Vikendica Nešić :: Raška :: Goč

Osnovni podaci

Ime: Vikendica Nešić

Vrsta: Vikendica

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Goč, Raška

E-mail:
zorannesic@rocketmail.com

Telefon: +381 64 25 15 127

Pogodnosti

Blizina dečijeg odmarališta, ski staze, otvorenog bazena, veštačkog jezera i ribnjaka sa restoranom
Zajedničko dvorište sa garniturom za sedenje
Potpuno opremljena kuhinja
TV
Nameštena terasa u apartmanu
Besplatan parking u okviru dvorišta

Vikendica Nešić, Goč slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Udobna i komforna Vikendica Nešić na planini Goč, savršena je kako za uživanje u letnjim, tako i u zimskim čarolijama. Smeštena je na visini od 940m, pored puta koji spaja vikend naselje Stanišinci sa ski stazom na vrnjačkoj strani Goča.

Od Vrnjačke banje udaljena je 14km, dok se u blizini vikendice nalaze dečije odmaralište, ski staza, otvoreni bazen, veštačko jezero i ribnjak sa restoranom u Mitrovom polju, do koga ima 5km. Na oko 1,5 km od ove vikendice smešten je i hotel Beli izvor koji takođe poseduje sportske terene. Najbliža prodavnica udaljena je 400 metara.

Studio za 3 osobe

Opuštajući planinski ambijent neće prestati kada se članovi tročlane porodice ili troje prijatelja vrate iz šetnje ili ujutru probude u trokrevetnom studiju Vikendice Nešić. Naprotiv. U njegovom enterijeru dominira drvo, a pored kreveta obučenih u mekanu i kvalitetnu posteljinu u studiju postoji dovoljno mesta za odlaganje garderobe i stvari. Tu su i sve one sitnice koji u jednom prostoru kreiraju prijatnu atmosferu.

Sastavni deo studija (površine 20m²) je i uredno kupatilo, a postoji i potpuno opremljena kuhinja sa sudoperom, ringlama i frižiderom, kao i ostalime elementima neophodnim za pripremu obroka i obedovanje. Ispred studija se nalazi trem na kome gosti mogu uživati na svežem i čistom vazduhu i pogledu na očaravajuće okolne zelene pejzaže.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: zorannesic@rocketmail.com

Apartman za 5 osoba

Ovaj prostrani apartman Vikendice Nešić, površine 50m2, predstavljaće pravo planinsko gnezdašce za porodicu ili prijatelje koji su rešili da upoznaju prelepe predele Goča i uživaju u njegovoj turističkoj ponudi. Tokom boravka u ovom apartmanu, moći će da se odmaraju u spavaćoj sobi na spratu ili dnevnom boravku, u udobnim i mekanim krevetima. Svaka prostorija odiše toplinom, a tu su i sve one sitnice koje prostor čine jedinstvenim i funkcionalnim.

Apartman sadrži i potpuno opremljenu kuhinju sa sudoperom, šporetom, frižiderom i svim elementima koji su neophodni za pripremu obroka i obedovanje, kao i komfornu trpezariju. Kupatilo apartmana je uredno, sa tuš kabinom i peškirima. Gosti se ovde mogu opuštati uz neki od mnogobrojnih kanala na TV-u, dok soba na spratu izlazi na terasu sa koje mogu uživati u pogledu na okolne raskošne pejzaže, opojnom mirisu sa livada i pašnjaka i umilnoj pesmi ptica, naravno tokom letnjeg perioda.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: zorannesic@rocketmail.com

O smeštaju Vikendica Nešić

Dvorište Vikendice Nešić sa svih strana je okruženo bujnim zelenim travnjakom i drvećem, a ovde se nalaze klupe i sto, gde gosti mogu uživati u prelepom prirodnom ambijentu, dok će ih suncobran, za vreme leta štititi od vrele letnje žege. Šira okolina vikendice okružena je borovom i bukovom šumom sa izvorima planinske pijaće vode, te pašnjacima i livadama.

Domaćini Vikendice Nešić svoje goste rado dočekuju tokom cele godine, a oni koji dođu svojim automobilima, bezbedno ih mogu parkirati ispred samog ulaza.

Goč


I zimi, na proleće, kao i leti, pitoma planina Goč rado pozdravlja svoje goste, bilo da su izletnici iz obližnje Vrnjačke banje, radoznali veseli đaci, sportisti ili ljubitelji prirode i čistog vazduha. Nalazi se u centralnom delu Srbije i ulazi u sastav severnokopaoničkih planina. Od Beograda je udaljena 200km, a od Kraljeva 31km i do ove planine postoje dva glavna puta. Najviši vrh Goča je Krnja jela, koja ima nadmorsku visinu od 1127 metara.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte višePročitajte više - Goč
  1. Katjuša Stamenković

    Hello! Mi smo slikarsko udruženje iz Batajnice, i interesuje nas boravak, uz vaučere, od 28.5.-3.6.2017. god, a bilo bi nas 6-8, još ne znam tačan broj, pa me interesuje cena pansiona, polupansiona, ili po osobi, ili po najmu apartmana. Hvala

Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments