Vila Paraglajder :: Raška :: Kopaonik

Osnovni podaci

Ime: Vila Paraglajder

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Kopaonik, Raška

E-mail:
vilaparaglajder@gmail.com

Sajt:
www.vilaparaglajder.rs

Telefon: +381 63 237 081

Mobilni: +381 63 309 101
+381 60 030 9 101

Pogodnosti

Blizina centra i šestoseda Karaman greben
Terasa za sunčanje (deo jednog apartmana)
TV sa kablovskim kanalima
Potpuno opremljena kuhinja
Besplatan bežični internet
Besplatan parking
Mogućnost povoljnog iznajmljivanja ski i boarding opreme
Mogućnost organizovanja paraglajding tandem skokova na Kopaoniku i širom Srbije

Vila Paraglajder, Kopaonik slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Vila Paraglajder nalazi se u samom centru Kopaonika, u neposrednoj blizini šestoseda Karaman greben, tačnije druga kuća do staze, tako da naši gosti mogu početi sa uživanjem na snegu čim izađu iz vile. Nadomak vile smešten je i kafe Dolly bell, gde se skijaši mogu okrepiti nekim toplim pićem ili zagrejati.

Za goste vile Paraglajder obezbeđena je ski i bord oprema po najnižim cenama. No, možda najzanimljiviju mogućnost za posetioce ovih predivnih predela, kao i same vile, predstavlja letenje paraglajderom u tandem skokovima, kako na Kopaoniku, tako i širom Srbije. Paraglajderom upravlja iskusan letač sa sertifikatom tandem pilota koji ima iza sebe preko 700 tandem letova.

Posetioci u veličanstvenoj prirodi ove planinske lepotice i udobnom smeštaju u apartmanima mogu uživati tokom cele godine. Vlasnici vile Paraglajder pobrinuli su se da je gostima svakog apartmana na raspolaganju po jedno parking mesto, gde mogu bez brige ostavljati svoj automobil.

Studio M-2 za 3 – 4 osobe

Studio M-2, površine 26 m², savršeno je mesto za udoban boravak porodice ili manje grupe prijatelja. Nalazi se na prvom spratu, prednje strane kuće. Uz francuski ležaj smešteni su stočići i lampa, a tu su i trosed – kauč, kao i fotelja mojca, na razvlačenje. U predsoblju ima dovoljno mesta za odlaganje skijaške opreme, a gostima je na raspolaganju i veliki ormar za odlaganje garderobe.

Potpuno opremljena kuhinja sadrži sudoperu, frižider, dve ringle, kao i ostale elemente neophodne za pripremu obroka i obedovanje, uz, naravno, prijatnu i komfornu trpezariju. Kupatilo je moderno opremljeno, sa tuš kabinom. Gosti se u časovima opuštanja mogu odmorati uz neki od programa na TV-u, ili uz neki od sadržaja dostupnog besplatnog bežičnog interneta.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: vilaparaglajder@gmail.com

 Video prezentacija studija M-2

Studio M-3 za 4 – 5 osoba

Studio M-3, površine 28 m², savršeno je mesto za udoban boravak porodice ili manje grupe prijatelja. Nalazi se na visokom prizemlju sa gornje strane kuće. Uz francuski ležaj smešteni su stočići i lampa, a tu su i trosed – kauč, kao i fotelja mojca, na razvlačenje. U predsoblju ima sasvim dovoljno mesta za odlaganje skijaške opreme, a gostima je na raspolaganju i veliki ormar za odlaganje garderobe.

Tu je i potpuno opremljena kuhinja koja sadrži sudoperu, frižider, dve ringle, kao i ostale elemente neophodne za pripremu obroka i obedovanje, uz, naravno, prijatnu i komfornu trpezariju. Kupatilo je moderno opremljeno, sa tuš kabinom. Gosti se u časovima opuštanja mogu odmorati uz neki od programa na TV-u, ili uz neki od sadržaja dostupnog besplatnog bežičnog interneta.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: vilaparaglajder@gmail.com

Video prezentacija studija M-3

Apartman M-0 za 5 – 6 osoba

Apartman M-0 savršeno je mesto za boravak grupe prijatelja ili porodica, njihovo opuštanje i odmor. Nalazi se u prizemlju sa prednje strane kuće u nivou staze, površine je 35 metara kvadratnih i ima zaseban ulaz.

Sastoji se iz dnevne sobe u kojoj su smešteni francuski ležaj, i trosed koji se rasklapa, takođe u francuski ležaj, tako da se u ovoj prostoriji udobno može smestiti četiri osobe. Tu je i potpuno opremljena kuhinja, sa komfornom trpezarijom, koja sadrži sudoperu, frižider, dve ringle, kao i ostale elemente neophodne za pripremu obroka i obedovanje.

U sastav apartmana ulazi i zasebna spavaća soba, sa udobnim francuskim ležajem, i lampama. Tu je i moderno kupatilo sa tuš kabinom, a u apartmanu postoji dovoljno garderobera i polica za odlaganje odeće, kao i skijašnica u kojoj gosti mogu odložiti svoju opremu. Na raspolaganju su im dva televizora, u dnevnoj i spavaćoj sobi, kao i besplatan bežični internet.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: vilaparaglajder@gmail.com

Video prezentacija apartmana M-0

Apartmani M-4 i M-5 za 4 – 6 osoba

Ova dva apartmana su savršeno mesto za boravak grupe prijatelja željnih zimskih avantura i dobrog provoda na snegu. Oba apartmana su površine 25m2, jedan se nalazi na prvom, a drugi na drugom spratu prednje strane kuće.

Dnevna soba apartmana M-4 opremljena je trosedom koji se razvlači u francuski krevet i francuskim krevetom, a drugi, M-5 u sastavu svog dnevnog boravka ima dva separea opremljena francuskim ležajima. I jedan i drugi apartman sadrže galerije za spavanje gde se, na tri jogi dušeka, udobno mogu smestiti još po tri osobe.

U sklopu oba apartmana postoje trpezarije, uz potpuno opremljene kuhinje koje sadrže sudoperu, frižider, mini šporet sa dve ringle i rernom, kao i sve ostale elemente neophodne za pripremu obroka i ručavanje. Lepo uređeno kupatilo deo je svakog od apartmana, a gostima su na raspolaganju mnogobrojni kanali na TV-u, kao i sadržaji dostupni zahvaljujući besplatnom bežičnom internetu.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: vilaparaglajder@gmail.com

Video prezentacija smeštaja M-4

Apartman M-1 za 6 – 7 osoba

Apartman M-1 je idealan za udoban i opušten boravak grupe prijatelja, koji su rešili da zajedno dožive i podele planinske avanture i pustolovine. Nalazi se sa prednje strane kuće u nivou terase i spada među apartmane prve kategorije. Najlepši ukras dnevnog boravka, u kome se na dva troseda na razvlačenje i još jednom kauču udobno može smestiti 4 do 5 osoba, je veliki i lep kamin, koji će sasvim sigurno upotpuniti prijateljsko druženje tokom odmora.

Pored kauča, sastavni deo dnevne sobe je i kompletno opremljena kuhinja sa šank barom i prostranom trpezarijom, koja sadrži sudoperu, frižider, rernu i dve ringle, kao i ostale elemente neophodne za pripremu obroka i obedovanje. Međutim, u posebnom degažmanu za garderobu i opremu postoji još jedan veliki frižider sa ledenom komorom.

Deo ovog apartmana je i jedna zasebna spvaća soba sa francuskim krevetom, noćnim stočićima, lampama i ormanom. U okviru ovog smeštaja postoji i moderno i lepo uređeno kupatilo sa kadom, kao i još jedan, dodatni toalet. Gosti u časovima odmora mogu uživati uz neki od kanala na TV-u, uz svoju omiljenu muziku na CD ili omiljeni film na DVD plejeru. Tu je i besplatan bežični internet, a tokom sunčanih dana, oni koji borave u ovom apartmanu posebno će uživati u prostranoj terasi za sunčanje površine čak 30m2.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: vilaparaglajder@gmail.com

Video prezentacija M-1

Kopaonik


Retka je osoba koja, kada je reč o planinama u Srbiji, ne pomisli prvo baš na ovu lepoticu, osunčanu skoro 200 dana godišnje, bogatu kako biljnim, tako i životinjskim svetom i kadru da tokom cele godine ugosti i usreći izuzetno veliki broj posetilaca. Kopaonik je najveći planinski masiv u Srbiji, koji se prostire širom njenog centralnog dela, između reka Ibra i Sitnice na zapadu, Laba na jugoistoku, Jošanice i Kozničke reke na severu dok je istočna strana omeđena dolinom reke Rasine i Toplice. Kopaonik je, zahvaljujući svojoj izuzetnoj prirodi, 1981. godine proglašen Nacionalnim parkom.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Kopaonik
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments