Vila Jelena :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Vila Jelena

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
sutrjelena@mts.rs

Sajt:
www.vilajelena-zlatibor.com

Telefon: +381 31 841 463

Mobilni: +381 64 28 33 330
+381 69 32 32 32 0

Pogodnosti

Vila se nalazi na 100 metara od ski staze
Restoran u okviru vile
Mogućnost doručka ili polupansiona
Letnja terasa za goste
Studiji i apartmani imaju kuhinje
TV sa kablovskim kanalima
Peškiri se menjaju svaki dan
Besplatan Wi-Fi internet
Obezbeđen besplatan parking

Vila Jelena, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Vila Jelena nalazi se na odličnom mestu – svega 300 metara od autobuske stanice i tržnog centra, i samo 100 metara od ski staze na srpskoj planinskoj lepotici – Zlatiboru. U našoj neposrednoj blizni nižu se brojni restorani, kafići, sportski i rekreativni sadržaji, te je vila pravi izbor za aktivan i praktičan boravak na Zlatiboru.

U Vili Jelena nalazi se i izvrstan restoran sa prijatnom etno atmosferom i odličnom domaćom kuhinjom. Naši gosti mogu svoj boravak zasnovati i na pansionu, gde birate doručak i večeru po želji iz menija. Tokom letnje polovine godine gostima je dostupna i velika, otvorena terasa sa stolovima i stolicama. Za sve naše goste namenjen je i besplatan parking.

Soba za 4-5 osoba

U Vili Jelena na raspoalganju su vam četiri elegantne, moderno uređene sobe koje pružaju potpuni komfor i udobnost za porodice ili veća društva. Sobe su opremljene tako da zadovolje sve vaše potrebe, te se možete sasvim raspremiti i raskomotiti.

Uglavnom svaka soba ima prostor za dnevni odmor, a sve imaju privatna kupatila sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, dok ćemo peškire menjati svakodnevno. Svoj boravak kod nas možete zasnovati i na doručku ili polupansionu koji kod nas funkcioniše po ‘’a la cart’‘ principu.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz TV sa kablovskim kanalima, a za omiljene on-line sadržaje, društvene mreže ili eventualne poslovne obaveze, obezbeđena je i besplatna, bežična internet koneckija. Sve sobe imaju svoje terase gde možete uživati u predivnoj prirodi i pogledu na obronke Zlatibora.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: sutrjelena@mts.rs

sobaza4-1 sobaza4-2 sobaza4-3

Studio za 2 odrasle osobe + 2 dece

Prostrani, maštoviti i moderno uređeni, ova četiri studija nude izuzetan komfor za parove na romantičnom odmoru ili porodice sa malom decom. Studiji su topli i veoma prijatni, opremljeni francuskim ležajem, te nameštajem koji će vam omogućiti da se sasvim raskomotite. U malom dnevnom boravku je sofa koja se može razmestiti kao dodatni ležaj koji je primeren za jedno ili dvoje dece.

Lepo opremljena kuhinja svakog studija pruža samostalnost u organizovanju odmora, a ukoliko želite da uživate domaćim specijalitetima, svoj boravak možete zasnovati i na doručku ili polupansionu u našem restoranu.  Studiji imaju svoja moderno uređena kupatila sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom, a peškire ćemo svakodnevno menjati.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima, a za omiljene on-line sadržaje, društvene mreže ili eventualne poslovne obaveze, obezbeđena je besplatna, bežična internet koneckija. Uz jutarnju kafu možete uživati u pogledu na predivnu prirodu naše okoline.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: sutrjelena@mts.rs

studioza2-1 studioza2-2

Apartman za 4-5 osoba

Pun komfor za porodični odmor na Zlatiboru, ali i romantična putovanja, ski vikende – i za sve naše goste koji uživaju u rekreaciji i aktvinom odmoru. Oba naša apartamana su moderno i vedro uređena te donose dobru atmosferu i pozitivnu energiju. Odvojena spavaća soba opremljena je francuskim ležajem, te funkcionalnim nameštajem kako biste se sasvim raskomotili i raspremili.

Dnevni boravak pravo je mesto za druženje, opuštanje i odmaranje, a udobne sofe mogu se razmestiti kao dodatni ležajevi za još dve ili tri osobe. Lepo opremljena kuhinja u oba apartmana pruža samostalnost u organizovanju odmora, a ukoliko želite da uživate našim domaćim specijalitetima, svoj boravak možete zasnovati i na doručku ili polupansionu u našem restoranu. Naravno, apartmani imaju i svoja moderno uređena kupatila sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom, a vaše ćemo svakodnevno menjati.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima, a za omiljene internet sadržaje, društvene mreže ili eventualne poslovne obaveze, obezbeđena je i besplatna, bežična internet koneckija. Tokom leta možete uživati i na zajedničkoj terasi vile, a za čarobna jutra uz pogled na predivni Zlatibor, oba apartmana imaju svoje velike, privatne terase.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: sutrjelena@mts.rs

apartmanza4-1 apartmanza4-2 apartmanza4-3 apartmanza4-4 apartmanza4-5

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
  1. Dragna

    Molim ponudu za puni pansion za 2 odraslih i 3 dece uzrasta 11,8 i 2 god.hvala

Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments