Vila A’Storia :: Srem :: Ruma

Osnovni podaci

Ime: Vila A’Storia

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Ruma, Srem

E-mail:
a_storia@yahoo.com

Sajt:
www.rakija-astoria.com

Telefon: +381 22 477 111

Pogodnosti

Vila se nalazi 1 km od centra Rume i 3 km od izletišta Borkovac
100-300 metara od kafića, restorana i prodavnica
Veliko dvorište i igralište za decu
Dve terase sa baštenskim garniturama
Roštilj i kotlić
Potpuno opremljena kuhinja
LCD TV sa IPTV paketom
DVD i CD plejeri
Uslužni računar sa mrežnom internet vezom
Besplatan bežični internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

Vila A’Storia, Ruma slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Vila A’Storia nalazi se u mirnom kraju Rume, tačnije u naselju Breg. Udaljena je 15-ak minuta šetnje od centra grada, a prodavnice, kafiće i nekoliko odličnih restorana naći ćete na samo nekoliko koraka od nas. Izletišta Borkovac, sa bogatim sportskim i rekreativnim sadržajima na distanci je od 3 km, a u našoj blizini se održava i čuveni rumski vašar sa tradicijom dužom od 250 godina.

Vila A’Storia ima i svoje veliko zeleno dvorište, gde se uz prostor za igru dece nalaze stolovi, klupe i stolice, kao i letnja kuhinja sa prostorom za kotlić i roštilj, pa je ovo mesto jednako namenjeno uživanju dece i odraslih. Naša vila je pogodna kako za porodični odmor, tako i za poslovne prilike, prezentacije ili celodnevne proslave sa kolegama i saradnicima.

Kuća za 4+1 osobu

Ova velika, prostrana i moderno uređena kuća za odmor ima površinu od 80 m2, i pružiće vam obilje privatnosti, mira i slobode koji su u osnovi svakog savršenog putovanja. Sa odvojenom spavaćom sobom, namenjena je porodicama sa decom, ali i parovima koji uživaju u zajedničkim putovanjima ili četvoročlanim društvima.

U spavaćoj sobi nalaze se dva odvojena kreveta koje vašoj želji možemo spojiti, a ovde se može uneti i dodatni krevet, mada je kuća najkomfornija za četiri odrasle osobe. Tu su i natkasne, garderobni orman i komode, pa nećete imati problema da se sasvim raskomotite. U spavaćoj sobi je i radni prostor sa pisaćim stolom i uslužnim računarom sa mrežnom internet konekcijom, a u čitavoj kući je dostupna i bežična internet konekcija. Komforan dnevni boravak obiluje prirodnim svetlom i ima modernu garnituru za sedenje koja se može razmestiti kao ležaj za još dve odrasle osobe ili decu.

Ovde se nalazi i veliki LCD TV sa IPTV kablovskim izborom kanala, kao i DVD i CD plejeri. Na raspolaganju u kući, biće vam i velika, potpuno opremljena kuhinja sa trpezarijom, pa se možete sasvim opustiti i uživati u hrani i kuvanju kao kod svoje kuće, a za prave gurmanluke – u bašti je ozidano mesto za roštilj i kotlić. Sastavni deo smeštaja je naravno i privatno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom. Ova kuća ima dve terase, jednu ispred ulaza, i drugu sa zadnje strane kuće, pa možete birati gde želite da se sunčate, gde da doručkujete, a gde da popijete kafu.

Cena za rentiranje kuće na jedan dan iznosi 5.000 dinara, a ako ostajete dva dana cena po noćenju je 4.500 dinara, a ukoliko boravite kod nas tri ili više dana, noćenje će biti 4.000 dinara;
Dete do 7 godina na zajedničkom ležaju – gratis;
U cenu usluge je uračunata boravišna taksa;
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: a_storia@yahoo.com

smeštaj1 smeštaj2 smeštaj3 smeštaj4 smeštaj5 smeštaj6

O smeštaju Vila A’Storia

Vila A’Storia ime je dobila po brendu voćnih rakija „Destilerije Petrović“, pa ovde možete probati i kupiti domaće rakije vrhunskog kvaliteta. Kuća je izgrađena pre II svetskog rata i više puta  je rekonstruisana, ali i dalje čuva stari način gradnje i odanost prirodnim materijalima i tradicionalnoj arhitekturi ovog kraja, pa je u njoj boravak jedno veoma autentično iskustvo. Svi gosti koji dolaze sopstvenim prevozom, mogu računati kod nas na besplatan parking.

vila1 vila2 vila3 vila4

Ruma


U samom srcu Srema, nadomak južnih obronaka Fruške gore, nalazi se Ruma. Svega 65 kilometara od Beograda i 35 kilometara od Novog Sada, ovaj po mnogo čemu jedinstveni grad nalazi se na 111 metara nadmorske visine, sa pogledom na prostranu ravnicu, i lagane brežuljke Fruške fore. Šabac i Sremska Mitrovica su mu prve komšije, a ovo kulturno i privredno središte Srema baštini dugu istoriju i bogato kulturno nasleđe.


Pročitajte više

Srem


Srem je geografski region u Panonskoj niziji između reke Dunav, na severu i istoku, kao i reke Save do ušća u Dunav, na jugu. Tokovi ovih dveju reku po mnogo čemu određuju zanimljivu i specifičnu osobenost ove regije, čija plodna ravnica i pitome padine Fruške gore privlače ljude od najstarijih vremena. Prirodne karakteristike ovog podneblja, kao i bogata kulturno-istorijska prošlost su glavni aduti Srema kao predela neiscrpnih lepota.


Pročitajte višePročitajte više - Ruma
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments