Vila Cortina :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Vila Cortina

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
vilacortina@gmail.com

Sajt:
www.vilacortinazlatibor.com

Telefon: +381 63 490 370

Pogodnosti

Zajedničko dvorište, sa stolom i klupama
Potpuno opremljena kuhinja
LCD TV
Besplatan bežični internet
Terasa
Grejanje
Besplatan parking u sklopu dvorišta
Dozvoljeni kućni ljubimci

Vila Cortina, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Vila Cortina se nalazi se u prvoj turističkoj zoni, u najlepšem delu Zlatibora, na udaljensoti od svega 350m od centra i autobuske stanice. U neposrednoj blizini vile postoje tri restorana domaće i internacionalne kuhinje, otvoreni bazen sa slanom vodom, kao i prehrambena prodavnica. Mokra Gora udaljena je 17km, dok do Ivanjice treba putovati 46km.

Okruženje vile Cortina je prijatno i lepo, a gosti se mogu odmarati i ćaskati na klupama i stolovima u sklopu dvorišta, naravno tokom lepih dana. Ljubazni domaćini goste rado dočekuju tokom cele godine, zajedno sa njihovim milim kućnim ljubimcima. Oni koji dolaze svojim automobilima mogu biti bezbrižni, budući da je za njih obezbeđen besplatan parking.

Apartman 1 za 4 osobe

Elegantno uređen prostor apartmana 1, skladan ambijent i funkcionalnost na zavidnom nivou, dopuniće odmor i opuštanje grupi prijatelja ili dvema porodicama i uvećati njihovo zadovoljstvo prilikom boravka na planinskoj lepotici Zlatiboru.

U sastav ovog apartmana ulaze dve spavaće sobe, obe sa bračnim krevetima, i svim onim elementima koje jedan smeštaj čine prijatnim i ugodnim. U drugom delu apartmana nalazi se lepo uređena trpezarija i potpuno opremljena kuhinja koja sadrži sudoperu, frižider, ravnu ploču za kuvanje, rernu, kao i sve ostale elemente neophodne za pripremu obroka i obedovanje. Deo apartmana je i moderno uređeno kupatilo sa tuš kabinom i peškirima.

Društvo se ovde može odmarati gledajući neki od od brojnih kablovskih programa na LCD TV-u, ili koristeći neki od sadržaja dostupnih zahvaljujući besplatnom bežičnom internetu, dok će im u toku vrelih zimskih časova prijatnu temperaturu omogućiti grejanje. Ipak, možda najlepši deo apartmana je pogled na lepu baštu i divne planinske predele Zlatibora.

Cene se okvirno kreću od 25€ do 40€/dan, u zavisnosti od dela sezone i broja osoba (2 do 4 osobe).
Za više informacija obratite nam se na mejl: vilacortina@gmail.com

Apartman 2 za 4 osobe

Ugodni i prijatni četvorokrevetni apartman 2 vile Cortina, poslužiće kao idealan privremeni dom za porodicu ili grupu prijatelja koji su rešili da svoj odmor posvete uživanju na planinskom vazduhu, ukusnim specijalitetima, upoznajući staze zdravlja ili tokom zime one skijaške.

Dvoje će moći da spavaju u bračnom krevetu, u zasebnoj spavaćoj sobi, obučenom u mekanu posteljinu, a dvoje u dnevnom boravku, na udobnom kauču na razvlačenje. Za odlaganje garderobe u apartmanu ima dovoljno prostora. Deo dnevnog boravka, pored kauča i klub stočića je i potpuno opremljena kuhinja, sa trpezarijicom, koja, naravno, pored svih ostalih elemenata, posuđa i pribora za pripremanje obroka i obedovanje uključuje i sudoperu, frižider, rernu, ploče za kuvanje i drugo.

Društvo se, u dnevnom boravku, može odmarati i uživati u nekom od mnogobrojinih kanala na LCD TV-u, ili u nekom od sadržaja zahvaljujući besplatnom bežičnom internetu. U ovom apartmanu posetiocima je na raspolaganju lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom i peškirima. U toku zimskih meseci prijatnu temperaturu će im obezbeđivati grejanje.

Takođe, u sastav ovog apartmana ulazi još jedan dragoceni dodatak, terasa sa garniturom za sedenje, naročito prijatna tokom leta, kada gosti mogu da izađu i uživaju u umiljatoj pesmi ptica, mirisu cveća i osvežavajućem planinskom vazduhu.

Cene se okvirno kreću od 25€ do 40€/dan, u zavisnosti od dela sezone i broja osoba (2 do 4 osobe).
Za više informacija obratite nam se na mejl: vilacortina@gmail.com

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments