Vila AS :: Raška :: Vrnjačka banja

Osnovni podaci

Ime: Vila AS

Vrsta: Vila

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Vrnjačka banja, Raška

E-mail:
vilaas036@gmail.com

Sajt:
www.vila-as.com

Telefon: +381 36 620 777

Mobilni: +381 63 83 22 000

Pogodnosti

Vila se nalazi na 100 metara od banjske promenade, kod bolnice ”Merkur”
Restoran sa letnjom terasom (30+70 mesta)
Boravak na bazi doručka, polupansiona ili punog pansiona
Klimatizovan prostor
Trokrevetne i četvorokrevetne sobe imaju privatne terase
LCD TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Sef u sobama
Mini bar
Obezbeđen besplatan parking prostor

Vila AS, Vrnjačka banja slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Vila AS je pravi mali dragulj u Vrnjačkoj Banji, ekskluzivni smeštaj, okružen zelenilom i uređenim travnatim prostorom u neposrednoj blizini specijalne bolnice ”Merkiur” i na svega 100 metara od banjske promenade.

Vila AS je oaza mira, otmena i moderna, idealna za porodice, sportske ekipe, ali i za poslovne ljude i sve one koji žele savršen odmor i rekreaciju u najlepšoj banji Srbije. U sklopu kompleksa je i ekskluzivni restoran koji nudi vrhunski doživljaj uz razne specijalitete domaće i inostrane kuhinje.

 

Soba za 2 osobe

Luksuzne dvokrevetne sobe opremljene su odvojenim krevetima i namenjene kolegama, roditeljima sa decom ili nerazdvojnim društvima. Svih šest soba je klimatizovano, elegantnih enterijera koji će zadovoljiti sve vaše potrebe, a u svom sklopu imaju privatna i kupatila sa tuš kabinama, peškirima i kompletnim toaletnim priborom.

Radi vaše što veće udobnosti i komfora, u sobama se nalazi mini bar, kao i ugradni sef za sve vaše dragocenosti. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz veliki LCD TV sa kablovskim kanalima, a radi brze komunikacije, društvenih mreža ili poslovnih obaveza, u čitavoj vili je obezbeđena besplatna, bežična internet konekcija. Svoj dan možete početi uz raznovrstan i oblian doručak, a vaš boravak kod nas može biti zasnovan i na polupansionu ili punom pansionu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: vilaas036@gmail.com

Soba za 3 osobe

Ukoliko putujete sa kolegama, porodicom ili društvom, na raspolaganju su vam dve trokrevetne sobe, od kojih je jedna opremljena francuskim ležajem i pojedinačnim krevetom, a druga sa tri kreveta. Obe sobe su elegantno uređene i klimatizovane, sa natkasnama, garderoberom i toaletnim stolom koji može poslužiti i kao radni prostor, pa se ovde možete sasvim lepo raskomotiti i opustiti kao kod svoje kuće.

U svom sklopu sobe imaju i privatna kupatila sa tuš kabinama, peškirima i kompletnim toaletnim priborom. Radi vaše što veće udobnosti i komfora, u sobama se nalazi mini bar, kao i ugradni sef za sve vaše dragocenosti. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz veliki LCD TV sa kablovskim kanalima, a radi brze komunikacije, društvenih mreža ili poslovnih obaveza, u čitavoj vili je obezbeđena besplatna, bežična internet konekcija.

Svoj dan možete započeti raznovrsnim i obilnim doručkom, a vaš boravak kod nas može biti zasnovan i na polupansionu ili punom pansionu. Posebna prednost ovih soba su lepe, polukružne terase sa garniturama za sedenje i suncobranima, ukrašene cvetnim arnažmanima, gde možete uživati u predivnom ambijentu gradskog parka Vrnjačke Banje.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: vilaas036@gmail.com

Soba za 4 osobe

Ove dve elegantne i luksuzno opremljene sobe namenjene su porodicama sa decom i nerazdvojnim četvoročlanim društvima. Opremljene su francuskim ležajem i odvojenim krevetima sa natkasnama i dekorativnim lampama, a uz velike garderobne ormane, toaletni sto i prostor za dnevni boravak ovde ćete moći se sasvim ugodno raspremite i opustite. U svom sklopu sobe imaju i privatna kupatila sa tuš kabinama, peškirima i kompletnim toaletnim priborom.

Radi vaše što veće udobnosti i komfora, u sobama se nalazi mini bar, kao i ugradni sef za sve vaše dragocenosti. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz veliki LCD TV sa kablovskim kanalima, a radi brze komunikacije, društvenih mreža ili poslovnih obaveza, u čitavoj vili je obezbeđena besplatna, bežična internet konekcija. Svoj dan možete započeti raznovrsnim i obilnim doručkom, a vaš boravak kod nas može biti zasnovan i na polupansionu ili punom pansionu. Obe ove porodične sobe imaju i lepe terase sa pogledom na gradski park, namenjene vašem uživanju u predivnoj banjskoj okolini.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: vilaas036@gmail.com

O smeštaju Vila AS

Vila AS je i odličan izbor za organizaciju seminara, poslovnih i društvenih susreta. Prilikom organizacije događaja rado izlazimo u susret vašim specijalnim željama i zahtevima, a zvanicama obezbeđujemo adekvatnu uslugu i smeštaj. Uz sve ovo, ukoliko u Banju dolazite sopstvenim prevozom na raspolaganju će vam biti i naš besplatan parking.

U toplim letnjim večerima možete uživati u jelu i piću u bašti restorana i neobično lepom ambijentu koji vas okružuje. Restoranski prostor raspolaže sa 30 mesta, uz to, da leti otvorena, a zimi zatvorena terasa obezbeđuje dodatnih 70 mesta za jedinstvene i nezaboravne trenutke uz prijatnu muziku, dobar zalogaj, društvo i omiljenu kapljicu ili čašu mineralne vode Vrnjci, od čijeg izvora našu vilu deli jedva 100-ak metara.

vila1 vila2 vila3 vila4 vila5

Vrnjačka banja


Vrnjačka Banja je sedište opštine Vrnjačka Banja. Nalazi se u centralnoj Srbiji, u Raškom okrugu i smeštena je između planine Goč i Zapadne Morave. Arheološki ostaci pronađeni u oblasti današnje Vrnjačke banje, od kojih su najupečatljiviji tragovi rimskog izvora i lečilišta pod nazivom Aquae Orcinae i mnoštvo novčića sa likovima rimskih imperatora govore u prilog tome da je mineralna voda ovog kraja korišćena za piće i kupanje još i pre Rimljana, a verovatno i kasnije, u srednjem veku, kada su ove teritorije već naselili stari Sloveni.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Vrnjačka banja
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments