Vila Dijana :: Raška :: Kopaonik

Osnovni podaci

Ime: Vila Dijana

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Kopaonik, Raška

E-mail:
vila.dijana.kop@gmail.com

Telefon: +381 64 545 88 92

Pogodnosti

Vila se nalazi 200 metara od centra Kopaonika, u naselju Sunčani vrhovi
Do najbliže ski staze i žičare „Malo jezero“ ima samo 50m
Zeleno dvorište sa klupama i stolom
Vila radi tokom cele godine
Podno grejanje i norveški radijatori
Potpuno opremljena kuhinja
Besplatan bežični internet
Plazma televizori
Krevetac za bebe (po potrebi)
Obezbeđen parking prostor

Vila Dijana, Kopaonik slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Vila Dijana nalazi se na prelepim „Sunčanim vrhovima“, jednom od centralnih naselja na srpskoj planinskoj lepotici Kopaoniku. Smeštena je na putu koji vodi ka odmaralištu „Suva Ruda“ i hotelu „Srebrna lisica“, pa je put do nje prohodan non-stop, ali u zimskim mesecima je obavezna zimska oprema za sve koji dolaze sopstvenim prevozom.

Vila Dijana je na savršenoj lokaciji, udaljena svega 50 metara od ski staze i žičare „Malo jezero“, preko koje se ostvaruje veza i sa svim drugim žičarama na Kopaoniku. Tako se od vile do staze stiže na skijama za svega nekoliko sekundi! Takođe, do turističkog centra Kopaonika, gde na raspolaganju imate bogatu ponudu kafića, restorana, picerija, kao i prodavnica sa svežim namirnicama ima svega 200 metara. Za goste koji kod nas dođu sopstvenim prevozom, obezbeđen je besplatan parking ispred vile. Uz sve ovo, za sve čija ljubav prema Kopaoniku traje i leti, u našem dvorištu nalazi se baštenska garnitura za uživanje u zelenilu i fenomenalnom vazduhu, a dvorište je pogodno i za sve dečije vragolije.

Apartman za 4 osobe

Vila Dijana je savršena za romantičan ili porodičan odmor u bilo koje doba godine. Ovde su vam na raspolaganju tri apartmana u koje se udobno mogu smestiti do četiri osobe. Apartmani se nalaze na prizmelju, prvom spratu i u potkrovlju, a tokom zimskog perioda čitava vila se greje granitnim podnim pločama, sem apartmana u potkrovlju, koji ima norveške radijatore.

Sva tri apartmana su prostrana, svetla i veoma funkcionalna, a opremljeni su modernim nameštajem u minimalističkom stilu, čistih linija i prirodnih boja. Apartman na prvom spratu je najprostraniji i ima odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem i garderobnim ormanom, dok se u dnevnom boravku nalazi veoma elegantna i udobna kožna garnitura koja se razvlači. Apartman u prizemlju ima dva ležaja koji se razvlače, a apartman u potkrovlju francuski ležaj i dve fotelje koje se mogu razmestiti. Takođe, ukoliko je potrebno, u svaki od apartmana možemo uneti i krevetac za decu do dve godine.

Svi apartmani imaju otvorene, potpuno opremljene kuhinje sa šporetom, frižiderom i svim posuđem koje vam može zatrebati kako biste se upustili u kulinarske čarolije. Površine su od 30 do 40m2, i imaju svoja privatna, moderno opremljena kupatila sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom. Za trenutke odmora i dokolice, na raspolagnju vam je plazma televizor, a radi brze komunikacije, u celoj vili obezbeđena je besplatna bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: vila.dijana.kop@gmail.com

apartman1 apartman2 apartman3 apartman4 apartman5 apartman6 apartman7 apartman8

Kopaonik


Retka je osoba koja, kada je reč o planinama u Srbiji, ne pomisli prvo baš na ovu lepoticu, osunčanu skoro 200 dana godišnje, bogatu kako biljnim, tako i životinjskim svetom i kadru da tokom cele godine ugosti i usreći izuzetno veliki broj posetilaca. Kopaonik je najveći planinski masiv u Srbiji, koji se prostire širom njenog centralnog dela, između reka Ibra i Sitnice na zapadu, Laba na jugoistoku, Jošanice i Kozničke reke na severu dok je istočna strana omeđena dolinom reke Rasine i Toplice. Kopaonik je, zahvaljujući svojoj izuzetnoj prirodi, 1981. godine proglašen Nacionalnim parkom.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Kopaonik
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments