Vila Bajka :: Zlatiborski okrug :: Tara

Osnovni podaci

Ime: Vila Bajka

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Tara, Zlatiborski okrug

E-mail:
bajkatara@gmail.com

Telefon: +381 65 8430 900

Pogodnosti

Vila se nalazi na Kaluđerskim Barama, u blizini hotela “Omorika”
U samom centru turističkog naselja, sa restoranom i prodavnicom na 300 metara
Ski staze, sankališta i pešačke staze u neposrednoj okolini
Dvorište idealno za dečiju zabavu tokom leta i zime
Centralno grejanje
Potpuno opremljena kuhinja
LCD TV
Besplatan bežični internet
Obezbeđen bespaltan parking prostor

Vila Bajka, Tara slike i cene za smeštaj Srbija 2019

U najlepšem delu Tare, na Kaluđerskim Barama, nalazi se Vila Bajka, izgrađena u klasičnom planinskom stilu, koja sasvim opravdava svoje ime. Ova vila se nalazi svega nekoliko stotina metara od restorana “Jeremičak” i hotela “Omorika”, u neposrednoj blizini nove pošte i prodavnica. Takođe, staze za šetnju, sankanje i skijanje nalaze se u našem okruženju, a za samo 15-ak minuta lagane vožnje tarskim krivudavim putevima stići ćete do Drine, manastira Rača ili Mokre Gore i Drvengrada, dok je za izlet do jezera Perućac, Zaovina ili čak – Zlatibora potrebno oko 40 minuta vožnje.

Studio za 2 osobe

Vila Bajka ima u ponudi dva veoma prijatana i prostrana studija koji su namenjeni parovima na romatničnom odmoru, roditeljima sa decom, ali i prijateljima, jer u njih možemo uneti i jedan pomoćni ležaj za dete do 7 godina. Studiji imaju centralno grejanje i nalaze se u potkrovlju vile i obiluju prirodnim svetlom.

Veoma su fukcionalni i raspolažu jednom velikom ugaonom garniturom koja se razmešta kao ležaj za dve osobe. Ova garnitura smeštena je ispred velikog LCD TV-a, pa predstavlja i pravi kutak za dnevni odmor i uživanje uz omiljene programe. Kuhinja u oba studija je potpuno opremljena, sa frižiderom, šporetnom pločom, posuđem i escajgom, pa tu možete pripremiti sebi omiljenu kafu ili poneki lagan obrok, a u njenom sklopu je i maštovita trpezarija sa stolom i klupama. Na raspolaganju vam je i privatno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom. Radi brze komunikacije, omiljenih sajtova i društvenih mreža, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija, pa nemojte zaboraviti ni svoj laptop ili tablet kada dolazite kod nas.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: bajkatara@gmail.com

Apartman za 4 osobe

Ova dva velika apartmana namenjena su porodičnom odmoru ili većim društvima koja uživaju u zajedničkim avanturama. Nalaze se u prizmelju vile, imaju centralno grejanje i dostupni su i za malu decu ili osobe sa smetnjama u kretanju.

Ovi apartmani imaju odvojenu spavaću sobu u kojoj se nalazi veliki francuski ležaj i jedan odvojen krevet, sa lampama nad uzglavljem i garderobnim ormanom kako biste se sasvim raskomotili i raspremili. Dnevni boravak ima udobnu ugaonu garnituru koja može poslužiti kao dodatni ležaj za još jednu odraslu osobu ili dete, a koja je ušuškana ispred LCD televizora, i idealna za druženja i odmaranje uz omiljene programe.

Velika kuhinja u oba apartmana je sasvim opremljena, i sadrži šporet, frižider, posuđe i escjag, pa se možete ovde lako i brzo snaći i uživati u gurmanlucima po sopstvenim receptima. Naravno, sastavni deo apartmana je i kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom. Radi brze komunikacije, omiljenih sajtova i društvenih mreža, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija širom vile, pa obavezno ponesite svoj laptop ili tablet kada budete dolazili kod nas.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: bajkatara@gmail.com

O smeštaju Vila Bajka

Vila Bajka je spoj savremene funkcionalnosti i tradicionalnih priridonih materijala, drveta i kamena i pravi je arhitektonski doprinos očuvanju narodnog graditeljstva i kulturnog nasleđa ovog planinskog podneblja. Vila vas čeka u romantičnoj, toploj atmosferi prave planinske brvnare, istovremeno vam pružajući sav komfor i udobnost neophodan savremenom načinu života i modernim navikama. Kada je vreme lepo, ali i kada pada sneg, vrt vile Bajka sa visokim zimzelenim stabilma, izuzetno je pogodan za dečiju igru i zabavu. Takođe, svi gosti koji kod nas dolaze sopstvenim prevozom mogu računati na besplatan parking.

Tara


Planina Tara nalazi se u zapadnom delu Srbije, u graničnom pojasu prema Republici Srpskoj. Sa juga i jugoistoka, oivičena je rekom Kamišnom i Kremanskom kotlinom oslanjajući se na Zlatibor i Mokru Goru. Na istoku se naslanja na ogranke Ponikava i Stapara, a nešto severnije granica joj je reka Pilica. Sa severa masiv Tare ide to kanjona reke Drine, dok je sa zapada omeđen Belim Rzavom.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Tara
  1. Đorđe

    Poštovani d.dan.Molimo vas ovim putem da li posjedujete apartman sa 2 ležajaili/FRANCUSKI/ležaj i koja je cijena u maju mjesecu.
    U očekivanju vaseg ofgovora srdačan pozdra,
    Đorđe-Herceg Novi

Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments