Vila Jelena :: Zlatiborski okrug :: Zlatar

Osnovni podaci

Ime: Vila Jelena

Vrsta: Etno domaćinstvo

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zlatar, Zlatiborski okrug

E-mail:
vilajelena@gmail.com

Sajt:
www.zlatar-jelena.rs

Telefon: +381 65 604 8120

Pogodnosti

Vila je locirana na 50 metara od ski lifta i staze i 2 km od Nove Varoši
Etno restoran sa ambijentalnom baštom
Sala za konferencije sa 80 mesta
VIP sala sa 20 mesta
Organizacija proslava i poslovnih događaja
Organizacija izleta na jezero i obilazaka manastira
Mogućnost pansionske ishrane
Klimatizovano i sa centralnim grejanjem (na drva)
Neke jedinice imaju kuhinje
Depandans kuće imaju terase
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

Vila Jelena, Zlatar slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Vila Jelena je nacionalna kuća u prelepom ambijentu planine Zlatar, i locirana je na visini od čak 1200 metara. Vila odiše atmosferom mira i topline, okružena šumama i planinskim proplancima, zbog kojih su najlepši delovi planine označeni kao vazdušna banja. Svega 50-ak metara udaljeni smo od ski lifta i staze za sve ljubitelje sankanja i skijanja, a prijatne letnje dane možete provesti i na obali jednog od dva jezera u našoj bližoj okolini.

Iako se nalazimo u neposrednoj blizini puta, skriveni smo od saobraćajne buke. Takođe, udaljeni smo svega 2 km od Nove Varoši, 260 kilometara od Beograda, i 62 kilometra od Užica. Do Zlatibora trebaće vam oko 40-ak minuta vožnje, i to je svakako pravo mesto za izlet.

Paket aranžman za Novogodišnje praznike – Paket aranžman od tri noćenja (tri puna pansiona) sa dve svečane večere uključujući i muzički program košta 150 eur za jednu osobu!

Soba za 2 osobe

Lepe i jednostavno uređene dvokrevetne sobe odišu tradicionalnim, planinskim šarmom i pružiće vam sav komfor za boravak i odmor tokom čitave godine. Ove dve sobe idealan su izbor za dvočlana društva, parove, roditelje sa decom ili organizovani smeštaj većih grupa. Opremljene su odvojenim krevetima koje na vaš zahtev možemo i spojiti.

Oplemenjene drvenim podovima i lamperijama, ove sobe su veoma prijatne i tople, a tokom zime imaju centralno grejanje. Na raspolaganju su vam i privatna kupatila sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom. Vaš boravak kod nas može biti zasnovan i na pansionskoj usluzi.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima, a za ljubitelje društvenih mreža, ali i brze komunikacije ili poslovnih obaveza, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Predivni ambijent naše bašte leti pravo je mesto za jutarnju kaficu, dok su zimske večeri uz čašu vina, odličnu atmosferu i pucketanje vatre nezaboravne.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: vilajelena@gmail.com

Soba za 3 osobe

U Vili Jelena nalaze se i dve sobe namenjene porodicama ili tročlanim društvima, a idealne su i za organizovan smeštaj grupa. Lepe i jednostavno uređene sobe odišu tradicionalnim, planinskim šarmom i pružiće vam sav komfor za boravak i odmor tokom čitave godine. Opremljene su pojedinačnim krevetima i drugim funkcionalnim nameštajem kako biste se sasvim opustili i raskomotili.

Oplemenjene drvenim podovima i lamperijama, ove sobe su veoma prijatne i tople, a tokom zime imaju centralno grejanje. Na raspolaganju su vam i privatna kupatila sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom. Uz to, vaš boravak kod nas može biti zasnovan i na pansionskoj usluzi.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima, a za ljubitelje društvenih mreža, ali i brze komunikacije ili poslovnih obaveza, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Svoj dan ovde možete započeti na pravi način, uz kaficu u našoj divnoj bašti, a za snežna jutra, ski staza je na samo nekoliko koraka.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: vilajelena@gmail.com

Soba za 3+1 osobu

Ova jednostavno i funkcionalno uređena soba odiše tradicionalnim duhom i poželeće vam pravu planinsku dobrodošlicu. Idealna je za porodice sa decom, a biće odlična i za sva bliska tročlana ili četvoročlana društva. Lepo organizovana i svetla, ova soba je oplemenjena drvenim podovima i lamperijama, te nameštajem od prirodnih materijala.

Opremljena je francuskim ležajem i jednim singl krevetom, a tu je i fotelja koja se može razmestiti kao udoban ležaj za još jednu osobu. Na raspolaganju vam je privatno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a vaš boravak kod nas može biti zasnovan i na pansionskoj usluzi.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima, a za ljubitelje društvenih mreža, ali i brze komunikacije ili poslovnih obaveza, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Tokom letnjih meseci dan započnite uz kafu u našoj predivnoj bašti, a zimske večeri biće nezaboravne uz otvoreni kamin i čašu kuvane rakije ili domaćeg vina.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: vilajelena@gmail.com

Poluapartman za 4 osobe

Ovaj poluapartman namenjen je porodicama sa malom decom ili bliskim četvoročlanim društvima koja svoj boravak u vili Jelena žele da obogate atmosferom porodičnog doma. Toplo i tradicionalno uređen, ovaj poluapartman će vam poželeti pravu planinsku dobrodošlcu sa drvenim parketima, lamperijama i pažljivo odabranim nameštajem od prirodnih materijala.

Apartman ima i svoju čajnu kuhinju kako biste mogli pripremiti sebi omiljeni čaj, poslasticu ili lagani obrok. Na raspolaganju vam je privatno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a vaš boravak kod nas može biti zasnovan i na pansionskoj usluzi.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima, a za ljubitelje društvenih mreža, ali i brze komunikacije ili poslovnih obaveza, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Pogled na planinske predele pod snegom zimi, i beskrajne pašnjake i šume leti učiniće vaša jutra nezaboravnim, autentičnim iskustvom Zlatara.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: vilajelena@gmail.com

Apartman za 4 osobe

Vila Jelena raspolaže sa četiri moderno opremljena, tradicionalno uređena apartmana namenjena udobnom, opuštenom odmoru u krugu porodica ili bliskih prijatelja. Ovde će vam na raspolaganju biti, intimna spavaća soba sa francuskim ležajem, dok je dnevni boravak namenjen druženju i uživanju u zajedničkim aktivnostima, a udobna garnitura za sedenje može se razmestiti kao dodatni ležaj za još dve odrasle osobe.

Apartmani imaju i svoje kuhinje kako biste mogli pripremiti sebi omiljeni čaj, poslasticu ili lagani obrok, a vaš boravak kod nas može biti zasnovan i na pansionskoj usluzi. Naravno, na raspolaganju vam je privatno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima, a za ljubitelje društvenih mreža, ali i brze komunikacije ili poslovnih obaveza, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Svi apartmani imaju predivan pogled na planinsku prirodu, šumarke i proplanke, a predivna jutra mame napolje, u šetnju, uživanje u vazduhu i piknik, ili snežne čarolije, skijanje i sankanje.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: vilajelena@gmail.com

Depandans kuća za 6 osoba

Za pravi planinski odmor i pravi doživljaj planinske vile, porodicama i većim grupama gostiju na raspolaganju su i naše tri depandans kuće. Uronjene u zelenilo, pružaju puno mira i privatnosti za autentično iskustvo. Ove planinske kuće naša su posebna ponuda, a svojim rasporedom prostorija idealne su i za dve male porodice ili parove koji uživaju u zajedničkim putovanjima.

U svakoj od njih na raspolaganju su vam dve intimno uređene spavaće sobe sa francuskim ležajevima i nameštajem koji će vam omogućiti da se sasvim lepo raspremite i raskomotite. Veliki dnevni boravak sa otvorenim kaminom pravo je mesto za druženje i čarobne večeri provedene uz pucketanje vatre, a ovde se nalazi i udobna garnitura za sedenje koja se može razmestiti kao dodatni ležaj za još dve odrasle osobe.

Velika kuhinja sa trpezarijom učiniće odmor, vikend ili praznike kod nas sasvim opuštenim i po vašoj meri, a naravno svoj boravak kod nas možete organizovati i na pansionskoj usluzi. Svaka kuća sadrži i dva kupatila sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima, a za sve naše goste kojima odmor nije potpun bez društvenih mreža i moblnih aplikacija, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konkecija. Za pravo uživanje u jutarnjoj kafi tu su i lepe terase sa garniturama za sedenje, sa pogledom na predivnu, zelenu okolinu ili snežne proplanke.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: vilajelena@gmail.com

O smeštaju Vila Jelena

Vila Jelena pravi je izbor tokom čitave godine, za sve ljubitelje izletničkog, rekreativnog i sportskog, ali i lovnog ili seoskog turizma. U okviru vile postoji i etno-restoran nacionalne kuhinje, gde možete probati izvrsne tradicionalne specijalitete poput heljdine pite, paprike u pavlaci, raznih pečenja i specijaliteta od mesa, a sve namirnice, voće i povrće proizvod su našeg domaćinstva, te vam garantujemo vrhunski kvalitet.

Na raspolaganju vam je i velika, otvorena bašta u prirodnom ambijentu sa barom i vinskim podrumom. Za poslovne prilike, prezentacije i važne susrete pripremili smo konferencijsku salu sa tehničkom opremom, koja može primiti do 80 osoba, dok je za specijalne sastanke na raspolaganju i naša VIP sala za 20 osoba.

Za sve goste rado organizujemo izlete do obližnjih jezera, vožnje čamcima ili obilaske manastira Mileševa i Dubnica. Takođe, za one koji dolaze sopstvenim prevozom obezbeđen je besplatan parking. Svake godine obogaćujemo svoj sadržaj, pa naše goste od sledeće godine očekuju i spa centar kao i osvežena, obogaćena ponuda smeštaja.

vila1 vila2 vila3 vila4 vila5 vila6 vila7 vila8 vila9 vila10 vila11 vila12

Zlatar


Poslovica: „Nije zlato sve što sija“ odlična je, primenjiva na mnoge pojave, predele i situacije, međutim, nikako se ne odnosi na planinu koja u svom imenu sadrži reč zlato i koja usled svoje lepote, blagorodnosti, čistoće i privlačnosti kojom, prosto pleni, zaista sija – Zlatar. Ova planina nalazi se u jugozapadnoj Srbiji, iznad Nove Varoši, a okružuju je reke Lim, Uvac, u čiju dolinu se sa severne strane blago spuštaju njene padine, Mileševka, čija klisura je sa južne strane oštro seče i reka Bistrica.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatar
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments