Vila Alka :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Vila Alka

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
zokamilovicue@gmail.com

Sajt:
www.vila-alka.rs

Telefon: +381 65 61 71 500

Pogodnosti

Vila se nalazi na 1200 metara od centra Zlatibora, u izuzetno mirnom delu planine
Predivan panoramski pogled na okolinu
Uređen vrt
Veranda sa baštenskom garniturom
Potpuno opremljene kuhinja
LCD TV
Besplatan bežični internet
Veliki apartman ima 2 kupatila i kamin
Besplatan parking pod video nadzorom

Vila Alka, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Smeštena u najlepšem delu Zlatibora, na 1.050 metara nadmorske visine, izdvojena od urbanog dela, a ipak dovoljno blizu gradske svakodnevnice, Vila Alka pruža savršene uslove za porodični odmor i mir. Vila je okružena lepo uređenim dvorištem sa koga se pruža jedinstven pogled na centar, Čigotu i kompletno skijalište Tornika. Udaljeni smo oko 1.200 metara od Kraljevog Trga, jezera i urbanog središta Zlatibora, a čuvena picerija “Miris Dunja” je samo 15-ak minuta lagane šetnje.

Vila Alka uživa u zelenilu sopstvenog vrta okruženog čempresima, a mališani će ovde imati sasvim dovoljno prostora za igru bilo na snegu bilo na travi tokom letnjih meseci. Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, na raspolaganju vam je i naš privatni, osvetljeni parking pod video nadzorom.

Apartman za 4 osobe

Prostran, svetao i veoma moderno uređen apartman A2 namenjen je opuštenom porodičnom odmoru, parovima koji žele da uživaju u potpunom komforu, i nerazdvojnim tročlanim ili četvoročlanim društvima. Spavaća soba je rezervisana za veliki francuski ležaj sa noćnom komodom pored uzglavlja, a tu je i veliki garderobni orman kako biste se sasvim raskomotili i raspremili.

U dnevnom boravku je ugaona garnitura koja se može razmestiti kao dodatni ležaj za još dve odrasle osobe. Ovo mesto je namenjeno druženju, zajedničkim aktivnostima i dnevnom odmoru, a tu je i veliki LCD TV. Sastavni deo apartmana je i elegantna trpezarija za sve vaše zajedničke obroke, dok će vam potpuno opremljena kuhinja sa frižiderom, šporetnom pločom

i svim posuđem pružiti mogućnost da se sasvim opustite i uživate u hrani kao kod svoje kuće. Ovaj apartman ima veliko i lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom. Kako se ne biste lišavali ni svojih omiljenih sajtova, društvenih mreža ili mobilnih aplikacija, obezbeđena je i besplatna bežična internet konekcija širom vile. Za savršena jutra predlažemo da kafu popijete na verandi, uživajući u predivnom zelenilu i jutarnjoj svežini Zlatibora.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: zokamilovicue@gmail.com

apartmanza4-1 apartmanza4-2 apartmanza4-3 apartmanza4-4 apartmanza4-5

Dupleks apartman za 6 osoba

Ovaj veoma interesantno rešen apartman A1 prostire se na dva nivoa, i pružiće vam kako dosta prostora za uživanje u druženju, tako i dosta privatnosti i mira. Namenjen je velikim porodičnim odmorima, ali i parovima koji uživaju u zajedničkim putovanjima ili odmoru provedenom u društvu bliskih prijatelja.

Na spratu se nalaze dve spavaće sobe sa francuskim ležajevima i funkcionalnim nameštajem kako biste se sasvim raspremili i raskomotili, kao i mali dnevni boravak sa foteljama i klupskim stolom. U prizemlju je treća spavaća soba koja je takođe opremljena velikim francuskim ležajem sa lepim uzglavljem i natkasnama.

Donjim nivoom, ipak dominira veliki dnevni boravak namenjen dnevnom odmoru i uživanju u zajedničkim aktivnostima. Ovde se nalazi i kamin koji će napraviti sasvim posebnu atmosferu, kao i veliki LCD TV kako ne biste morali da propustite ni omiljenu seriju, važnu emisiju ili utakmicu. U donjem delu je smeštena i potpuno opremljena kuhinja sa trpezarijom, pa se tako možete zaista opustiti i uživati u zlatiborskim sirevima, kajmaku i drugim specijalitetima. Sastavni deo apartmana su i lepo uređena kupatila sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom, jedno u prizemlju, a drugo na prvom spratu.

Za sve koji dan ne mogu da zamisle bez omiljenih društvenih mreža, aplikacija i sajtova, u čitavoj vili je obezbeđena besplatna, bežična internet konekcija, a svoju prvu jutranju kafu uz novine ili omiljenu knjigu možete popiti i na predivnoj verandi okruženoj cvetnim žardinjerama uživajući u tišini i predivnoj zlatiborskoj prirodi.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: zokamilovicue@gmail.com

apartmanza6-1 apartmanza6-2 apartmanza6-3 apartmanza6-4 apartmanza6-5 apartmanza6-6

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments