Vila Arena :: Zlatiborski okrug :: Tara

Osnovni podaci

Ime: Vila Arena

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Tara, Zlatiborski okrug

E-mail:
arena.tesic@gmail.com

Telefon: +381 63 361 492

Telefon: +381 65 6578 190

Pogodnosti

Nalazimo se odmah pokraj jezera

Pogled na jezero

Vila Arena dočekuje svoje goste svih 12 meseci godišnje

TV

Besplatan Wi-Fi

Roštilj

Privatan parking

Vila Arena, Tara slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Vila Arena se nalazi u zaseoku Mandići (Samar), na 1,5 km od brane, u neposrednoj blizini jezera na Zaovinama, jednom od najlepših delova srpske planinske lepotice Tare. Blizina jezera, udaoban smeštaj i nezaboravan pogled sa velike zajedničke terase vile, učiniće odmor na Tari, fenomenalnim iskustvom.

Ovde ćete zasita moći da uživate u miru i tišini, bilo da dolazite tokom letnjeg perioda ili u vreme zimskih čarolija, Vila Arena dočekuje svoje goste svih 12 meseci godišnje. Na distanci od 3km je jedan lep restoran, a prodavnicu možete naći na Mitrovcu (10km), kao i još neke sadržaje.

Apartman 1 za 8 osoba

1 2 3 4 5 6

Apartman 2 za 4 osobe

Apartman 3 za 4 osobe

Apartman 4 za 2 osobe

1 2 3 4 5

Apartman 5 za 5 osoba

1 2 3 4

Apartman 6 u drvenoj kućici za 6 osoba

1 2 3 4 5 6

Apartman 7 u drvenoj kućici za 8 osoba

1 2 3 4 5 6

Vila Arena

Kaluđerske Bare su na 29 km, Mokra Gora na 30 km, a Andrić grad na 75 km od vile. Takođe, za goste organizujemo i planinarske šetnje i izlete do Banjske stene, Mokre Gore, Kaluđerskih Bara, Višegradske banje, vrhova Zborište i Janjač, Predovog Krsta, kao i vožnju džipom sa lokalnim vodičem. Kod nas možete iznajmiti i gumeni čamac sa tomosovim motorom za vožnju po jezeru.

Vila Arena ukupno nudi 7 lepo uređenih apartmana, koji su kompletno opremljeni svim neophodnim stvarima za bezbrižan odmor na planini. Prvih pet su u glavnoj vili, a preostala dva u drvenoj kućici. Svaki od apartmana ima svoju kuhinju, privatno kupatilo, TV i pristup besplatnom Wi-Fi internetu. Tokom lepih dana na raspolaganju vam je i roštilj u dvorištu, sa natkrivenim letnjikovcem gde se možete družiti sa vama dragim ljudima, ili drugim gostima vile. Za one koji dolaze svojim kolima imamo obezbeđen privatan parking.

Tara


Planina Tara nalazi se u zapadnom delu Srbije, u graničnom pojasu prema Republici Srpskoj. Sa juga i jugoistoka, oivičena je rekom Kamišnom i Kremanskom kotlinom oslanjajući se na Zlatibor i Mokru Goru. Na istoku se naslanja na ogranke Ponikava i Stapara, a nešto severnije granica joj je reka Pilica. Sa severa masiv Tare ide to kanjona reke Drine, dok je sa zapada omeđen Belim Rzavom.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Tara
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments