Vikendice na brdu Ilijašević :: Zlatiborski okrug :: Tara

Osnovni podaci

Ime: Vikendice na brdu Ilijašević

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Tara, Zlatiborski okrug

E-mail:
gisa63@mts.rs

Telefon: +381 31 866 930

Mobilni: +381 64 84 75 452 (Slađana Ilijašević)

Pogodnosti

Prostrano dvorište vikendica
Letnjikovac, zidani roštilj
Potpuno opremljena kuhinja
TV
Grejanje
Besplatan parking u okviru dvorišta

Vikendice na brdu Ilijašević, Tara slike i cene za smeštaj Srbija 2019

U srcu jedne od najlepših planina Srbije, Tare, na visini od 1050 m, u smeštaju Vikendica na brdu Ilijašević, imaćete priliku da udahnete zdravlje, povratite duševni mir i na pravi način se odmorite od svakodnevnice. Od centra Tare, vikendice Ilijašević deli samo 5 km, a od glavnog puta udaljene su 500 metara.

Vikendica za 7 osoba

Goste vikendice na brdu Ilijašević bez sumnje će oduševiti prijatan miris drveta i enterijer koji odiše toplinom i udobnosću. U njoj će savršeno mesto za boravak na planini pronaći bilo dve porodice, bilo grupa prijatelja.

Onima koji u njoj odsednu, na raspolaganju su dvokrevetna i trokrevetna soba na spratu, sa bračnim i zasebnim krevetima, tako da svako sebi može da odabere omiljeni kutak. Tu su i noćni stočići, lampe i sve one sitnice koje jedan planinski ambijent čine neodoljivim, uz dovoljno mesta za odlaganje stvari i odeće. Iz obe sobe izlazi se na terasu, savršeno mesto za nezaboravna buđenja u planini.

U prizemlju je smešten komforan dnevni boravak, sa ugaonom garniturom, koja udobno može ugostiti još dve osobe, uz stočić, lampe, te police za ukrase i cveće.

Deo dnevnog boravka je i trpezarija, smeštena na zastakljenoj terasi, na kojoj će obedovanje predstavljati poseban ugođaj, a potpuno opremljena kuhinja sadrži sudoperu, frižider, mini šporet sa ringlama i rernom i svi ostali elementi neophodni za pripremu obroka i obedovanje. Poseban dodatak ove kuhinje je čuveni šporet Smederevac, na kome napravljeni specijaliteti umešnih domaćica nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Naravno, sastavni deo ove očaravajuće vikendice je i lepo uređeno kupatilo. Gostima vikendice na brdu Ilijašević, na raspolaganju je i ostava gde mogu odložiti sve veće i kabaste stvari.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: gisa63@mts.rs

Brvnara za 7 osoba

Brvnara na brdu Ilijašević, urađena je od kvalitetnog stoletnog bora, sa enterijerom koji čini kombinacija prirodnih materijala: drveta i kamena. Roditelji koji žele svojoj deci da omoguće autentični doživljaj planinskog života ili grupa do sedam prijatelja koji su željni odmora, opuštanja i planinskih avantura izabrali Taru, uživaće u našoj brvnari.

U njenom potkrovlju smeštena je galerija sa dva zasebna ležaja i trokrevetna soba sa bračnim i zasebnim ležajem. Svi su opremljeni udobnom posteljinom, a tu su i sve one sitnice koje doprinose jedinstvenosti ovog ambijenta, kao i dovoljno prostora za odlaganje stvari i garderobe.

U prizemlju je smešten dnevni boravak, sa kaučem koji, kada se razvuče udobno može ugostiti još dve osobe. Pored njega postoje i dve fotelje, stočić i TV uz čije se mnogobrojne kanale celo društvo može odmarati. Prijatna trpezarija sastavni je deo ovog smeštaja, a jedan od nezaobilaznih elemenata je i potpuno opremljena kuhinja sa sudoperom, frižiderom, šporetom i svim priborom i posuđem neophodnim za pripremu obroka i obedovanje.

Brvnara ima i lepo uređeno i opremljeno kupatilo sa tuš kabinom. Udobnosti i uživanje u toku zimskih meseci posebno će upotpuniti prijatan miris borovine uz toplinu čarobne peći.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: gisa63@mts.rs

O smeštaju Vikendice na brdu Ilijašević

Vikendica i Brvnara Ilijašević okružene su prelepim planinskim pejzažima, livadama i četinarskim šumama, ali ni prostrano dvorište u njihovoj neposrednoj blizini nije ništa manje lepo. Tu se nalaze letnjikovac i zidani roštilj gde naši gosti mogu provesti mnoge ugodne i opuštene sate, pripremajući neki od svojih omiljenih specijaliteta, ili samo odmarajući pogled na opčinjujućem zelenilu.

U blizini vikendica nalazi se jezero Jarevac, gorske planinske oči i idealno je mesto za uživanje u neprkiosnovenim planinskim čarima. Bajina bašta od vikendica je udaljena samo 20km, kao i jezero Perućac. Manastir Rača je na 21km, dok je do Mitrovca, naselja na Tari potrebno putovati oko 13km. Nedaleko postoji još jedno prelepo jezero, Zaovinsko, na udaljenosti od 22km, a možete obići i Mokru Goru i Mećavnik nakon 25km puta.

Podrazumeva se da parking, za goste koji dođu svojim automobilima neće predstavljati nikakav problem. Jedino vam preostaje da odlučite da li želite svoj dragoceni odmor da provedete u tradicionalnoj planinskoj vikendici ili autentičnoj brvnari.

Tara


Planina Tara nalazi se u zapadnom delu Srbije, u graničnom pojasu prema Republici Srpskoj. Sa juga i jugoistoka, oivičena je rekom Kamišnom i Kremanskom kotlinom oslanjajući se na Zlatibor i Mokru Goru. Na istoku se naslanja na ogranke Ponikava i Stapara, a nešto severnije granica joj je reka Pilica. Sa severa masiv Tare ide to kanjona reke Drine, dok je sa zapada omeđen Belim Rzavom.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Tara
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments