Vila Fila :: Zlatiborski okrug :: Tara

Osnovni podaci

Ime: Vila Fila

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Tara, Zlatiborski okrug

E-mail:
sima996@gmail.com

Telefon: +381 69 538 9310

Telefon: +381 69 538 9313

Pogodnosti

Vila je locirana 1500 metara od centra Mitrovca
Restorani i prodavnice na desetak minuta šetnje
Veliko, zeleno dvorište sa klupama i stolicama
Roštilj
Veranda
Grejanje na drva
Norveški radijatori
Potpuno opremljena kuhinja
TV sa Total TV kanalima
Besplatan parking

Vila Fila, Tara slike i cene za smeštaj Srbija 2019

U samom srcu Tare, u blizini dečijeg odmarališta Mitrovac, nalazi se Vila Fila. U našem okruženju ima puno staza za šetnju i planinarenje, a u blizini je i nekoliko prodavnica i odličnih restorana. Ovde su rezervati nacionalnog parka, vidikovci sa pogledom na Drinu, klisuru Rače ili kanjon Brusnice.

Vila Fila okružena je predivnim planinskim lepotama i velikim travnjakom gde možete uživati u druženju, a i mališani će imati dosta prostora za bezbednu igru. Veliki sto, stolice i klupe namenjene su druženju i uživanju, a uz roštilj možete napraviti i pravu letnju atmosferu. Zaovinsko jezero, Perućac, Mokra Gora i Bajina Bašta su popularni za dnevne izlete, a za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom, na raspolaganju je i besplatan parking.

Vila za 8 osoba

Ova velika vila namenjena je društvenom ili porodičnom odmoru i svim gostima koji žele da uživaju u zdravoj prirodnoj okolini i aktivnom odmoru. Rustična vila odiše pravim planinskim stilom i pruža tradicionalno gostoprimstvo i mir ove planine.

Vila se greje na drva i norveške radijatore, a tople boje i prirodni materijali čine je vrlo prijatnom za boravak tokom čitave godine. Spavaća soba je odvojena i opremljena francuskim ležajem, a veliki dnevni boravak ima garnituru za sedenje sa tri kauča koji se mogu razmestiti kao dodatni ležajevi.

Takođe, ova udobna vila ima veliku, odlično opremljenu kuhinju sa svim posuđem koje vam može zatrebati da sasvim opušteno pripremate hranu, a uz roštilj u dvorištu možete uživati i u omiljenim specijalitetima. Na raspolaganju vam je i moderno kupatilo sa tuš kabinom i toaletnim priborom, a uz mašinu za veš, vila je pogodna i za duži boravak ili letovanje sa mališanima.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV u dnevnom boravku sa Total TV kanalima, a ne morate propustiti ni važne utakmice ili omiljene programe. Uz sve navedeno, vašem uživanju namenjeno je čitavo dvorište, a ispred vile je i lepa veranda gde možete uživati u pogledu na zelenilo Mitrovca.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: sima996@gmail.com

vila1 vila2 vila3 vila4 vila5 vila6 vila7

Dupleks apratman za 8 osoba (80 m2)

Ovaj veliki apartman sa etažnim grejanjem namenjena je društvenom ili porodičnom odmoru i svim gostima koji žele da uživaju u zdravoj prirodnoj okolini i aktivnom odmoru. Apartman poseduje 4 spavaće sobe, dnevni boravak, kao i u potpunosti opremljenu kuhinju i  kupatilo.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV u dnevnom boravku sa Total TV kanalima, a ne morate propustiti ni važne utakmice ili omiljene programe. Uz sve navedeno, vašem uživanju namenjeno je čitavo dvorište, a ispred vile je i lepa veranda gde možete uživati u pogledu na zelenilo Mitrovca.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: sima996@gmail.com

1 2

Tara


Planina Tara nalazi se u zapadnom delu Srbije, u graničnom pojasu prema Republici Srpskoj. Sa juga i jugoistoka, oivičena je rekom Kamišnom i Kremanskom kotlinom oslanjajući se na Zlatibor i Mokru Goru. Na istoku se naslanja na ogranke Ponikava i Stapara, a nešto severnije granica joj je reka Pilica. Sa severa masiv Tare ide to kanjona reke Drine, dok je sa zapada omeđen Belim Rzavom.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Tara
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments