Vikendica NEDMIL :: Zapadna Srbija :: Divčibare

Osnovni podaci

Ime: Vikendica NEDMIL

Vrsta: Vikendica

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Divčibare, Zapadna Srbija

E-mail:
nedmilzr@gmail.com

Telefon: +381 23 589 210

Mobilni: +381 63 514 537

Pogodnosti

 Vikendica se nalazi u Ljutom Kršu, 700 m od centra Divčibara
Otvoreno tokom cele godine
Velika terasa ispred ulaza sa stolom i stolicama
Roštilj u dvorištu (tokom leta)
Etažno grejanje na drva
Kompletno opremljena kuhinja
TV sa kablovskim kanalima
Obezbeđen parking prostor

Vikendica NEDMIL, Divčibare slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Vikendica NEDMIL nalazi se po mnogima u najinteresantnijem delu Divčibara, Ljutim Kršu. Do centra ove srpske planinske lepotice gde možete naći mnogobrojne sadržaje i prodavnice ima oko 700 metara, odnosno 15-ak minuta lagane šetnje ili kolima 3-4 minuta asfaltiranim putem. Inače, vidikovac Ljuti Krš je smešten na čak 962 metara nadmorske visine i odavde se pruža veličanstven pogled na kanjon Crne reke, i valjevske planine Magleš, Medvednik i Jablanik.

Vikendica za 5+2 osobe

U osnovi vikendica može komforno da ugosti u spavaćim sobama pet osoba, a uz to, u prizemlju se nalaze još dva kauča koja takođe mogu poslužiti kao ugodan ležaj, pa je tako maksimalan broj gostiju sedam. Dakle, vikendica ukupne površine 70 m² se sastoji iz dva dela. U donjem je predsoblje, prostrani dnevni boravak, kompletno opremljena kuhinja sa trpezarijom, kao i kupatilo. Lepim drvenim stepenicama dolazi se na gornji sprati gde su dve spavaće sobe, u jednoj su dva pojedinačna kreveta, a u drugoj tri.

Od sadržaja i pogodnosti u kuhinji možete naći sve osnovne elemente za pripremu i serviranje obroka. Tu su šporet na gas i struju, frižider, zamrzivač, escajg i tanjiri. Grejanje je etažno na drva, a tokom hladnih zimskih meseci obezbeđeni su topli jorgani za pokrivanje. U trenucima odmora, možete gledati neki od brojnih kablovskih kanala na TV, omiljenu seriju ili film.

Cena rentiranja vikendice tokom leta po noćenju je 26€, a tokom zime 50€.
Vikendica se izdaje na najmanje pet dana.
Za više informacija u vezi cena, kao i oko slobodnih termina obratite nam se na mejl: nedmilzr@gmail.com

vikendica3 vikendica4 vikendica5

O smeštaju Vikendica NEDMIL

Vikendica NEDMIL na raspolaganju je gostima svih 12 meseci godišnje i prava je dilema da li je ovde lepše zimi ili leti. Tu se na velikoj, delom otvorenoj, delom zatvorenoj terasi nalaze sto i stolice i ovde leti u društvu možete uživati u prijatnom okruženju, mirisu borova i svežem vazduhu.

Za sve sladokusce tu je i roštilj za pripremu omiljenih specijaliteta. U drugom delu godine kada padne snega vlada prava zimska idila. Deca mogu uživati u igrama na belom pokrivaču, a i vi zajedno sa njima, ili pak uživati gledajući ih dok ispijate vruć čaj ili neki drugi omiljni napitak. Takođe, svim gostima je obezbeđen parking prsotor ispred same vikendice.

Divčibare


Priča o ovoj planini nema srećan početak. Legenda kaže da joj je ime nastalo tako što se jedna mlada devojka, čobanica gonjena zlom sudbom udavila u reci zloslutnog imena koja tuda protiče, Crnoj Kamenici. Visoravni su potom meštani nadenuli ime Devojačke bare, što je kasnije preraslo u Divčibare, u znak sećanja na nju, ali i u znak upozorenja da čovek treba da bude pažljiv kada se hodi planinom, čak i ako, kao Divčibare, nije divlja, već pitoma i blaga. Ali, često se dešava da priče koje nemaju srećan početak, imaju srećan kraj. Tako je danas ova visoravan poznato odmaralište, letovalište i zimovalište, obučeno u prelepu prirodu i kristalne vode, voljeno i čuvano.


Pročitajte više

Zapadna Srbija


Za Zapadnu Srbiju se, uslovno rečeno, može reći da je Srbija u malom; sa jedne strane plodna i ravna Mačva, ušuškana između Save i Drine, a sa druge, brdoviti kolubarski okrug sa Maljen planinom na čelu. Oba okruga obiluju prirodnim dobrima, zaštićenim zbog svoje lepote, kao i brojnim lekovitim i isceljivačkim osobenostima i istorijskim spomenicima koji datiraju još od davnih vremena pa do dana današnjeg.


Pročitajte više
Pročitajte više - Divčibare
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments