Vila Angelina :: Moravički okrug :: Kušići

Osnovni podaci

Ime: Vila Angelina

Vrsta: Vila

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Kušići, Moravički okrug

E-mail:
vila.angelina.032@gmail.com

Sajt:
www.vilaangelina.com

Telefon: +381 32 5678 188

Mobilni: +381 65 836 8888

Pogodnosti

Vila se nalazi u samom centru Kušića
Etno kafana Mali odmor
Velika sala za ručavanje
Vrt sa ljuljaškama i stolicama
TOTAL TV
Obezbeđen parking
Besplatan bežični internet
Organizovanje izleta
Mogućnost kombi prevoza od Beograda do Kušića
Antistres programi – cepanje drva, branje malina, branje šljiva, skupljanje krompira, itd.

Vila Angelina, Kušići slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Vila Angelina, u vlasništvu domaćinstva Stojadina Vidakovića smeštena je selu Kušići, u jugozapadnoj Srbiji, u blizini prelepe planine Javor. Luksuzne sobe u okviru vile su kategorisane sa čak 4 zvezdice što dovoljno govori o njihovom izvrsnom kvalitetu. U okviru domćinstva nalazi se i veliko imanje od čak četiri hektara u okviru kojih se pored vile, nalazi i borova šuma, kao i izvor čiste planinske vode.

Tu su još, u neposrednoj blizini i staze za skijanje, kao i zgrada stare porodične kafane po imenu ”Mali odmor” koja se diči tradicijom dugom 200 godina. Ova etno kafana čuvar je mnogih starih običaja i stoga je od velike vrednosti i ovde se naši gosti naravno mogu hraniti. Pored ove etno kafane postoji i jedna velika sala za ručavanje koja je posebno odvojena za goste vile. Hrana koja se priprema je ukusna, tradicionalna, zdrava, raznovrsna i ekološka te će se za svakoga naći po nešto.

Soba za 2 osobe

Ukoliko ste odlučili da pobegnete od gradske vreve i užurbanog načina života sa lepšom ili jačom polovinom ili sa prijateljem ili prijateljicom, imajte na umu da vas Vila Angelina može ugostiti u čak devet dvokrevetnih soba. Ove ljupke sobe okrečene su u svetle boje i jednostavno plene pozitivnom energijom i optimizmom.

U sobama se nalazi jedan veliki, bračni krevet (ukupno u 6 soba) ili dva standardna kreveta (u 3 sobe). Bračni kreveti imaju dimenzije od čak 200 x 160 cm dok su standardni kreveti 200 x 90. Na njima je mekana posteljina u koju ćete posle napornog dana želeti samo da utonete. Ove sobe naravno mogu ugostiti i samca (uz nešto veću cenu).

Pored kreveta nalaze se i noćni stočići kao i lampe. Prostrani ormari biće dovoljni da smestite svu vašu garderobu. U sobama se takođe nalaze i dva taburea ili fotelje kao i mali stočić idealan za neku društvenu igru ili rešavanje ukrštenih reči. U svakoj od soba dostupna je besplatna internet konekcija, a na raspolaganju vam stoji i TV sa velikim izborom domaćih i inostranih kanala preko TOTAL TV-a. Kuptilo je renovirano i u njemu se nalazi prostrana tuš kabina.

Cena noćenja u sobi za 2 osobe iznosi 12 EUR po osobi.
Postoji mogućnost da se ova soba iznajmljuje kao jednokrevetna po ceni od 13 EUR po noći.
U ove cene je uračunat doručak i boravišna taksa za boravak od jedne ili dve noći.
Za boravak duži od tri dana postoji popust od 23%.
Cena punog pansiona za boravak duži od tri dana je 16 ili 17 EUR po noćenju, po osobi,dok je cena polupansiona 13-14 EUR, takođe po noćenju, po osobi.
Deca od 3 do 9 godina imaju popust 50% dok deca od 9 do 12 godina plaćaju 70% cene noćenja.
Za više informacija o cenama i slobodnim terminima obratite nam se na mejl: angelina.032@gmail.com

Soba za 3 osobe

Za troje prijatelja ili manju porodicu soba za tri osobe biće savršeni izbor, zbog njene kompaktnosti i udobnosti. Vila Angelina ima 5 ovakvih soba, a svaka od njih raspolaže jednim francuskim ležajem i jednim standardnim krevetom, dok u dve sobe postoji mogućnost dodavanja i pomoćnog ležaja.

Svi kreveti imaju udobne i visoke dušeke na kojima ćete spavati kao na oblaku, a šarene i mekane posteljine samo još više oplemenjuju prostor. Ormari su veliki te sa manjkom prostora nećete imati problema. Noćni stočići sa fiokama u kojima možete čuvati svoje dragocenosti i lampe neizostavni su u svim sobama.

Takođe, ovde vam je na raspolaganju i veliki izbor kanala preko TOTAL TV-a, baš kao i besplatan bežični internet u okviru čitave vile. U svakoj od ovih soba postoji i mesto gde možete da odmorite ili uživate u omiljenom filmu ili seriji – dve fotelje, taburei ili neki drugi komad nameštaja će vam se naći na raspolaganju u zavisnosti od sobe koju izaberete. Kupatilo je čisto, potpuno opremljeno i moderno. U njemu se nalazi prostrana tuš kabina.

Cena noćenja u sobi za 3 osobe iznosi 11 EUR po osobi.
U cenu je uračunat doručak i boravišna taksa za boravak od jedne ili dve noći.
Za boravak duži od tri dana postoji popust od 23%.
Cena punog pansiona za boravak duži od tri dana je 16 ili 17 EUR po noćenju, po osobi,dok je cena polupansiona 13-14 EUR, takođe po noćenju, po osobi.
Deca od 3 do 9 godina imaju popust 50% dok deca od 9 do 12 godina plaćaju 70% cene noćenja.
Za više informacija o cenama i slobodnim terminima obratite nam se na mejl: angelina.032@gmail.com

O smeštaju Vila Angelina

Kušići se nalaze na 220km od Beograda, i ovde možete pronaći ambulantu, poštu, crkvu, razne prodavnice i tri kafane. Vila Angelina zauzima centralno mesto, budući da je smeštena upravo u srcu Kušića, a preko puta vile nalazi se i autobuska stanica. Ukoliko, pak, kolima dolazite do Kušića, u okviru objekta nalazi se i besplatan parkiing.

Osim planinskih staza koje su smeštene u blizini, a na kojima možete sankati i skijati dostupne su vam i mnoge druge aktivnosti – ako ste ljubitelj aktivnog odmora. Tu su antistres programi koji podrazumevaju, između ostalih aktivnosti, cepanje drva, branje malina, branje šljiva, skupljanje krompira, itd.

Vila Angelina organizuje i izlete do mnogih mesta u okolini Kušića, a postoji i opcija kombi prevoza sa kućne adrese u Beogradu do naše vile. U okviru vile nalazi se i prostran vrt sa stolicama i ljuljaškama. U ovom vrtu ćete zasigurno makar dok ste tu zaboraviti sve vaše probleme i uživati u zelenilu, žuboru potoka i fascinantnoj prirodi koja vas okružuje.

Video prezentacija smeštaja

Kušići


Da je savremenom čoveku sve potrebniji beg od užurbanog gradskog života potvrđuje i činjenica da je seoskim turizam u znatnom porastu, kako u inostranstvu, tako i u Srbiji. Doduše, u inostranstvu seoski turizam ima nešto duži staž, ali nikada nije kasno uključitit se u kvalitetne tekovine Evrope. Selo Kušići nalazi se na samom jugozapadu Srbije i udaljeno je od Ivanjcie 25 kilometara. Smešteno je u neposrednoj blizini veličanstvene planine Javor, i to na udaljenosti od samo 12 kilometara. Javor jedna je od posećenijih prirodnih lepota u Srbiji, a ova veličanstvena planina ima i vrh od čak 1573 metara, a i nadmorska visina sela Kušići je prilično velika – čak 1000 metara.


Pročitajte više

Moravički okrug


Žila kucavica moravičkog okruga, kao što joj i samo ime kaže je Zapadna Morava. U ovu oblast ona ulazi u blizini Ovčar banje, prolazi kroz najveći priverdni i kulturni centar oblasti Čačak, i dalje teče ka Raškoj oblasti. Inače, 210km dugačka Zapadna Morava nastaje spajanjem Golijske Moravice i Ćetinje u Požeškoj kotlini.


Pročitajte višePročitajte više - Kušići
  1. GORANKA MILOVANOVIĆ

    DA LI IMATE PONUDU ZA SEPTEMBAR, DA LI PRIMATE VAUČERE I DA LI MOŽETE POSLATI POTVRDU OREZERVACIJI UKOLIKO PRIMATE VAUČERE.
    HVALA, POZZ

Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments