Vila Mujen Comfort :: Raška :: Kopaonik

Osnovni podaci

Ime: Vila Mujen Comfort

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Kopaonik, Raška

E-mail:
info@mujentravel.rs

Sajt:
www.mujentravel.rs

Telefon: +381 36 427 327

Telefon: +381 36 427 428

Mobilni: +381 64 869 78 15

Pogodnosti

Vila se nalazi 3,5 km od centra Kopaonika, 2 km od ski staza i 1 km od SC Sunčana Dolina
Potpuno opremljena kuhinja
LCD TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Ture i obilasci istorijskih znamenitosti u pratnji licenciranih turističkih vodiča
Obezbeđen besplatan parking u okviru vile
Restoran nacionalne kuhinje koji jedini u okruženju poseduje HALAL sertifikat (150 sedećih mesta) – Vila Mujen Lux udaljena je 200 metara
Wellness centrar (zatvoreni bazen, infra-red sauna, suva Finska sauna, parno kupatilo,  tepidarijumi, đakuzi kade) – Vila Mujen Lux udaljena je 200 metara
Spa program (ručne masaže i tretmani lepote) – Vila Mujen Lux udaljena je 200 metara
Konferencijska sala sa kompletnom opremom – Vila Mujen Lux udaljena je 200 metara
Dečija igraonica – Vila Mujen Lux udaljena je 200 metara

Vila Mujen Comfort, Kopaonik slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Vila Mujen Comfort izgrađena je u autentičnom planinskom stilu i opremljena prema evropskim standardima kako bi svojim gostima pružila jednak užitak i mogućnosti tokom čitave sezone. Vila Comfort je udaljena oko 3 km od centra Kopaonika, i 2 km od ski staza, i svim njenim gostima dostupni su sadržaji naše Vile Mujen Lux – udaljene svega 200 metara.

Ovde možete koristiti usluge vrhunskog restorana nacionalne kuhinje koji ima HALAL sertifikat, ili se opustiti uz zatvoreni bazen i prateće spa i wellness programe, terapeutske masaže i tretmane lepote. Mujen Lux ima i najsavremenije opremljenu konferencijsku salu, a našim najmlađim gostima namenjena je igraonica sa animatorima.

Za sve ljubitelje skijanja organizovani su ski busevi koji voze do staza, kao i ski depo, a uz naše licencirane turističke vodiče možete obići znamenitosti čitavog kraja, posetiti najstariju crkvu u Srbiji ili obići Nacionalni Park Kopaonik. Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, možete računati na besplatan parking ispred vile Mujen Comfort.

Apartman za 4+1 osobu

Ukupno 8 moderno uređenih apartmana namenjeni su udobnom porodičnom odmoru i nerazdvojnim četvoročlanim ili petočlanim društvima, ali i parovima koji žele da uživaju u potpunom komforu i domaćoj atmosferi. Svi apartmani imaju centralno grejanje i izuzetno su prijatni za odmor u bilo koje doba godine.

U odvojenoj spavaćoj sobi nalaze se francuski ležajevi, a funkcionalni nameštaj će vam ovde omogućiti da se sasvim lepo raspremite i raskomotite. Spavaće sobe dovoljno su prostrane da se u njih može uneti i dodatni krevet za još jednog gosta.

Dnevne sobe svih apartmana su različito uređene, a sadrže garniture za sedenje koje se mogu razmestiti, a tu je i radni prostor sa stolom i više stolica, pa ni vaše eventualne poslovne obaveze na odmoru neće trpeti. Sastavni deo apartmana su i potpuno opremljene kuhinje sa trpezarijama, gde se možete sasvim opustiti i uživati u hrani kao kod svoje kuće. Apartmani imaju i velika, moderno uređena kupatila sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz LCD TV sa velikim brojem kablovskih kanala, a ukoliko više volite sajtove, društvene mreže i ne možete da zamislite svoj dan bez interneta, treba da znate da je u čitavoj vili obezbeđena besplatna, bežična internet konekcija. Dan možete započeti i uz zatvoreni bazen Vile Mujen Lux, udaljene svega 200 metara, a tu možete popiti kafu, uživati u spa i wellness sadržajima i opustiti se uz relaks masaže posle dana provedenog na snegu ili u šetnji prelepim stazama Kopaonika.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@mujentravel.rs

apartman1 apartman2 apartman3 apartman4 apartman5

Kopaonik


Retka je osoba koja, kada je reč o planinama u Srbiji, ne pomisli prvo baš na ovu lepoticu, osunčanu skoro 200 dana godišnje, bogatu kako biljnim, tako i životinjskim svetom i kadru da tokom cele godine ugosti i usreći izuzetno veliki broj posetilaca. Kopaonik je najveći planinski masiv u Srbiji, koji se prostire širom njenog centralnog dela, između reka Ibra i Sitnice na zapadu, Laba na jugoistoku, Jošanice i Kozničke reke na severu dok je istočna strana omeđena dolinom reke Rasine i Toplice. Kopaonik je, zahvaljujući svojoj izuzetnoj prirodi, 1981. godine proglašen Nacionalnim parkom.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Kopaonik
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments