Vila Čot :: Bačka :: Novi Sad

Osnovni podaci

Ime: Vila Čot

Vrsta: Vila

Rejting: () Zvezdice

Grad: Novi Sad, Bačka

E-mail:
info@vilacot.rs

Sajt:
www.vilacot.rs

Telefon: +381 21 419 908

Mobilni: +381 60 47 80 670 (whats app i viber)

Pogodnosti

Mirna, izolovanija lokacija vile, na 4 km od centra Novog Sada
300 metara od SC Slane Bare
Prodavnice, kafići i drugi sadržaji u neposrednoj blizini
Stanice lokalnog prevoza na 100 metara
Lobi bar u okviru vile
Sala za doručak
Boravak na bazi noćenja sa doručkom
Klima uređaj i centralno grejanje
Fen
Mini bar
LCD TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Obezbeđen besplatan parking ispred vile pod video nadzorom

Vila Čot, Novi Sad slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Vila Čot nalazi se u mirnom okruženju novosadskog predgrađa, udaljena svega 4 kilometra od strogog centra grada. Takođe, oko 300 metara nas deli od velikog Sportskog Centra Slana Bara gde pored sportskih terena možete naći i bazene. U našoj neposrednoj okolini nalaze se marketi, brzi restorani, kao i drugi servisi, poput menjačnica, apoteka i salona lepote.

Stanice lokalnog autobuskog prevoza udaljene su svega nekoliko desetina metara, pa se možete brzo i lako kretati po gradu i bez sopstvenog prevoza. U prizemlju Vile Čot postoji i lobi bar, gde možete predahnuti i opustiti se uz dobru muziku i piće, a ovde je i sala za doručak. Za sve goste obezbeđen je i besplatan parking sa videom nadzorom odmah ispred ulaza u vilu.

Soba za 2 osobe

U okviru vile, gostima koji putuju sami, u paru ili odličnom društvu, na raspolaganju je izbor od pet soba. Sve su klimatizovane, imaju centralno grejanje i zvučno su izolovane, pa će vam pružiti dosta mira i privatnosti. Od ovih pet soba tri su opremljene odvojenim krevetima, dok se u dve nalaze prostrani francuski ležajevi. Uz to, sa izuzetkom jedne sobe, sve druge su dovoljno prostrane da u njih možemo uneti i dodatni krevet za trećeg gosta ili dete.

Neutralne palete enterijera obogaćene su kontrastnim detaljima i tkaninama, a sobe su veoma udobno i funkcionalno opremljene, sa natkasnama, garderobnim ormanima i radnim prostorom. Ove sobe imaju i mali prostor za dnevni boravak sa foteljom, a posebno ih oplemenjuju parketi prekriveni tepisima i lagane, prozračne zavese. Sve sobe imaju i svoja privatna kupatila sa tuš kabinom, kompletnim toaletnim priborom i fenom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV sa kablovskim izborom kanala, a nadohvat ruke vam je i mini bar. Ukoliko svoje vreme radije provodite uz društvene mreže i omiljene aplikacije, ali i ukoliko ste sa sobom poneli i poneku poslovnu obavezu, u svim sobama i javnim prostorima Vile Čot obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija. Svoj dan možete započeti uz obilan i raznovrstan doručak, a pravo mesto za jutarnju kafu, druženje i opuštanje možete naći i u našem lobi baru.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: info@vilacot.rs

Soba za 3 osobe

Za putovanja u društvu porodice, sa decom ili bliskim prijateljima, na raspolaganju vam je ovih osam soba za tri osobe. Sve su moderno i funkcionalno uređene, prostrane i svetle, a uz klima uređaje i odličnu izolaciju, pružiće vam obilje mira i privatnosti. Sedam soba pravi su porodični smeštaji sa francuskim ležajem i jednim odvojenim krevetom, a dve su i dovoljno prostrane da u njih možemo uneti i dodatni krevet za četvrtu osobu. Takođe, soba opremljena sa tri pojedinačna kreveta pravi je izbor za kolege ili tročlana društva.

Neutralne palete enterijera obogaćene su kontrastnim detaljima i tkaninama, a sobe su veoma udobno i funkcionalno opremljene, sa natkasnama, garderobnim ormanima i radnim prostorom. Ove sobe imaju i mali prostor za dnevni boravak sa foteljom, a posebno ih oplemenjuju parketi prekriveni tepisima i lagane, prozračne zavese. Sve trokrevetne sobe imaju i svoja privatna kupatila sa tuš kabinom, kompletnim toaletnim priborom i fenom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV sa kablovskim izborom kanala, a nadohvat ruke biće vam i mini bar. Ukoliko svoje vreme radije provodite uz društvene mreže i omiljene aplikacije, ali i ukoliko ste sa sobom poneli i poneku poslovnu obavezu, u svim sobama i javnim prostorima Vile Čot obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija. Pravi način da započnete dan je uz raznovrstan doručak i kafu, a u našem lobi baru možete se opuštati tokom čitavog dana i uživati u druženju i novim poznanstvima.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: info@vilacot.rs

Vila Čot

Novi Sad


Novi Sad je drugi po veličini u Srbiji, u kome živi između 300 i 400 hiljada ljudi. Smešten na granici Srema i Bačke, na samoj obali Dunava. Nekadašnji, zabeleženi nazivi ovoga grada su: Racka varoš, Rački grad, Petrovaradinski šanac, Neoplanta, Ujvidek, Neusatz, a današnje ime dobio je 1748. godine.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte višePročitajte više - Novi Sad
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments