Vila Inn Subotica :: Bačka :: Subotica

Osnovni podaci

Ime: Vila Inn Subotica

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Subotica, Bačka

E-mail:
vilainn.subotica@gmail.com

Sajt:
www.vilainn.rs

Telefon: +381 24 544 122

Mobilni: +381 66 44 66 75

Pogodnosti

Vila Inn nalazi se na samo 300 metara od glavnog trga Subotice
Blizina prodavnica, restorana i kafića
Blizina kulturno-istorijskih spomenika
LCD SAT TV sa velikim izborom kanala
Besplatan bežični internet
Obezbeđen parking prostor

Vila Inn Subotica, Subotica slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Vila Inn smeštena je u samom srcu Subotice, tačnije na šetalištu Radijalac. Savršena lokacija ove vile, budući da se nalazi u blizini Gradske kuće i ostalih kulturno-istorijskih spomenika i spomenika arhitekture kojima Subotica obiluje, omugućila joj je da postane veoma tražen kod gostiju kao idealno mesto za noćenje.

Na samo 300 metara od glavnog trga Subotice, vila Inn nudi prijatan smeštaj u okviru devet luksuznih soba. Tu, u neposrednoj blizini ima prodavnica, barova i menjačnica koje se nalaze na samo 30 metara. Takođe, na svega 50 metara od smeštaja naći ćete i pijacu gde možete da kupite domaće proizvode iz plodne Vojvodine. Ukoliko do vile dolazite automobilom, znajte da ćete ovde imati zagarantovan besplatan parking, a u okviru smeštaja možete koristiti usluge frizera, muškog i ženskog, a na raspolaganju vam stoji i apoteka.

Soba za 1 osobu

Ukoliko volite komfor, a po prirodi ste i hedonista neka od četiri jednokrevetnih soba kojima raspolaže Vila Inn u potpunosti će ispuniti vaša očekivanja. U okviru ovih luksuznih soba čeka vas standardni krevet koji je potpuno opremljen posteljnom, kao i antialergijskim jastukom na kome ćete spavati kao na oblaku.

Sobe imaju pogled na panoramu grada, pa ćete uz jutarnju kafu moći da uživate u fantastičnom okruženju. Osim kreveta, u sobama postoji i LCD televizor na kome ćete moći da gledate neki od mnogobrojnih satelitskih kanala. U sobama vam je dostupna i besplatna internet konekcija, pa će vam sve informacije na koje ste navikli biti neprestano dostupne. Svaka soba ima zasebno kupatilo koje je opremljeno kompletnom sanitarijom, a u njima se nalazi i tuš kabina.

Cena noćenja u jednokrevetnoj sobi iznosi 2.500 RSD.
Za više informacija obratite nam se na mejl: vilainn.subotica@gmail.com

Soba za 2 osobe

Idealne za dva prijatelja ili par koji je odlučio da uživa u luksuzu, tri sobe za 2 osobe vile Inn pružaju zaista vrhunski komfor. U sobama se nalaze udobni bračni kreveti sa velikim dušekom i antialergenskim jastucima na kojima ćete moći odlično da se odmorite. Osim udobnih ležaja u sobama ćete naći i noćne stočiće sa lampama za sve one koji vole da uveče čitaju. Svaka od soba ima još i prostran ormar za garderobu koju ste poneli.

Osim svega navedenog u sobama ćete imati pristup satelitskim kanalima na velikim LCD televizorima, kao i besplatnoj internet konekciji koju možete koristiti zbog posla ili radi zabave. Svaka od soba ima odvojeno kupatilo koje besprekorno čisto i ima tuš kabinu.

Cena noćenja u dvokrevetnoj sobi iznosi 4.200 RSD
Za više informacija obratite nam se na mejl: vilainn.subotica@gmail.com

Soba za 3 osobe

U sobama za tri osobe udobno se može smestiti manja porodica ili troje prijatelja. U ovim luksuznim sobama naći ćete jedan veliki bračni krevet i jedan standardni. Svi ležajevi opremljeni su kompletnom posteljinom, a na njima se nalaze i antialergenski jastuci na kojima ćete moći udobno da odmorite od napornog dana.

U svim sobama postoje i LCD televizori, a budući da ćete imati pristup velikom broju satelitskih kanala uvek ćete moći da nađete nešto što vas interesuje. Osim toga, tu je i besplatna internet konekcija koju ćete moći da koristite u svakoj prilici.

U sobama postoji još i radni sto, stolica i ogledalo. Ovde možete da odložite svoje dragocenosti ili da iskoristite sto za rad, a lepši pol će moći da uživa u šminkanju pred velikom ogledalom koje se nalazi iznad stola. Svaka od soba ima i zasebno kupatilo koje je kompletno opremljeno sanitarijom sa tuš kabinom.

Cena noćenja u trokrevetnoj sobi iznosi 5 500 RSD.
Za više informacija obratite nam se na mejl: vilainn.subotica@gmail.com

Subotica


Smešten u srcu plodne Panonske nizije, Subotica je ujedno i najseverniji grad Republike Srbije. Uz to, ovaj grad nosi još i epitet drugog grada po broju stanovnika u čitavoj Vojvodini (iza Novog Sada). Osim izvanredne arhitekture, grad se odlikuje još i raznovrsnim kulturnim nasleđem i bogatom civilazacijskom zaostavštinom koja mu je ostavljena na ponos kroz vekove dugu tradiciju.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte višePročitajte više - Subotica
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments