Vila Milmari :: Raška :: Kopaonik

Osnovni podaci

Ime: Vila Milmari

Vrsta: Vila

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Kopaonik, Raška

E-mail:
vila@milmari.rs

E-mail 2:
vilamilmari@gmail.com

Sajt:
www.milmari.rs

Telefon: +381 36 42 88 50

Mobilni: +381 64 88 36 170

Pogodnosti

Vila se nalazi na 3 km od centra Kopaonika, u Vikend naselju
Besplatan prevoz do centra Kopaonika
Besplatan prevoz do ski centra Sunčana Dolina
Kafe bar u sklopu vile
Recepcija 24/7
Predivno zeleno dvorište sa fontanom i baštenskim garniturama
Roštilj u dvorištu (tokom leta)
Sobe isključivo za nepušače
Balkon ili terasa u svakoj smeštajnoj jedinici
Centralno grejanje
TFT televizor sa Total TV satelitskim kanalima
Besplatan bežični internet
Potpuno opremljena kuhinja
Hidromasažna tuš kabina
Fen za kosu
Obezbeđen parking prostor

Vila Milmari, Kopaonik slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Vila Milmari je nov i moderno opremljen objekat, smešten u Vikend naselju na oko 3 km od tursitičkog centra Kopaonika. Izgrađena je prema najvišim svetskim standardima koji omogućavaju ugodan odmor i rekreaciju. Najbliže prodavnice naći ćete na samo 100 metara od nas, dok se stanica lokalnih autobusa nalazi na nekoliko minuta od vile.

U vili Milmari očekuje vas non-stop otvorena recepcija i ljubazno osoblje. Svi gosti koji kod nas dođu u sopstvenoj režiji naći će siguran i besplatan parking ispred naše vile, a za sve kojima je tako udobnije, organizovan je besplatan prevoz do centra Kopaonika, kao i do ski centra Sunčana Dolina.

Naša vila ima sopstevni kafe bar idealan za prvu jutarnju kafu uz novine ili večernje opuštanje uz neko piće po vašem izboru iz naše bogate ponude. U letnjim mesecima tu je i predivan vrt sa dekorativnom fontanom i baštenskim garniturama. Prema svojim željama i potrebama možete koristiti i roštilj u našem dvorištu, a miris svežeg peciva dopire iz naše otvorene pekare koje je takođe u sklopu kompleksa.

Studio za 2+1 osobu

Za sve koji svoj boravak na Kopaoniku žele da provedu u romantičnom društvu, pripremili smo naše ljupke studije koji imaju centralno grejanje te su pogodni za odmor u bilo koje doba godine. Većina dvokrevetnih studija ima francuske ležajeve, dok jedan ima dve fotelje koje se mogu raspremiti. Takođe, svi oni imaju i jedan pomoćni ležaj, pa su pogodni i za porodice sa decom.

U veoma maštovito i lepo uređenom i prijatnom enterijeru nalaze se pažljivo odabrane komode i graderobni ormani, pa ćete moći da se sasvim raskomotite. Tu je i kompletno opremljena kuhinja sa šporetom, frižiderom, posuđem i escajgom, pa vam ništa neće nedostajati da pripremite omiljeni topli napitak ili ukusan obrok, a tu je i trpezarija sa stolom i stolicama ili šankom. Svi studiji imaju luksuzno opremljena kupatila sa hidromasažnim tuš kabinama i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, gde ćete pronaći i fen.

U trenucima dokolice na raspolaganju vam je TFT televizor sa Total TV izborom satelitskih programa, a radi brze komunikacije, aktivnog života na društvenim mrežama ili eventualnih radnih obaveza, obezeđena je besplatna bežična internet konekcija putem ADSL-a koji preko 4 rutera prenosi signal u svaku sobu. Svi studiji imaju balkone ili terase sa pogledom na prelepu prirodu Kopaonika, a kako smo posvećeni porodičnom odmoru i potpunom oporavku duha i tela, sve sobe su strogo bez duvanskog dima.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: vila@milmari.rs

Studio za 4 osobe

Za porodice ili nerazdvojna društva, na raspolaganju su naši četvorokrevetni studiji opremljeni francuskim ležajem i pomoćnim krevetima, a imaju centralno grejanje pa su pogodni za boravak u bilo koje godišnje doba. Studiji su elegantno i maštovito uređeni i plene svojim spojem modernog nameštaja i funkcionalnosti, a tu su i garderobni ormani, komode, police i natkasne kako biste se sasvim raspremili i raskomotili.

Sastavni deo svakog studija je kompletno opremljena kuhinja sa šporetom, frižiderom, posuđem i escajgom, pa vam ništa neće nedostajati da pripremite omiljeni topli napitak ili ukusan obrok, a tu je i trpezarija sa stolom i stolicama ili šankom. Svi studiji imaju luksuzno opremljena kupatila sa hidromasažnim tuš kabinama i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, gde ćete pronaći i fen.

U trenucima dokolice na raspolaganju vam je TFT televizor sa Total TV izborom satelitskih programa, a radi brze komunikacije, aktivnog života na društvenim mrežama ili eventualnih radnih obaveza, obezeđena je besplatna bežična internet konekcija putem ADSL-a koji preko 4 rutera prenosi signal u svaku sobu. Svi studiji imaju balkone ili terase sa pogledom na prelepu prirodu Kopaonika, a kako smo posvećeni porodičnom odmoru i potpunom oporavku duha i tela, sve sobe su strogo bez duvanskog dima.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: vila@milmari.rs

Lux apartman za 2 osobe

Ovaj apartman je namenjen svima koji žele da svoj odmor provedu u potpunom komforu i udobnosti. Sastoji se iz spavaće i dnevne sobe, i raspolaže potpuno opremljenom kuhinjom sa trpezarijom, kupatilom i balkonom. Apartman ima centralno grejanje i izuzetno je udoban i topao, obeležen prijatnim tonovima i prirodnim materijalima.

U spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj, natkasne na uzglavlju sa lepim dekorativnim lampama, kao i garderobni orman, dok je u dnevnoj sobi veoma lepa garnitura za sedenje sa stočićem i tabureima. Prostrana i otvorena kuhinja ima šporet, frižider, posuđe i escajg pa vam ništa neće nedostajati za pripremu omiljenih specijaliteta i poslastica. Kupatilo je moderno opremljeno hidromasažnom tuš kabinom i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, a tu je i fen za kosu.

U trenucima dokolice na raspolaganju vam je TFT televizor sa Total TV izborom satelitskih programa, a radi brze komunikacije, aktivnog života na društvenim mrežama ili eventualnih radnih obaveza, obezeđena je besplatna bežična internet konekcija putem ADSL-a koji preko 4 rutera prenosi signal u svaku sobu. Takođe, kako smo posvećeni porodičnom odmoru i potpunom oporavku duha i tela, sve sobe su strogo bez duvanskog dima. Uz sve ovo, lux apartman ima i terasu sa divnim pogledom na prirodne lepote Kopaonika, gde tokom lepih dana možete uživati u zdravom vazduhu i divnim mirisima.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: vila@milmari.rs

Apartman za 4 osobe

Za porodice sa decom, parove koji vole da se odmaraju zajedno ili dobra društva, na raspolaganju su veoma prijatni i komforni četvorokrevetni apartmani. Oni raspolažu odvojenom spavaćom sobom sa francuskim ležajevima, u kojima ćete naći izuzetno maštovite enterijere i zanimljiva rešenja, zatim natkasne sa dekorativnim lampama i garderobne ormane kako biste se sasvim raskomotili.

U dnevnom boravku nalaze se trosedi ili dve fotelje na razvlačenje, koje mogu poslužiti kao dva dodatna ležaja, a tu je i potpuno opremljena kuhinja sa šporetom i fižiderom, gde možete sebi pripremiti i neki ukusan obrok. Kupatilo je moderno opremljeno hidromasažnom tuš kabinom i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, a tu je i fen za kosu.

U trenucima dokolice na raspolaganju vam je TFT televizor sa Total TV izborom satelitskih programa, a radi brze komunikacije, aktivnog života na društvenim mrežama ili eventualnih radnih obaveza, obezeđena je besplatna bežična internet konekcija putem ADSL-a koji preko 4 rutera prenosi signal u svaku sobu. Svi apartmani imaju balkone ili terase sa pogledom na prelepu prirodu Kopaonika, a kako smo posvećeni porodičnom odmoru i potpunom oporavku duha i tela, sve sobe su strogo bez duvanskog dima.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: vila@milmari.rs

Duplex lux apartman za 4-6 osoba

Ovaj duplex apartman namenjen je većim porodicama ili nerazdvojnim društvima, fleksibilniji je pa može da ugosti do šest osoba, mada je u osnovi za četiri. Apartman ima centralno grejanje, moderno je i elegantno uređen. Na gornjem spratu je spavaća soba sa francuskim ležajem i dve fotelje koje se razvlače, sa garedrobnim ormanima i komodama, kako bi ste se sasvim raspremili i raskomotili. Na donjem nivou nalazi se dnevna soba sa trosedom i foteljom ispred televizora, a tu je u odvojena kuhinja sa trpezarijskim stolom i stolicama za uživanje u zajedničkim trenucima, kartama i društvenim igrama.

Kuhinja je potpuno opremljena i ima šporet, mikrotalasnu pećnicu, frižider, te posuđe i escajg, pa vam ništa neće nedostajati da pripremate zdrave i ukusne obroke. Kupatilo je moderno opremljeno hidromasažnom tuš kabinom i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, a tu je i fen za kosu. U trenucima dokolice na raspolaganju vam je TFT televizor sa Total TV izborom satelitskih programa, a radi brze komunikacije, aktivnog života na društvenim mrežama ili eventualnih radnih obaveza, obezeđena je besplatna bežična internet konekcija putem ADSL-a koji preko 4 rutera prenosi signal u svaku sobu.

Apartman ima i svoj predivni balkon sa pogledom na čudesnu prirodu Kopaonika, za koju se ne zna da li je impresivnija zimi ili leti. Takođe, kako smo posvećeni porodičnom odmoru i potpunom oporavku duha i tela, sve sobe su strogo bez duvanskog dima.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: vila@milmari.rs

Duplex apartman za 6 osoba

Naš najveći apartman namenjen je velikim porodicama i nerazdvojnim društvima koja uživaju na zajedničkim odmorima. Ovaj duplex apartman može sasvim ugodno da ugosti šest osoba, a raspolaže spavaćom sobom sa francuskim ležajem i dve fotelje koje se razvlače, garderobnim ormanima i natkasnama, pa ćete ovde moći veoma udobno da se raskomotite.

Na donjem nivou nalazi se dnevni boravak sa trosedom i foteljom, kao i otvorena kuhinja sa trpezarijom koja je potpuno opremljena i prostrana, sa šporetom, frižderom, posuđem i escajgom, kao i drugim elementima za pripremu i serviranje obroka. Kupatilo je moderno, ima hidromasažnu tuš kabinom i kompletan toaletni i kozmetički pribor, kao i fen za kosu.

U trenucima dokolice na raspolaganju vam je TFT televizor sa Total TV izborom satelitskih programa, a radi brze komunikacija, aktivnog života na društvenim mrežama ili eventualnih radnih obaveza, obezeđena je besplatna bežična internet konekcija putem ADSL-a koji preko 4 rutera prenosi signal u svaku sobu. Ovaj duplex apartman ima svoj balkon sa pogledom na prelepu prirodu Kopaonika, a kako smo posvećeni porodičnom odmoru i potpunom oporavku duha i tela, sve sobe su strogo bez duvanskog dima.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: vila@milmari.rs

Predsednički apartman za 2+1 osobu

U potrkovlju vile nalazi se naš najluksuzniji apartman, namenjen svima koji sebi žele da priušte vrhunski komfor i udobnost u enterijeru koji će probuditi sva vaša čula i kome je posvećena posebna pažnja. Oplemenjen prirodnim materijalima, ovaj predsednički apartman prostire se na tri različita nivoa. Ima odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem, u elegantnom i romantičnom, prirodnom ambijentu.

U samom potrkovlju nalzai se fantastična dnevna soba koju od trpezarije deli polu-zid, a ovde je i luksuzno opremljena i prostrana kuhinja sa velikim frižiderom, šporetom i obiljem posuđa, šolja, čaša i escajga, kako biste uživali u prefinjenom luksuzu i tokom pripreme omiljenih kafa ili specijalieta po sopstvenim receptima. Na galeriji je predivan kutak za sedenje sa dve fotelje i stilskim stočićem, kao stvoren za intimne trenutke i lagane početke dana uz kafu i novine, a tu je i pomoćni ležaj koji se može razvući.

Kupatilo je moderno opremljeno hidromasažnom tuš kabinom i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, a tu je i fen za kosu. U trenucima dokolice na raspolaganju vam je TFT televizor sa Total TV izborom satelitskih programa, a radi brze komunikacije, aktivnog života na društvenim mrežama ili eventualnih radnih obaveza, obezeđena je besplatna bežična internet konekcija putem ADSL-a koji preko 4 rutera prenosi signal u svaku sobu. Predsednički apartman ima svoj balkon sa pogledom na prelepu prirodu Kopaonika, a kako smo posvećeni porodičnom odmoru i potpunom oporavku duha i tela, sve sobe su strogo bez duvanskog dima.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: vila@milmari.rs

Video prezentacija smeštaja Vila Milmari

Kopaonik


Retka je osoba koja, kada je reč o planinama u Srbiji, ne pomisli prvo baš na ovu lepoticu, osunčanu skoro 200 dana godišnje, bogatu kako biljnim, tako i životinjskim svetom i kadru da tokom cele godine ugosti i usreći izuzetno veliki broj posetilaca. Kopaonik je najveći planinski masiv u Srbiji, koji se prostire širom njenog centralnog dela, između reka Ibra i Sitnice na zapadu, Laba na jugoistoku, Jošanice i Kozničke reke na severu dok je istočna strana omeđena dolinom reke Rasine i Toplice. Kopaonik je, zahvaljujući svojoj izuzetnoj prirodi, 1981. godine proglašen Nacionalnim parkom.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Kopaonik
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments