Vila Larus :: Bačka :: Palić

Osnovni podaci

Ime: Vila Larus

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Palić, Bačka

E-mail:
villalarus@gmail.com

Sajt:
www.villalarus.rs

Telefon: +381 24 755 220

Pogodnosti

Besplatan pristup otvorenom bazenu u susednoj vili, sa ležaljkama, suncobranima i delom za najmlađe
Kafić sa unutrašnjim i spoljašnjim delom
Igralište za decu u vrtu vile
Teren za odbojku u sklopu dvorišta
Zajednički zidani roštilj
Recepcija
U potpunosti opremljena kuhinja
LCD TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Besplatan parking

Vila Larus, Palić slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Ljubazni domaćini vile Larus svoje goste, koji žele da provedu divan odmor u prelepom ambijentu Palićkog jezera, dočekuju tokom cele godine. Vila je smeštena na idealnom mestu, u neposrednoj blizini jezera, na udaljenosti od samo 300m, ali i veoma blizu zoo vrta Palić, železničke stanice, kao i restorana Mala Gostiona. Nakon prijatne šetnje, moći će, takođe u blizini da posete i poznatu vinariju Zvonko Bogdan.

Dvorište vile Larus je lepo uređeno, posađeno urednom travom i okruženo živahnim zelenilom. Kafić kojim vila raspolaže ima i svoju prijatnu baštu, a gosti će se naročito obradovati otvorenom bazenu sa ležaljkama, suncobranima i posebnim delom predviđenim za najmlađe, delom objekta Palvilla, sa kojim je vila Larus povezana prolazom kroz dvorište.

Soba za 2 osobe

U sastavu vile Larus nalazi se šest udobnih i moderno uređenih soba za po dve osobe, i to dve sa bračnim krevetom, i četiri sa zasebnim krevetima koji se mogu spojiti. Svaka soba sadrži noćne lampe, radni sto i orman, kao i lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom.

Naši gosti se, tokom boravka u vili mogu opuštati uživajući u programima kablovske televizije na LCD TV-u, ili koristiti besplatni bežični internet, kako za potrebe posla tako i zadovoljstva. Svaka soba je klimatizovana i ima grejanje, tako da je prijatna temperatura tokom cele godine obezbeđena.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: villalarus@gmail.com

Soba za 4 osobe

Vila Larus u svojoj ponudi ima i dve udobne i lepo uređene sobe za po 4 osobe, idealne za smeštaj četvoročlane porodice. U obe sobe se nalazi po bračni ležaj i jedan zasebni, koji se može razvući i primiti ukupno dva gosta. Svaka soba sadrži noćne stočiće i lampe, radni sto i orman, kao i lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom.

Naši gosti se, tokom boravka u vili mogu opuštati uživajući u programima kablovske televizije na LCD TV-u, ili koristiti besplatni bežični internet, kako za potrebe posla tako i zadovoljstva. Svaka soba je klimatizovana i ima grejanje, tako da je prijatna temperatura tokom cele godine obezbeđena.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: villalarus@gmail.com

Studio za 4 osobe

Vila Larus sadrži i dva četvorokrevetna studija, sa bračnim i pomoćnim ležajem, uz mogućnost da se smesti i krevet za dete ili još jedan pomoćni ležaj, što ova dva studija čini idealnom bazom za obilazak jezera i okoline, četvoročlanih porodica. U svakom postoji po trpezarija, kao i kuhinja, opremljene sudoperom, frižiderom, rešoom, mikrotalasnom pećnicom, i kuhinjskim priborom neophodnim za pripremu obroka i obedovanje. Deo oba studija su i lepo i moderno uređena kupatila, jedno sa kadom, drugo sa tuš kabinom.

U sklopu dnevnog boravka oba, nalazi se kauč, klub stočić i komoda, a upravo tu gosti mogu uživati u programima kablovske televizije na LCD TV-u, ili koristiti besplatni bežični internet, kako za potrebe posla tako i zadovoljstva. Svaki studio je klimatizovan i ima grejanje, tako da je prijatna temperatura tokom cele godine obezbeđena.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: villalarus@gmail.com

Apartman za 6 osoba

Kompleks vila Larus nudi i jedan apartman, predviđen za udoban smeštaj i boravak do šest osoba, možda prijatelja koji su rešili da dragocene dane svog odmora provedu na ovom zanimljivom jezeru, okruženom brojnim sadržajima i vinskim podrumima.

Apartman sadrži jednu spavaću sobu sa bračnim krevetom, te još jednim zasebnim krevetom koji se može razvući i po potrebi ugostiti dve osobe. Pored ležaja, u spavaćoj sobi smešten je ormar, kao i noćni stočići i lampe. U dnevnom boravku postoji komforan kauč na razvlačenje, koji će noću postati udoban ležaj za još dve osobe.

Pored toga, dnevni boravak sadrži i klub stočić. Upravo je ova prostorija mesto gde će se gosti rado okupiti, družiti se i uživati u programima kablovske televizije na LCD TV-u od 82”, ili koristiti besplatni bežični internet, kako za potrebe posla tako i zadovoljstva.

Šetokrevetni apartman je klimatizovan i ima grejanje, tako da je obezbeđena prijatna temperatura tokom cele godine. Naravno, u sklopu ovog prostora je i trpezarija, kao i kuhinja opremljena sudoperom, frižiderom, rešoom, mikrotalasnom pećnicom, i kuhinjskim priborom neophodnim za pripremu obroka i obedovanje. Deo ovog apartmana je i lepo i moderno uređeno kupatilo sa kadom.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: villalarus@gmail.com

O smeštaju Vila Larus

Zajednički zidani roštilj je natkriven i odlično će poslužiti za pripremu omiljenih specijaliteta, a pored njega se nalaze sto i stolice. U dvorišu se našlo mesta i za rekreativce, pa je tu teren za odbojku na pesku.

U sklopu objekta, nalazi se recepcija, gde gosti ljubaznom osoblju mogu postaviti pitanja, ili od njih zatražiti neophodne informacije.

Posetioci koji na Palić i u našu vilu Larus dolaze sopstvenim automobilima, o njima ne moraju da brinu, budući da ima dovoljno mesta u sastavu zatvorenog dvorišta.

vila1 vila2 vila3

Palić


Na samom severu Srbije, uz granicu sa Mađarskom, nalazi se grad Palić. U neposrednoj blizini Subotice (8km), ovaj šarmantni gradić zaokupirao je pažnju svojih gostiju kako jezerom koje krasi južni deo naselja, tako i objektima (vodotoranj, peščana plaža, Velika terasa, Ženski štrand, Muzički paviljon…), parkovima i ostalim uređenim prostorom za odmor i uživanje.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte više
Pročitajte više - Palić
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments