Vila Dođi :: Zlatiborski okrug :: Tara

Osnovni podaci

Ime: Vila Dođi

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Tara, Zlatiborski okrug

E-mail:
borivojebb@gmail.com

Telefon: +381 31 861 356

Mobilni: +381 62 286 903
+381 62 286 175

Pogodnosti

Vila se nalazi na Kaluđerskim barama, u blizini Hotela Beli Bor
Veliko dvorište sa letnjikovcem i zidanim roštiljem
Otvoreno tokom čitave godine
Potpuno opremljena kuhinja
Besplatan Wi-Fi internet
TV sa domaćim kanalima
Fen
Pegla i daska za peglanje
Veš mašina
Obezbeđen bespatan parking

Vila Dođi, Tara slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Vila Dođi nalazi se u neposrednoj blizini Hotela Beli Bor, na Kaluđerskim barama, na putu za manastir Srpskih Svetitelja. Ovaj deo srpske planinske lepotice Tare ima dosta toga da ponudi svojim gostima, pa tako u blizini možete posetiti Ergelu konja, Manastirske stanove i crkvu, vidikovac Crnjeskovo sa koga se pruža lep pogled na Bajinu Baštu, kao i manastir Raču.

Tokom zimske sezone ovde rade ski staze sa školom skijanja, a tu je i nacionalni restoran Radmilovac, kao i Hotel Omorika. Uz sve ovo, preporučujemo da posetite i Mitrovac, Zaovljansko jezero, jezero Perućac, Mokru Goru kao i druge brojne vidikovce i izletišta na Tari.

Dvorište Vile Dođi je lepo uređeno sa velikim letnjikovcem sa roštiljem i garniturama za sedenje, savršeno mesto za opuštanje i odmor kada vreme to dozvoljava. Inače, vila je na raspolaganju gostima tokom čitave godine za rentiranje, a ovde vas čeka i besplatan Wi-Fi interent, kao i obezbeđeno parking mesto.

Vila za 8 osoba

Vila je savršena za veća društva ili porodice sa decom, a može maksimalno da ugosti do 8 osoba. U prizemlju vile nalazi se dnevni boravak sa potpuno opremljenom kuhinjom i krevetom na razvlačenje, zatim jedna dvokrevetna spavaća soba, kupatilo i veranda, dok su na spratu dve dvokrevetne sobe sa zajedničkim kupatilom.

U dnevnom boravku je TV sa domaćim kanalima, a čitava vila pokrivena je besplatnim Wi-Fi internetom, pa se tako možete uvek razonoditi ili pratiti omiljene aplikacije, sajtove i naravno društvene mreže. Od sadržaja u vili vas čekaju još i fen, pegla, daska za peglanje, sušilica za veš, kao i peškiri, a posebna pogodnost je veš mašina.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: borivojebb@gmail.com

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Tara


Planina Tara nalazi se u zapadnom delu Srbije, u graničnom pojasu prema Republici Srpskoj. Sa juga i jugoistoka, oivičena je rekom Kamišnom i Kremanskom kotlinom oslanjajući se na Zlatibor i Mokru Goru. Na istoku se naslanja na ogranke Ponikava i Stapara, a nešto severnije granica joj je reka Pilica. Sa severa masiv Tare ide to kanjona reke Drine, dok je sa zapada omeđen Belim Rzavom.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Tara
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments