Vila Katarina :: Niški okrug :: Sokobanja

Osnovni podaci

Ime: Vila Katarina

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Sokobanja, Niški okrug

E-mail:
puckosb60@hotmail.com

Sajt:
www.apartmani-sokobanja.rs

Telefon: +381 18 880 228

Telefon: +381 18 880 229

Mobilni: +381 63 490 749

Pogodnosti

Vila se nalazi u samom centru Sokobanje, 120 metara od šetališta
Gradski park i lečilište Banjica u neposrednoj blizini
Klima uređaj i centralno grejanje
Potpuno opremljena kuhinja u apartmanima
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Obezbeđen besplatan parking

Vila Katarina, Sokobanja slike i cene za smeštaj Srbija 2018

Vila Katarina, predstavlja jedan od smeštaja kojeg u svojoj ponudi ima turistička agencija “Sokograd turs”. Smeštena je na predivnoj lokaciji, u ulici Alekse Markišića br. 37, na 120m od gradskog šetališta Sokobanje, pa će vam tako svi sadržaji i pogodnosti koji se nalaze u centru biti praktično na dohvat ruke.

Vila Katarina je novije gradnje, a poseduje i lepo uređeno dvorište i gleda na glavni put. Takođe, svi gosti koji nas posete svojim kolima imaće na raspolaganju i besplatan parking u okviru vile. Inače, u ponudi ove vile su dve trokrevetne sobe i tri predivna apartmana.

Soba za 3 osobe

Ove dve sobe odličan su izbor za parove ili manje porodice sa decom, jer pružaju sve neophodno za miran i opušten odmor. Klimatizovane su i imaju centralno grejanje, pa su odličan izbor za bilo koje godišnje doba. Površine su komfornih 15m², a pored udobnih kreveta tu ćete naći i mikrotalsnu pećnicu i frižider za čuvanje hrane i napitaka.

Sastavni deo i jedne i druge sobe je privatno kupatilo sa tuš kabinom i masažerima. U trenucima odmora i dokolice možete gledati neki od kablovskih programa na TV-u, a kako je svakodnevnica postala nezamisliva bez brze komunikacije, omiljenih sajtova i društvenih mreža, u čitavoj vili je obezbeđena i besplatna, bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: puckosb60@hotmail.com

Apartman za 4 oosbe

Apartman White Blue i Apartman Red, u okviru vile Katarina idealni su za porodični odmor, a mogu maksimalno da ugoste do četiri osobe. Apartman White Blue površine 55m², nalazi se na II spratu vile (potkrovlje), dok je Apartman Red nešto malo manji – 45m². Oba se sastoje se od veoma lepog dnevnog boravka sa garniturom koje se rasklapa, potpuno opremljene kuhinje, spavaće sobe sa francuskim ležajem i kupatila. Uz to, apartmani su klimatizovani i imaju centralno grejanje pa su idealni za boravak i zimi i leti, a naravno i tokom prelaznog perioda.

U trenucima odmora i dokolice možete gledati neki od kablovskih programa na TV-u, a kako je svakodnevnica postala nezamisliva bez brze komunikacije, omiljenih sajtova i društvenih mreža, u čitavoj vili je obezbeđena i besplatna, bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: puckosb60@hotmail.com

apartmanza4-1 apartmanza4-2 apartmanza4-3 apartmanza4-4 apartmanza4-5 apartmanza4-6

Apartman za 5 osoba

Apartman Green, u okviru vile Katarina može ugostiti i do 5 osoba, pa će ovde porodice, ali i prijatelji naći dovoljno mesta za bezbrižan i opušten odmor. Površine je 50m², a nalazi se na I spratu. Sastoji se od velikog dnevnog boravka gde je i garnitura koja se rasklapa, zatim potpuno opremljene kuhinje, zasebne spavaće sobe sa francuskim ležajem i foteljom na rasklapanje, a tu je i privatno kupatilo.

Apartman je uz to i klimatizovan, a ima i centralno grejanje što omogućava boravak tokom bilo kojeg godišnjeg doba. U trenucima odmora i dokolice možete gledati neki od kablovskih programa na TV-u, a kako je svakodnevnica postala nezamisliva bez brze komunikacije, omiljenih sajtova i društvenih mreža, u čitavoj vili je obezbeđena i besplatna, bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: puckosb60@hotmail.com

Sokobanja


Sokobanja je mesto koje se nalazi u jugoistočnom delu Srbije, naročito poznato po izuzetno osvežavajućoj i povoljnoj klimi koja se stvara ovde zahvaljujući planinskim masivima koji ga okružuju. Sokobanjska kotlina je smeštena na nadmorskoj visini od 400 metara. Na severu je oivičena planinom Rtanj, na jugu Ozrenom, dok se masivi Devica na jugoistoku, a Slemen i Krstatac prostiru na istoku. Sa zapada se izdižu planine Bukovik i Ražanj.


Pročitajte više

Niški okrug


Nišavski okrug nalazi se u jugoistočnom delu Republike Srbije i obuhvata opštine: Aleksinac, Svrljig, Merošina, Ražanj, Niš, Doljevac i Gadžin Han. Ima ukupno oko 380.000 stanovnika, a sedište je grad Niš. U susednom okrugu nalazi se i opština Zaječar omeđena je sa severa obroncima planine Deli Jovan, sa istoka i jugoistoka obroncima Stare planine (granica sa Bugarskom), na jugu i jugozapadu Lasovačkom planinom, a na zapadu Ježevicom i ograncima Velikog Krša.


Pročitajte više
Pročitajte više - Sokobanja
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments