Vikendica Sokolica :: Zlatiborski okrug :: Radoševo

Osnovni podaci

Ime: Vikendica Sokolica

Vrsta: Vikendica

Rejting: (**)2 Zvezdice

Grad: Radoševo, Zlatiborski okrug

E-mail:
kontakt@sokolica-arilje.com

Sajt:
www.sokolica-arilje.com

Telefon: +381 63 78 16 203

Pogodnosti

Gostoljubivi domaćini
TV sa satelitskim kanalima
Telefon
U potpunosti opremljena kuhinja
Dva kupatila
Kamin u dnevnoj sobi
Furuna u dvorištu
Obezbeđen parking
Lepo prirodno okruženje sa plažom na Rzavu

Vikendica Sokolica, Radoševo slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Idealna za odmor u ekološki čistoj sredini, vikendica Sokolica udaljena je 22 km od Arilja i udobno smeštena u selu Radoševu. U dvorištu vikendice nalazi se furuna za pripremu jela po volji, a tu je i parking za sve one koji nas posete svojim kolima.

Privatna plaža uz reku Rzav, udaljena je svega 400 m od vikendice, u idiličnom okruženju i naravno na raspolaganju je gostima vikendice. Inače, Rzav je jedna od najčistijih reka u Srbiji koja nudi brojne mogućnosti za ribolov, odmor i kupanje. Do plaže se dolazi laganim hodom niz breg ispod vikendice ili automobilom zaobilaznim putem.

Vikendica Sokolica se sastoji od tri dvokrevetne sobe i ima mogućnost da ugosti ukupno 6 osoba. Može se rentirati kao celina, ili odvojeno samo sobe.

Vikendica za 6 osoba

U tri spavaće sobe u vikendici nalaze se ili bračni kreveti ili dva odvojena ležaja. Tu su i dva kupatila, dnevna soba sa kaminom, potpuno funkcionalna kuhinja sa posuđem i svim ostalim neophodnim elementima za pripremu i serviranje obroka. U svakoj sobi postoje TV sa satelitskim kanalima i preko 40 programa, kao i telefon.

Vikendica je tradicionalno opremljena i uređena i pruža svu udobnost i komfor za odmor i opuštanje u prirodnom okruženju kako manjoj, tako i većoj grupi ljudi.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: kontakt@sokolica-arilje.com

Radoševo


Radoševo je udaljeno oko 30 km od Arilja, i do njega se iz ovog grada stiže putem koji prati reku Veliki Rzav. Radoševo je brdsko-planinsko selo, rasutog tipa, sa velikim brojem zaseoka, raspoređenih sa obe strane Velikog Rzava. Raniji naziv sela bio je Čičkovo, a posle Drugog svetskog rata, ime je promenjeno u Radoševo, po narodnom heroju Radošu Bojoviću koji je rođen ovde. Danas, Radoševo ima oko 300 stanovnika i 105 domaćinstava.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte višePročitajte više - Radoševo
  1. AMIRA HADZIC

    Molim Vas za informaciju da li je Vasa vikendica slobodna u dane od 30.4. do 3.5.2015.g i po kojoj cijeni, hvala

Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments