Vila Nina :: Zlatiborski okrug :: Tara

Osnovni podaci

Ime: Vila Nina

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Tara, Zlatiborski okrug

E-mail:
ninjovanovic.bb@mts.rs

Telefon: +381 31 869 459

Mobilni: +381 65 8101 696

Pogodnosti

Vila je smeštena na 50 m od prodavnice i kafane i 500 m od Zaovinskog jezera
Večernja rasveta i asfaltiran put sve do vile
Veliko imanje
Letnjkovac sa baštenskom garniturom
Roštilj
Parno grejanje na drva
Odlična izolacija čitave vile
Dve terase
Potpuno opremljena kuhinja
Dva TV-a (jedan sa domaćim, drugi sa SAT kanalima)
Kajak i čamci za iznajmljivanje
Nije dozvoljeno za kućne ljubimce
Obezbeđen besplatan parking

Vila Nina, Tara slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Vila Nina nalazi se u na 1.024 metra nadmorske visine, u blizini jezera Zaovine, do kojeg postoji uređen, nasut put, pa se do ovde možete prošetati ili spustiti kolima za samo minut. Nalazimo se u neposrednoj blizini crkve, škole, prodavnice i kafane, pa nećete morati da sedate u kola da biste otišli po osnovne namirnice.

Mitrovac je udaljen oko 15 kilometara od nas, a tu, u blizini dečijeg odmarališta nalaze se prodavnice, restorani, ali i mnogobrojni sportski sadržaji i trim staze. Ovde postoje i lepe staze za pešačenje, dok je jezero pogodno za kupanje i pecanje, a ukoliko želite, možemo vam pozajmiti i kajak, a posedujemo i dva čamca.

Vila Nina okružena je velikim privatnim imanjem (8 ari) sa lepo uređenim dvorištem i letnjikovcem, a ovde je i roštilj ukoliko budete raspoloženi za prave gurmanluke. Asfaltni put vodi sve do ulaznih vrata u našu vilu, a tu je postavljena i večernja rasveta. U okolini ima sasvim dovoljno mesta za parking, ako kod nas dođete kolima.

Vila za 5+1 osobu

Nova i moderno uređena Vila Nina nalazi se na blagom obronku planine, a sa njenih prozora se pruža pogled ka crkvi i jezeru. Inače, vila je odlično izolovana i ima parno grejanje na drva, pa je pogodna za odmor i boravak tokom čitave godine. Namenjena je porodicama sa decom, ali i bliskim petočlanim ili šestočlanim društvima, a može biti dobar izbor i za praove koji vole zajednička putovanja.

Na spratu se nalaze dve spavaće sobe, jedna porodična, sa francuskim ležajem i pojedinačnim krevetom, a druga sa dva odvojena kreveta. Obe spavaće sobe izlaze na zajedničku terasu. U prizmelju je prostran i vedar dnevni boravak namenjen uživanju u zajedničkim aktivnostima i druženju, sa lepom garniturom za sedenje koja se može razmestiti kao dodatni ležaj za još jednu odraslu osobu.

Sastavni deo vile je i potpuno opremljena kuhinja sa trpezarijom, kao i moderno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom. Veliki TV sa lokalnim kanalima (20-ak programa) je u dnevnoj sobi, a većoj spavaćoj sobi nalazi se još jedan TV sa satelitskim kanalima, pa ne morate propustiti ni neke važne utakmice ili omiljene programe, čak i ako se poklapaju. Vila ima dve terase, jednu na koju možete izaći iz spavaćih soba na spratu, i drugu, veliku verandu ispred ulaza, sa nadstrešnicom i lepom garniturom za sedenje, pa jutarnju kafu možete popiti i uživajući u predivnom planinskom vazduhu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: ninjovanovic.bb@mts.rs

vila1 vila2 vila3 vila4 vila5 vila6 vila7

Tara


Planina Tara nalazi se u zapadnom delu Srbije, u graničnom pojasu prema Republici Srpskoj. Sa juga i jugoistoka, oivičena je rekom Kamišnom i Kremanskom kotlinom oslanjajući se na Zlatibor i Mokru Goru. Na istoku se naslanja na ogranke Ponikava i Stapara, a nešto severnije granica joj je reka Pilica. Sa severa masiv Tare ide to kanjona reke Drine, dok je sa zapada omeđen Belim Rzavom.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte višePročitajte više - Tara
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments