Vila Leka :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Vila Leka

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
jelena.m.sijan@gmail.com

Telefon: +381 31 845 856

Telefon: +381 11 269 19 16

Mobilni: +381 63 84 96 277

Pogodnosti

Vila se nalazi blizu centra Zlatibora i jezera
Blizina trim staze
Dvorište sa roštiljem, ražnjem i pekom
Mogućnost pansionske ishrane u hotelu Mir
TV sa kablovskim kanalima (Meteor iz Užica)
Obezbeđen parking
Sauna (ne naplaćuje se dodatno)
Frižider u sobama, zajednička kuhinja za 3 sobe
Privatna kuhinja samo u sklopu studija
Đakuzi u sobi za 4 osobe
Besplatan bežični internet

Vila Leka, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Vila Leka nalazi se u naselju Sevojno, na svega 600 metara od samog centra srpske planinske lepotice Zlatibora. Zapadu Srbije podarene su najlepše planine, kao i raznovrsni biljni i životinjski svet. Tako ćete i ovde u našoj okolini moći da se relaksirate, ali i upoznate interesantne primerke flore i faune koje nastanjuju planinu Zlatibor, pored, naravno, svih zimskih sportova koji se na planini praktikuju.

Najbliže prodavnice od vile su udaljene svega 200 metara. Restoran “Miris dunja” u kome ćete moći da pojedete neko od mnogobrojnih specijaliteta nalazi se na istoj udaljenosti, a preko puta ovog restorana je i hotel “Mir” gde gosti vile Leka mogu da uplate ishranu. Za one koji vole malo aktivniji odmor, na 300 metara od vile nalazi se i trim staza. Nakon trčanja i treniranja možete se opustiti u sauni koja je u sklopu vile Leka, a čije korišćenje se ne naplaćuje dodatno za našim gostima.

Vila Leka je za svoje privremene stanare obezbedila i parking, pa će vam tako automobil biti kod nas na sigurnom i pod stalnim nadzorom. U okviru vile postoji i mogućnost korišćenja baštenske kuće sa roštiljem, ražnjem i pekom (sačem), te ukoliko ste vični u kulinarskim poduhvatima ovde možete ispoljiti svu svoju kreativnost. Sa ostalim posetiocima vile ili sa onima sa kojima ste krenuli na odmor možete se družiti u okviru zajedničke prostorije namenje baš za to. Ona se nalazi u suterenu, i ovde vam je na raspolaganju velika dnevna soba i trpezarija.

Soba za 2 osobe

U okviru vile Leka nalaze se dve sobe koje udobno mogu ugostiti dva prijatelja ili par. Udoban veliki francuski ležaj sa visokim i kvalitetnim dušekom omogući će vam neophodni odmor. Drvo od koga je izrađen krevet upotrebljen je i za izradu visokog ormara u kome ćete moći da odložite svoje stvari. Noćni stočić sa lampom nalazi se upravo pored kreveta za sve ljubitelje čitanja do kasno u noć.

U sobama se nalaze još i fotelja, kao i dve male stoličice. TV sa kablovskim kanalima na raspolaganju je u obe sobe, baš kao i besplatna internet konekcija za vaše poslovne prilike ili jednostavno za razonodu. U obe sobe imaćete i mogućnost korišćenja frižidera, dok je jedna zajednička čajna kuhinja dostupna u hodniku na spratu koju dele posetioci dve dvokrevetne sobe i jedne četvorokrevetne. Kupatila su prostrana i privatna u svakoj sobi, a elementi u njima potpuno novi dok je čistoća na vrhunskom nivou.

Cena za noćenje u dvokrevetnoj sobi u toku letnje sezone iznosi 2.000 RSD.
Cena ne uključuje boravišne takse.
Za više informacija u vezi cena kao i o slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: jelena.m.sijan@gmail.com

Soba za 4 osobe

Prostrana i osunčana soba za 4 osobe može biti ugodan i prijatan smeštaj za porodicu ili manju grupu prijatelja. U okviru ove četvorokrevetne sobe nalazi se veliki i udobni francuski ležaj na kome dve osobe mogu spavati kao na oblaku. Za potrebe noćenja u sobi se nalazi još i potpuno nov kauč na rasklapanje, a tu su i sto i stoličice gde ćete moći da odmorite, popijete kafu ili rešite ukrštene reči.

Pored francuskog ležaja nalaze se i drveni noćni stočići sa lampama koje će vam poslužiti ukoliko ste ljubitelji čitanja do kasno u noć. Prostrani ormari sa mnogo fioka i ladica omogući će vam da bez problema rasporedite svu garderobu koju ste poneli. U ovoj sobi vam je dostupan i TV sa velikim izborom kablovskih kanala te će svako naći nešto po svom ukusu. Osim toga, na raspolaganju vam je i besplatna internet konekcija ukoliko na odmor ”nosite” posao ili jednostavno volite da surfujete.

Mali frižider vam je takođe na raspolaganju u sklopu sobe, a zajedničku čajnu kuhinju koja se nalazi u hodniku možete da koristite za sve ostale potrebe. Kupatilo je prostrano i potpuno novo. U njemu se nalazi ogroman đakuzi u kome ćete moći da se opustite i pružite sebi malo hedonizma pred kraj ili početak dana.

Cena za noćenje u četvorokrevetnoj sobi u toku letnje sezone iznosi 3000 RSD za 4 osobe.
Cena ne uključuje boravišne takse.
Za više informacija u vezi cena kao i o slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: jelena.m.sijan@gmail.com

Studio za 2 osobe

U okviru prijatnog i prostranog studija u vili Leka mogu se smestiti dve osobe – dva prijatelja ili par koji je odlučio da svoje odmore provede upravo ovde na Zlatiboru. U okviru studija nalazi se veliki bračni krevet izrađen od kvalitetnog drveta koji će vam pružiti miran i ugodan san. Pored njega se nalaze i noćni stočići sa lampama, kao i mnoštvo ladica i fioka za odlaganje garderobe i ostalih dragocenosti.

Od sadržaja tu je i TV sa celokupnim kablovskim izborom kanala, kao i potpuno besplatan internet koji možete koristiti zbog posla ili čiste razonode. Studio ima i svoju kompletno opremljenu kuhinju sa frižiderom, kao i mali sto i hoklicu. Ovde ćete moći da pripremite prvu jutarnju kafu ili neki ukusan obrok. Kupatilo studija je novo, lepo uređeno i ima prostranu tuš kabinu.

Za sve informacije u vezi cena kao i o slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: jelena.m.sijan@gmail.com

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
  1. Petar

    Nisam odavno čitao sadržaj ovog sajta, a sad kad sam već to video i pročitao ne mogu da autora ne pohvalim. Baš lepo, čestitam autoru, s nadom da su to uradile Pralice i Šijani. Pozdrav iz vrelog Novog Sada!

Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments