Vila Joco :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Vila Joco

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
joco@obidjisrbiju.com

Pogodnosti

Vila se nalazi na 600 metara od jezera
Nedaleko od vile su trim staza, igralište i tereni za košarku
Sređeno dvorište sa ljuljaškama i stolicama
Natkrivena terasa za odmor i relaksaciju.
Kompletno opremljena kuhinja
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan parking
Obezbeđeno grejanje

Vila Joco, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Za vaš prijatan odmor i prazničnu zimsku ili osvežavajuću letnju atmosferu na Zlatiboru, posetite Vilu Joco koja se nalazi u neposrednoj blizini novoizgrađenog hotela “Mir”. Vila je otvorena tokom cele godine, pa u koje god vreme da vas put navede ka Zlatiboru, kod nas ste uvek dobrodošli.

Dupleks za 4 osobe

Za jednu porodicu ili grupu prijatelja od četvoro, dupleks u okviru vile Joco nudi 27 metara kvadratnih udobnog smeštaja. U ovom osunčanom dupleksu moći ćete da se opustite na udobnim krevetima sa visokim dušecima koji će vam pružiti potreban odmor posle dugog dana provedenog na ovoj prekrasnoj planini. Pored kreveta tu su i prostrani ormari u kojima će bez problema stati i vaša zimska garderoba.

Dupleks ima kompletno opremljenu kuhinju gde ćete moći da spremite sebi i vašim saputnicima ukusan obrok koji će dati dovoljno snage za zimske sportove ili šetnju po planini. U okviru dupleksa imaćete i priliku da se odmorite uz omiljeni film ili seriju budući da raspolaže i TV-om sa kompletnom ponudom televizije preko kablovskog provajdera, tako da ćete imati na raspolaganju veliki broj kanala.

Centralno grejanje u celom dupleksu ugrejaće vas dovoljno ukoliko zimu volite da gledate “kroz prozor” i niste ljubitelji drhtavice i hladnoće. Uz ovo i kompletno opremljeno kupatilo sa velikom tuš kabinom vam je takođe na raspolaganju u ovom divnom dupleksu.

Za sve informacije u vezi cena kao i o slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: joco@obidjisrbiju.com

Apartman za 6 osoba

Dva apartmana koja se prostiru na po 60m² mogu udobno ugostiti veliku porodicu ili grupu prijatelja koja je odlučila da svoj godišnji odmor provede na srpskoj planinskoj lepotici – Zlatiboru. Posle dugog dana na snegu i prelepom planinskom suncu ovde ćete moći da se ogrejete jer u svim apartmanima postoji centralno grejanje uz koje vam nikada neće biti hladno.

Apartmani imaju dve odvojene spavaće sobe sa velikim i udobnim krevetima u kojima ćete spavati kao na oblaku. Tu su naravno i veliki ormari koji su dovoljno prostrani da smeste svu vašu zimsku garderobu. Naravno ovde je i prateći nameštaj i lampe pogodne za večernja iščitavanja omiljenog štiva – ukoliko za to budete imali snage.

U oba apartmana nalazi se kompletno opremljena kuhinja te ćete ovde moći da skuvate ukusan obrok za vas i vaše prijatlje i da se opustite pre šetnje planinskim krajolikom Zlatibora. Na raspolaganju vam je i TV sa velikim izborom kablovskih kanala uz koje možete da se opustite. U okviru apartmana nalaze se, naravno, i kompletno opremljena kupatila. Krase ih prostrane tuš kabine.

Za sve informacije u vezi cena kao i o slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: joco@obidjisrbiju.com

O smeštaju Vila Joco

Nedaleko od vile Joco nalazi se i picerija po imenu “Miris dunja” poznata lokalcima, ali i svim turistima. Takođe, i druge prodavnice udaljene su vam na samo 20 metara, a u okolini postoji bazen koji je udaljen je svega 100 metara te ćete ovde moći ovde da se okupate na prelepom planinskom suncu. Ukoliko, pak, želite da odete do jezera taj put možete pretvoriti u laganu šetnju budući da je razdaljina od vile do jezera 600 metara.

Za one koji su ljubitelji aktivnog odmora nedaleko od vile Joco postoji i trim staza, igralište kao i tereni za košarku. U okviru dvorišta moći ćete da se opustite, popijete neko toplo ili hladno piće, u zavisnosti od sezone i takođe upoznate druge posetioce vile ili družite sa prijateljima. U ovom lepo sređenom dvorištu postoje i ljuljaške i stolice.

Ukoliko dolazite sa mališanama znajte da će oni obožavati ovo dvorište, jer su u njemu takođe i igračke za decu. Vila Joco ima i natkrivenu terasu idealnu za odmor i relaksaciju. U okviru vile postoji i rezervisan parking koji će vam biti na raspolaganju ukoliko dolazite automobilom.

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments