Vila Lujza :: Bačka :: Palić

Osnovni podaci

Ime: Vila Lujza

Vrsta: Vila

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Palić, Bačka

E-mail:
vilalujza@gmail.com

Sajt:
www.vilalujza.rs

Telefon: +381 24 47 55 222

Mobilni: +381 63 562 200

Pogodnosti

Vila je locirana na 20 metara od jezera
Recepcija
Dva zajedničke terase
Elegantna sala za doručak
Kućni ljubimci su dobrodošli
Mogućnost uplate doručka
Klima uređaj i grejanje
Krevatac na upit
Većina apartmana ima privatne terase sa pogledom na jezero ili zelenilo parka
LCD TV sa satelitskim kanalima
Besplatan Wi-Fi internet
Obezbeđen besplatan parking

Vila Lujza, Palić slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Vila Lujza jedan je od simbola Palićkog jezera i jedna od najfotografisanijih građevina. Podignuta je 1892. godine, u tada pomodnom švajcarskom stilu, a posebno je odlikuje fasadno drvo i lepa, Žolnai keramika. Tribine, pavljoni za vežbanje i letnja pozornica nekada su bili deo Olimpijskog kompleksa izgrađenog 1880. godine.

Danas, ova prelepa vila renovirana je kao luksuzni smeštaj, na samo 20 metara od obale Palićkog jezera. Ženski štrand, Zoo vrt, teniski tereni i jedriličarski klub, kao i marina za brodove i mnogi restorani nalaze se u neposrednoj okolini Vile Lujza. Dve velike terase pružaju vam poseban ugođaj, jedna na krovu zgarde, a druga u parku ispred vile.

Apartman za 2+2 osobe

Svih šest naših apartmana visoke kategorije namenjeni su gostima koji žele da uživaju u autentičnoj atmosferi, ekskluzivnoj lokaciji i klasičnoj palićkoj arhtitekturi. Klimatizovane apartmane odlikuje moderno uređen enterijer, savremene linije nameštaja i svedena paleta boja.

Namenjeni su kako romantičnim parovima ili porodicama sa decom, tako i poslovnim putovanjima ili bliskim, tročlanim društvima. U svakom apartmanu na raspolaganju vam je odvojena spavaća soba sa prostranim francuskim ležajem, te natkasnama i rustičnim nameštajem koji će vam omogućiti da se sasvim raspremite i raskomotite.

Elegantan dnevni boravak namenjen je uživanju u odmoru i druženju, a tu je garnitura koja se može razmestiti kao dodatan ležaj za još jednu odraslu osobu ili dvoje dece. Ukoliko je potrebno, u apartmane možemo uneti i krevetac za dete do 2 godine starosti. Svi apartmani imaju privatna kupatila sa hidromasažnim tuš kabinama, te toaletnim priborom i kozmetikom. Apartmani su raspoređeni na sva tri sprata vile, i imaju pogled na jezero ili park.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD televizore sa satelitskim kanalima, a za brzu komunikaciju, omiljene on-line  sadržaje ili društvene mreže, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Svoj boravak u vili možete zasnovati na doručku, a za uživanju u predivnoj okolini i pogledu na jezero namenjene su i obe naše terase. Većina apartmana ima i svoje privatne terase sa pogledom na jezero ili zelenilo parka.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: vilalujza@gmail.com

Vila Lujza

Pogled na jezero krasi i dve raskošne trpezarije, gde ćete uz jutarnju kafu i doručak uživati u romantičnoj atmosferi. Predivan Palićki park je i uistinu stvoren za rekreaciju, šetnje, piknike i uživanje u prirodi. Svim našim gostima obezbeđen je besplatan parking, a do Subotice redovno saobraćaju i linije gradskog prevoza.

vila3 vila4 vila5

Palić


Na samom severu Srbije, uz granicu sa Mađarskom, nalazi se grad Palić. U neposrednoj blizini Subotice (8km), ovaj šarmantni gradić zaokupirao je pažnju svojih gostiju kako jezerom koje krasi južni deo naselja, tako i objektima (vodotoranj, peščana plaža, Velika terasa, Ženski štrand, Muzički paviljon…), parkovima i ostalim uređenim prostorom za odmor i uživanje.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte više
Pročitajte više - Palić
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments