Vila Čarolija :: Zlatiborski okrug :: Tara

Osnovni podaci

Ime: Vila Čarolija

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Tara, Zlatiborski okrug

E-mail:
svneskovic@gmail.com

Sajt:
www.vilacarolija.com

Telefon: +381 31 862 492

Mobilni: +381 64 470 3889

Pogodnosti

Vila se nalazi na 1 km od centra Kaluđerskih Bara
Otvoreno tokom čitave godine
Veliko dvorište sa roštiljem, stolom i klupama
Kompletno opremljena kuhinja
TV sa domaćim kanalima
Besplatan bežični internet
Grejanje na struju + veoma prijatno podno grejanje
Obezbeđen besplatan parking prostor

Vila Čarolija, Tara slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Vila Čarolija je apartmanska vikendica, smeštena na planini Tari, tačnije u naselju Kaluđerske Bare. Vila se sastoji od šest prostranih i potpuno opremljenih apartmana, a prilagođena je za vaš potpuni odmor i užitak u netaktunoj prirodi jedne od najlepših planina Srbije. Do centra Kaluđerskih Bara, hotela Omorika, prodavnica, restorana i svega drugog ima svega od 1 km od naše vile.

U apartmanina Vile Čarolija možete se udobno smestiti 365 dana u godini, dok vas u dvorištu očekuje roštilj koji možete koristiti kada je vreme lepo, a tu su i stolovi i klupice za sedenje i uživanje, kao i nešto igračaka za dečiju zabavu. Takođe, u planu je izgradnja i igrališta sa toboganom i klackalicama. Naravno, tokom zimskih meseci ovo postaje pravi poligon za grudvanje i druge zabavne sadržaje na belom snežnom pokrivaču. Svi koji nas posete svojim kolima imaće na raspolaganju i besplatan parking prostor.

Apartman za 2-4 osobe

Dva apartmana u vili Čarolija mogu prijatno da ugoste parove, manje društvo, ali i porodice sa decom. U pitanju su Zeleni i Crveni apartman koji su prilagođeni za boravak od 2 do 4 osobe. Oni se sastoje od velike sobe gde su smešteni kreveti na razvlačenje, kao i potpuno opremljena kuhinja, dok je kupatilo naravno odvojeno.

Od sadržaja i pogodnosti ovde ćete naći i TV sa domaćim kanalima, a za sve koji dan ne mogu da zamisle bez mobilnih aplikacija i omiljenih sajtova na raspolaganju je i besplatan bežični interent. Uz sve ovo, grejanje u apartmanima je na struju, a tu je i veoma prijatno podno grejanje, a za ljubitelje kamina, postoji mogućnost da se loži peć na drva, i to samo u Zelenom i Crvenom apartmanu.  Mada ovo nije neophodno, jer je grejanje zaista vrhunsko u svim našim smeštajim jedinicama.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: svneskovic@gmail.com

Apartman za 4-6 osoba

Vila Čarolija nudi komfor i u dva velika i lepo uređena apartmana koji mogu ugostiti društvo, porodicu ili parove. U pitanju su apartmani Suncokret i Bombona i oni su namenjeni za 4-6 osoba. Oba ova apartmana na spratu imaju po dve odvojene spavaće sobe, jednu sa francuskim ležejam, a drugu sa dva pojedinačna kreveta. U prizemlju je dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje, a tu je i kompletno opremljena kuhinja, uz naravno zasebno kupatilo sa tušem.

I ovi apartmani imaju TV sa domaćim kanalima, a pored toga trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz omiljene sajtove i mobilne aplikacije na vašem laptopu, tabletu ili telefonu, pošto je širom vile obezbeđena besplatna bežična internet konekcija. Inače, grejanje u apartmanima je na struju, a tu je i podno grejanje, koje će verujemo biti prijatno iznenađenje za sve naše goste koji nas posete tokom zimskih meseci.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: svneskovic@gmail.com

Apartman za 8 osaba

Apartmani Petica i Šestica idealni su da ugoste veliko društvo ili dve porodice koje su se odlučile da svoj odmor provedu u predivnoj prirodi kakvu samo Tara ima da ponudi. Oni su smešteni na spratu naše vile, a ulaz im je sa suprotne strane u odnosu na preostala četiri apartmana, što im daje posebnu privatnost. Oba ova apartmana su na dva nivoa. U donjem je kuhinja sa trpezarijom, prostranim dnevnim boravkom i kupatilom, dok se u potkrovlju nalaze dve dvokrevetne sobe. Uz to, oni imaju i izlaz na terasu sa pogledom na četinarsku šumu.

Trenutke odmora možete provesti uz TV sa domaćim kanalima, a kako je svakodnevnica postala nezamisliva bez brze komunikacije, omiljenih sajtova i društvenih mreža, širom naše vile je obezbeđena i besplatna, bežična internet konekcija. Grejanje u apartmanima je na struju, a tu je i podno grejanje, koje će verujemo biti prijatno iznenađenje za sve naše goste koji nas posete tokom zimskih meseci.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: svneskovic@gmail.com

Tara


Planina Tara nalazi se u zapadnom delu Srbije, u graničnom pojasu prema Republici Srpskoj. Sa juga i jugoistoka, oivičena je rekom Kamišnom i Kremanskom kotlinom oslanjajući se na Zlatibor i Mokru Goru. Na istoku se naslanja na ogranke Ponikava i Stapara, a nešto severnije granica joj je reka Pilica. Sa severa masiv Tare ide to kanjona reke Drine, dok je sa zapada omeđen Belim Rzavom.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Tara
  1. biljana

    postovani, cena za period od 3.06.-08.06. za 5 nocenja? 3 odraslih i jedno dete od 3 godine?

    Pozdrav

Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments