Vila Omorika 7 :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Vila Omorika 7

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
omorika7@gmail.com

Telefon: +381 31 845 400

Mobilni: +381 64 1533 500

Pogodnosti

Vila se nalazi u blizini centra Zlatibora
Obezbeđen parking prostor pod hladom
Koš u dvorištu
Ljuljaške za decu
Roštilj
TV sa kablovskim kanalima
Grejanje
Brz besplatan bežični internet

Vila Omorika 7, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Vila Omorika 7 se nalazi u ulici Mijaila Radovića broj 6, odmah pored restorana ”Miris Dunja”, gotovo u samom centru srpske planinske lepotice – Zlatibotra. U blizini je i vila ”Romantika” koja poseduje otvoreni bazen sa slanom vodom, a takođe u našem bližem okruženju su i prodavnica, pekara i druge radnje, pa vam sigurno ništa neće nedostajati bilo na letnjem, bilo na zimskom odmoru.

U sklopu vile Omorika 7 postoji i veoma prostrano dvorište sa dosta cveća, oivičeno raznim četinarima gde ipak dominira čuvena Pančićeva Omorika. Za sve koji dođu kod nas kolima imamo parking prostor pod hladom, za ljubitelje sporta i rekreacije tu je koš, a za najmlađe goste obezbedili smo ljuljaške. Oni koji žele da se opuste na toplom letnjem suncu napolju se nalaze ležaljke, a tu je i roštilj gde možete pripremati obroke po želji. Inače, sve pristupne ulice do vile su potpuno osvetljene.

Apartman za 5 osoba

Ovaj komforni i lepo uređeni apartman savršen je za nešto veću porodicu ili grupu prijatelja koja želi da uživa u svim blagodetima Zlatibora. Apartman se sastoji od spavaće sobe, dnevnog boravka, odvojene kuhinje, kupatila, a posebnmo lepa mesta su dve terase na kojima se tokom lepih dana može uživati u pogledu na okolno zelenilo i prepustiti se mirisu četinara kojima obiluje naše dvorište.

Od sadržaja apartman ima i TV sa kablovskim kanalima, tokom hladnih dana obezbeđeno je grejanje, a svim gostima na raspolaganju je i brzi bežični internet, besplatano i bez ograničenja.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: omorika7@gmail.com

Apartman za 9 osoba

Maksimalan broj osoba u ovom apartmanu je devet, što znači da će velika grupa prijatelja ili više porodica ovde naći idealne uslove za odmor, uživanje i naravno druženje. Takođe, pored činjenice da se ovaj apartman može iznajmiti kao celina, mogu se iznajmiti i zasebno samo spavaće sobe, sa upotrebom kuhinje i kupatila.

Apartman ima tri spavaće sobe, dnevni boravak sa kuhinjom, a tu je i kupatilo, kao i tri terase gde se gosti mogu opuštati, provoditi vreme zajedno, a sve u veoma lepom prirodnom ambijentu vile. Od sadržaja apartman ima i TV sa kablovskim kanalima, tokom hladnih dana obezbeđeno je grejanje, a svim gostima na raspolaganju je i brzi bežični internet, besplatano i bez ograničenja.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: omorika7@gmail.com

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments