosti studija mogu uživati u lepoti pogleda sa zasebne terase, a u trenucima odmora mogu se opustiti uz kablovske programe na LCD-TV-u ili koristiti besplatni bežični internet. Leti je u studiju obezbeđena besplatna klima, a zimi grejanje.

Cena jednog noćenja je 3.000 RSD za dve osobe, 3.500 RSD za tri ili više osoba uz uključene boraviše takse.
Za više informacija obratite nam se na mejl: v.petrovic89@gmail.com

Apartman za 6 osoba

Vila raspolaže sa dva apartmana koja su idealna za veće grupe prijatelja ili dve porodice koje su odlučile da stvore nezaboravne uspomene sa zajedničkog odmora. Oba apartmana imaju udobnu i komfornu spavaću sobu, jedan sa francuskim ležajem, a drugi sa zasebnim krevetima, dok, takođe oba, u velikoj dnevnoj sobi mogu da ugoste još po 4 osobe.

U kompletno opremljenim zasebnim kuhinjama, svakog od apartmana, nalaze se sva neophodna oprema i posuđe za spremanje obroka i ručavanje. Tu su naravno i moderno i lepo uređena kupatila sa tuš kabinom. Zimi je obezbeđeno grejanje u čitavom kompleksu, a gosti se mogu opustiti i zabaviti uz kablovske programe na LCD TV-u, koristiti besplatan, bežični internet, ili pak uživati na svežem vazduhu i pogledu sa zasebne terase.

Cena jednog noćenja je 4.500 RSD po apartmanu, uz uključene boraviše takse.
Za više informacija obratite nam se na mejl: v.petrovic89@gmail.com

Palić


Na samom severu Srbije, uz granicu sa Mađarskom, nalazi se grad Palić. U neposrednoj blizini Subotice (8km), ovaj šarmantni gradić zaokupirao je pažnju svojih gostiju kako jezerom koje krasi južni deo naselja, tako i objektima (vodotoranj, peščana plaža, Velika terasa, Ženski štrand, Muzički paviljon…), parkovima i ostalim uređenim prostorom za odmor i uživanje.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte više
Pročitajte više - Palić
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments