Vila Kraljev sto :: Zapadna Srbija :: Divčibare

Osnovni podaci

Ime: Vila Kraljev sto

Vrsta: Vila

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Divčibare, Zapadna Srbija

E-mail:
vila.kraljev.sto@gmail.com

Sajt:
www.divcibaresmestaj.com

Telefon: +381 63 560 207

Pogodnosti

Vila se nalazi na mirnoj lokaciji, na 4km od centra Divčibara
Luksuzno opremljene sobe vile
Potpuno opremljena kuhinja
Kamin u dnevnom boravku
Centralno grejanje
TOTAL TV, DVD plejer
Obezbeđen parking prostor

Vila Kraljev sto, Divčibare slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Na planini Maljen, oko 4 km od centra Divčibara, u okviru novoizgrađenog Etno naselja nalazi se moderno uređena vila Kraljev sto. Ovaj kompleks smešten na 1014 metara nadmorske visine i predstavlja idealno mesto za odmor i boravak u prirodi, šetnje prelepim stazama pored samih pašnjaka, između borova. Neke staze vode čak do Ravne Gore, gde ćete stići za 3 sata lagane šetnje. Takođe, ljubiteljima skijanja u zimskom periodu na raspolaganju su ski staze u neposrednoj blizini centra Divčibara.

Vila Kraljev sto na raspolaganju je gostima tokom cele godine. Do najbližih radnji, pekara i pijace ima oko 3.5km (centar Divčibara), a kod nas u izuzetno mirnom kraju možete uživati u prirodnim lepotama i pre svega svežem vazduhu. U dvorištu je drveni sto sa klupama koji možete koristiti tokom lepih dana, a tu je i veliki parking koji je na raspolaganju svim našim gostima.

Vila za 6 osoba

Vila Kraljev sto nudi odmor u veoma komfornom prostoru od 80m², na dva nivoa. Može da ugosti do 6 osoba, i savršeno je mesto za odmor porodica, ali i grupe prijatelja koja želi da zajedno provede letovanje ili zimovanje, a opet da svako ima dovoljno privatnosti.

Vila ima tri spavaće sobe i komforan dnevni boravak sa kaminom za drva, mesto idealno za okupljanje i druženje. Tu je komplet opremljena kuhinja sa velikim frižiderom i zamrzivačem, kao i novo lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom i masažerom. Ugodnu temepraturu tokom hladnih dana obezbeđuje centralno grejanje, a u trenucima dokolice tu je TV sa TOTAL kanalima i DVD plejer na kojem možete puštati omiljene filmove i serije.

Cena varira od doba godine i naravno praznika, a kreće se u rasponu od 40€ do 85€ za najam čitave vile po noćenju;
Za više informacija obratite nam se na mejl: kraljev.sto@gmail.com

Video prezentacija smeštaja Vila Kraljev sto

Divčibare


Priča o ovoj planini nema srećan početak. Legenda kaže da joj je ime nastalo tako što se jedna mlada devojka, čobanica gonjena zlom sudbom udavila u reci zloslutnog imena koja tuda protiče, Crnoj Kamenici. Visoravni su potom meštani nadenuli ime Devojačke bare, što je kasnije preraslo u Divčibare, u znak sećanja na nju, ali i u znak upozorenja da čovek treba da bude pažljiv kada se hodi planinom, čak i ako, kao Divčibare, nije divlja, već pitoma i blaga. Ali, često se dešava da priče koje nemaju srećan početak, imaju srećan kraj. Tako je danas ova visoravan poznato odmaralište, letovalište i zimovalište, obučeno u prelepu prirodu i kristalne vode, voljeno i čuvano.


Pročitajte više

Zapadna Srbija


Za Zapadnu Srbiju se, uslovno rečeno, može reći da je Srbija u malom; sa jedne strane plodna i ravna Mačva, ušuškana između Save i Drine, a sa druge, brdoviti kolubarski okrug sa Maljen planinom na čelu. Oba okruga obiluju prirodnim dobrima, zaštićenim zbog svoje lepote, kao i brojnim lekovitim i isceljivačkim osobenostima i istorijskim spomenicima koji datiraju još od davnih vremena pa do dana današnjeg.


Pročitajte više
Pročitajte više - Divčibare
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments